Nişanlım ne demek istedi??

Kısacası beraber yatmayacağız diye şakalaşıyordum. Sonrasında karımsın beraber yatacağız tabi ki de dedi ben de evet öyle olacak gibi dedim.
12 yaşında mısınız yoksa gerçekten yetişkin misiniz, bu nasıl bir muhabbet aklım almadı. millet çatur çutur sevişiyor...

Bence ayrılın , biraz daha büyüyüp öyle bu işlere kalkışın. Yetişkin insanlar sevişiyor, evliler de sevişiyor. Cinsellik şakaları yapmanız da gayet doğal , sorun nerede burada .

Kısacası beraber yatmayacağız diye şakalaşıyordum. Sonrasında karımsın beraber yatacağız tabi ki de dedi ben de evet öyle olacak gibi dedim.
ew tamam işte güzel birşey söylemek istemiş. Flört ediyorsunuz işte ne güzel. Bizde yok artık onlar evlendik çookk zaman önce. Evlendikten sonra olmuyor öyle, değil mi evli hanımlar :)

Bu nisanlin senin isteğin olmadan seni öpmüştü galiba.yanlis mi hatırlıyorum.. öyle ise sen de biraz safsın be güzelim.evlenince seninle işi var adamin

Merhabalar,
Nişanlımla evlilikte olan şeylerle ilgili şakalaşıyorduk. Bana öyle gel canımı iste dedi. Sizce ne demek istedi??
Aboooowww

😅 Seyimi iste demek istememis sakin ol champ 🤦‍♀️😅

Merhabalar,
Nişanlımla evlilikte olan şeylerle ilgili şakalaşıyorduk. Bana öyle gel canımı iste dedi. Sizce ne demek istedi??
Alti üstü nisanlisiniz zaten? Bunu anlamak icin buraya paylasmaniz bilemedim evliligi icin acele etmeseniz mi acaba 😬

Back
X