• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim neyin pesinde? Donmeye mi calisiyo ?

Sadece pisman olup donmesini gormek istiyorum sutlamak icin. Onunla yeniden ask baslatamam.
Eski konunuzda yazdıklarınıza bakın isterseniz
Sozlum ile ayrildik ailesi yuzunden. O beni terketti ama istemeyerek. Benimle yuzlesemedi bile zorla aile arasi artik istemiyom dedi sesi titriyodu kafasi yerde. En son gordugumde agliyodu birakma neolur vs. Sonra iste ailesi girip ayirdilar ama kafalari da karisik gibi biraz oyun oynuyolar gibime geliyo detaylara girmeden. Nisanlim istemiyom demeden once cok pesinden kostum elimden geleni yapmak icin ama nafile. O istemiyom dedigi gunden beri ne bisey yazdim ne pesine dustum. Susuyorum ve hala. O gece numarami bile sildirmisler, ama ilginc olan, 1 hafta once numarami tekrar kaydetmis. Cogu kisi donecek sen susmayi bozma diyolar. Severek ayrildik aslinda, sizce geri dönermi bu kisi? Ve bu sessizlikte aslinda kendi hatalarimi da gordum ama onun hatasi herseyden daha buyuk. aslinda bir mesaj atmak istiyorum yilbasi girmeden, merhaba nasilsin? Sonra, bu surede dusundum ikimizinde yanlislari oldu cok kalp kirildi falan bu arada sana yazdigimi kimse bilmiyor. Kararsiz kaldim, bir yanim yap olgunluk diyor diger tarafim bosver be kizim diyor. Hatta yilbasindan sonra dogum gunum acaba kendisi gelirmi? Bence bos gelen gelir zaten. Mesaji atsam mi atmasam mi? Kendisi cesaretsiz bunuda biliyorum. Cevap verirse umut var demektir, vermezse yeni yilda yeni adimlarima odaklanirim. Ben susmayi tercih ettigimde bir telefon geldi ki, sozlun cok kotu tatile yollicaklarmis o dondugunde kayinvaliden tekrar soracakmis ne istiyosun diye. Sanki ben susunca merak ettiler gibime geliyo bu kiz cekilmesin beklesin diye.

Bukadar sert konusmaniza gerek yok. Sadece pisman olup donmesini gormek istiyorum sutlamak icin. Onunla yeniden ask baslatamam.

Sert derken? Herhalde nişanlının yaptigini demek istedin. Sen yat kalk bir şükür namazı kıl bu adam senden ayrıldığı için.

Elin adamı yapmadığını bırakmıyor ama hala dönmesi bekleniyor. Biz iyiliğin için yazıyoruz ama sert biz oluyoruz.

Organik yaşam ne aleyla acebası :işsiz:

Nisanlınız mı 1.5 ay önce sizden ayrılan eski nisanlınız mı?
O dönmeye calısıyor bariz belli.Ne icin tutustuklarından ziyade siz ne düsünüyorsunuz ne yapmaliyim diye sorsanız daha yerinde bir konu olurdu sanki🤷🏻‍♀️

Sadece dusuncenizi sormak istedim, bazi insanlar neden bukadar sert cikisiyolar anlamiyorum. Eger ki donerse nasil davranmam lazim falan donmese de eyvallah yani
Buradaki insanların çoğu senin iyiliğini istediği için konuşuyor..... Bu olay senin için iyi değil o yüzden kızıyorlar. Sence nasıl davranmalısın

Sadece dusuncenizi sormak istedim, bazi insanlar neden bukadar sert cikisiyolar anlamiyorum. Eger ki donerse nasil davranmam lazim falan donmese de eyvallah yani
Siz izin vermedikten sonra kime dönecek? Nereye dönecek?
Sizin barışma isteğiniz burdan belli oluyor. Bu adam sizi çok üzer.

