Merhabalar,
Nisanlim beni (ailesi yuzunden) terk etti 1,5 ay oldu. Cok uzerine dusup savasiyodum ta ki o terk edene kadar. Sonra kendi kabuguma cekildim sesimi cikarmadim. Numarami silmisti, 2 hafta oluyor tekrar kaydetmis. Ve son haftalarda teyzesi (yigenimle evli) annemi her aradiginda ozelikle beni soruyor naptigimi vs. Dun abimin evine gitmisler ve yine anneme beni sormus. Bir buyugum dedi ki nisanlin yavas yavas sana donmeye calisiyo, ilk numarani kaydetti kafani karistirmak icin, basardida, ve sana yazacak olursa hemen tepki verme diye yavas yavas seziyo ki yumusak cevap ver ona diye. Bu arada, nisanlim aile arasinda titreyerek istemiyom artik dedi, benimle yuz yuze konusamadi bi sebeb veremedi. Sizce neden beni ozellikle soruyor o ayiran teyzesi? Ve beni gordugunde melek gibi davraniyor? Yilbasindan sonra dogum gunum, onu firsat olarak degerlendirirmi? Onlar galiba nisanlima dedilerki o kizi sil tekrar pesinden kosar az burnu surtulsun seviyo seni birakmaz vs. Bende onlardan kactigim icin tutusmus olabilirler. Siz ne dusunuyosunuz?