- 22 Ocak 2012
- 335
- 9
- 118
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
ona cok kızdım ama emınım bana dokunmaz. bunun konusunu actım bana dokunursan ne olur dedım eger oyle bısey yaparsam terket benı hıc dusunme bıle dedı...Ayrıl diyenlere inanamıyorum, adam bilerek yapmamış bile. 3 yıldır bi kere bile dokunmadı diyorsun, benimde kocam agresif biridir, nişanlıyken çok kavga ettik, ama 4 yıldır çok mutlu bir evlilliğimiz var.
Ayrıl diyenlere inanamıyorum, adam bilerek yapmamış bile. 3 yıldır bi kere bile dokunmadı diyorsun, benimde kocam agresif biridir, nişanlıyken çok kavga ettik, ama 4 yıldır çok mutlu bir evlilliğimiz var.
Diğer bir konuda ise eşinizin sizi defalarca aldattığını ama sizin bu ufak yaramazlıklara(!) göz yumduğunuzu belirtmişsiniz.
Lütfen böyle yapmayın ya.
İnsanları da yanlış yönlendiriyorsunuz.
Aldatan kocayla bir evlilik yaşamak mı çok mutlu evlilik?!
Ayrilmalisin demek ne kadar kolay geliyormus bize ya...
Bilerek yapmamışdır bazen olabiliyor böle hatalar bence boşan ayrıl demeye gerek yok gözünün üstüne vurupta morartmamış ya bayan teni hassas oluyor morarma olasılığı daha yüksek oluyor kardeşim minik bir cimciği benim kolumu mosmor yapardı ki erkekler nasıl sıktıgının farkına varmıyorlar elleri ağır şakada yapsalar o insanın canını cok acıtıyor.Her erkeğin içinde şiddet var bence sinirlenmelerine bağlı ha bazılarında aşırıdır o ayrı nişanlının şiddeti aşırımıydı ? Bence al karşına konuş bi daha yapma böle diye seviyosa zaten yapmaz aynı hatayı bir daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?