Merhabalar,

Nisanlim beni (ailesi yuzunden) terk etti 1,5 ay oldu. Cok uzerine dusup savasiyodum ta ki o terk edene kadar. Sonra kendi kabuguma cekildim sesimi cikarmadim. Numarami silmisti, 2 hafta oluyor tekrar kaydetmis. Ve son haftalarda teyzesi (yigenimle evli) annemi her aradiginda ozelikle beni soruyor naptigimi vs. Dun abimin evine gitmisler ve yine anneme beni sormus. Bir buyugum dedi ki nisanlin yavas yavas sana donmeye calisiyo, ilk numarani kaydetti kafani karistirmak icin, basardida, ve sana yazacak olursa hemen tepki verme diye yavas yavas seziyo ki yumusak cevap ver ona diye. Bu arada, nisanlim aile arasinda titreyerek istemiyom artik dedi, benimle yuz yuze konusamadi bi sebeb veremedi. Sizce neden beni ozellikle soruyor o ayiran teyzesi? Ve beni gordugunde melek gibi davraniyor? Yilbasindan sonra dogum gunum, onu firsat olarak degerlendirirmi? Onlar galiba nisanlima dedilerki o kizi sil tekrar pesinden kosar az burnu surtulsun seviyo seni birakmaz vs. Bende onlardan kactigim icin tutusmus olabilirler. Siz ne dusunuyosunuz?
Bence de kaçan kovalanr

Merhabalar,

Nisanlim beni (ailesi yuzunden) terk etti 1,5 ay oldu. Cok uzerine dusup savasiyodum ta ki o terk edene kadar. Sonra kendi kabuguma cekildim sesimi cikarmadim. Numarami silmisti, 2 hafta oluyor tekrar kaydetmis. Ve son haftalarda teyzesi (yigenimle evli) annemi her aradiginda ozelikle beni soruyor naptigimi vs. Dun abimin evine gitmisler ve yine anneme beni sormus. Bir buyugum dedi ki nisanlin yavas yavas sana donmeye calisiyo, ilk numarani kaydetti kafani karistirmak icin, basardida, ve sana yazacak olursa hemen tepki verme diye yavas yavas seziyo ki yumusak cevap ver ona diye. Bu arada, nisanlim aile arasinda titreyerek istemiyom artik dedi, benimle yuz yuze konusamadi bi sebeb veremedi. Sizce neden beni ozellikle soruyor o ayiran teyzesi? Ve beni gordugunde melek gibi davraniyor? Yilbasindan sonra dogum gunum, onu firsat olarak degerlendirirmi? Onlar galiba nisanlima dedilerki o kizi sil tekrar pesinden kosar az burnu surtulsun seviyo seni birakmaz vs. Bende onlardan kactigim icin tutusmus olabilirler. Siz ne dusunuyosunuz?
Nişanlın değil eski nişanlın eğer dönerse sizde koşa koşa kabul edeceksiniz peki bizden ne tavsiye istiyorsun... Evet burnunu sürttür sonra barış olurmu

Ailesi için nişanlıyken terk eden, yarın bir gün yine ailesi için karnında ya da kucağında bebeğinle terk eder. Hiç mi hesap etmiyorsunuz bunları ya?
En azından şimdi tek kişisiniz. Eğer dediğim gerçekleşirse 2+ kişi olacaksınız terk edilenler olarak. İnsan hiç mi kendini düşünmez? :olamaz: İnsanın kendine ettiğini yedi düvel birleşse yapamıyor sahiden de.
Teyzesi ayırmışmış. Yok ya! Teyzeye bak sen, süper güçleri var, sevenleri ayırıyor şak diye. Sizin nişanlınızın canı sizi terk etmek istemiş, o da bahane olmuş. Yoksa istediği kadar fitne soksunlar, nişanlınız sizden emin olsaydı hiçbir koşulda bırakmazdı. Tıkardı kulaklarını, o ağzını açanların da ağzını kapatmasını bilirdi. Ama o ne yapmış? Milletin lafına bakmış ve sizi bırakmış. Demek ki o kadar da çok sevmemiş.

Back
X