Nisanlim neyin pesinde? Donmeye mi calisiyo ?

Merhabalar,

Nisanlim beni (ailesi yuzunden) terk etti 1,5 ay oldu. Cok uzerine dusup savasiyodum ta ki o terk edene kadar. Sonra kendi kabuguma cekildim sesimi cikarmadim. Numarami silmisti, 2 hafta oluyor tekrar kaydetmis. Ve son haftalarda teyzesi (yigenimle evli) annemi her aradiginda ozelikle beni soruyor naptigimi vs. Dun abimin evine gitmisler ve yine anneme beni sormus. Bir buyugum dedi ki nisanlin yavas yavas sana donmeye calisiyo, ilk numarani kaydetti kafani karistirmak icin, basardida, ve sana yazacak olursa hemen tepki verme diye yavas yavas seziyo ki yumusak cevap ver ona diye. Bu arada, nisanlim aile arasinda titreyerek istemiyom artik dedi, benimle yuz yuze konusamadi bi sebeb veremedi. Sizce neden beni ozellikle soruyor o ayiran teyzesi? Ve beni gordugunde melek gibi davraniyor? Yilbasindan sonra dogum gunum, onu firsat olarak degerlendirirmi? Onlar galiba nisanlima dedilerki o kizi sil tekrar pesinden kosar az burnu surtulsun seviyo seni birakmaz vs. Bende onlardan kactigim icin tutusmus olabilirler. Siz ne dusunuyosunuz?
Seni ailesi için terkeden adamdan asla hayır gelmez, uzak dur derim ...

Kendi düşüncesini, fikirlerini, cesurca ortaya koyamamış bir erkek
eğer ailesinden izin alıp size geri dönmek gibi bir niyeti varsa, bundan sonraki hayatında da ailesinden hep birşeyler için izin alacak
sünepe, pısırık, ezik bir tip bence.

Ailesi için nişanlıyken terk eden, yarın bir gün yine ailesi için karnında ya da kucağında bebeğinle terk eder. Hiç mi hesap etmiyorsunuz bunları ya?
En azından şimdi tek kişisiniz. Eğer dediğim gerçekleşirse 2+ kişi olacaksınız terk edilenler olarak. İnsan hiç mi kendini düşünmez? :olamaz: İnsanın kendine ettiğini yedi düvel birleşse yapamıyor sahiden de.
Teyzesi ayırmışmış. Yok ya! Teyzeye bak sen, süper güçleri var, sevenleri ayırıyor şak diye. Sizin nişanlınızın canı sizi terk etmek istemiş, o da bahane olmuş. Yoksa istediği kadar fitne soksunlar, nişanlınız sizden emin olsaydı hiçbir koşulda bırakmazdı. Tıkardı kulaklarını, o ağzını açanların da ağzını kapatmasını bilirdi. Ama o ne yapmış? Milletin lafına bakmış ve sizi bırakmış. Demek ki o kadar da çok sevmemiş.
biz ne dersek diyelim barışmaya meyilli... Nişanlıdan ses yok habire aracılar laf taşıyor umut bağlatıyorlar... Kızın burnu sürtsün bizim istediğimiz gibi bir gelin olsun diye uğraşıyorlar

biz ne dersek diyelim barışmaya meyilli... Nişanlıdan ses yok habire aracılar laf taşıyor umut bağlatıyorlar... Kızın burnu sürtsün bizim istediğimiz gibi bir gelin olsun diye uğraşıyorlar
Bana da öyle geldi. Lütfedecekler sanki oğullarını verince. :deli: Ayyy bu kadar da ayağa düşmez ki bu işler yani. Çok sinir bozucu yaaaa. :olamaz:

Sadece dusuncenizi sormak istedim, bazi insanlar neden bukadar sert cikisiyolar anlamiyorum. Eger ki donerse nasil davranmam lazim falan donmese de eyvallah yani
Dönerse sen dönmeyeceksin kapiş bak yazarak söylüyoruz herkes tek yürek oldu dönme diyor sen hala napim diyon... Bas nikahı otur

Sözlünü bırakta sen ne istiyorsun sözlünden ziyade barışmak için can atan sen gibisin ya ayrılmak istediğini söyleyip bırakan biri isterse ağzıyla kuş tutsun çokta umrumda olmaz önüne bak ailesinin ağzına bakan bebeklerden hayır gelmez:KK11:

Bu konuyu daha önce actiginizi düşünüyorum?
Orda gayet aklı başında fikirler geldi ama bir gıdım yol alamamissiniz ama.
Onun için niye aynı konuyu açtı ki diye düşünüyorum bir de
1.5 ay önce kendisini terkeden adam için hergün "nişanlım" hitaplı konu açan kişiye verilebilecek çok aklı başında fikir yoktur..kendisi saplanmış kalmış aynı konuya 🤷‍♀️

Ailesinin lafı ile sizden, sizinle bir aile kurmaktan vazgeçmiş bir insan, kaldı ki böylesine ciddi bir konuda kendi kararlarını vermekten aciz, ilişkisine ve sevdiği kişiye (ortada büyük bir sorun yoksa) sahip çıkmaktan aciz, ailesinin baskısına boyun eğen biri bu kişi, şu saatten sonra ne yapmaya çalıştığının bir önemi olmamalı bence. Diyelim barıştınız hatta işler ilerledi evlendiniz, gerçekten mutlu olabilecek misiniz huzurlu bir evlilik olacak mı sizinki? Ailesi her şeyinizin içinde olacak ve bu adam sizi ailesine ezdirecek. O sizin eski nişanlınız bu arada, siz bu işin bittiğini kabullenmemişsiniz buradan bile belli oluyor.

Merhabalar,

Nisanlim beni (ailesi yuzunden) terk etti 1,5 ay oldu. Cok uzerine dusup savasiyodum ta ki o terk edene kadar. Sonra kendi kabuguma cekildim sesimi cikarmadim. Numarami silmisti, 2 hafta oluyor tekrar kaydetmis. Ve son haftalarda teyzesi (yigenimle evli) annemi her aradiginda ozelikle beni soruyor naptigimi vs. Dun abimin evine gitmisler ve yine anneme beni sormus. Bir buyugum dedi ki nisanlin yavas yavas sana donmeye calisiyo, ilk numarani kaydetti kafani karistirmak icin, basardida, ve sana yazacak olursa hemen tepki verme diye yavas yavas seziyo ki yumusak cevap ver ona diye. Bu arada, nisanlim aile arasinda titreyerek istemiyom artik dedi, benimle yuz yuze konusamadi bi sebeb veremedi. Sizce neden beni ozellikle soruyor o ayiran teyzesi? Ve beni gordugunde melek gibi davraniyor? Yilbasindan sonra dogum gunum, onu firsat olarak degerlendirirmi? Onlar galiba nisanlima dedilerki o kizi sil tekrar pesinden kosar az burnu surtulsun seviyo seni birakmaz vs. Bende onlardan kactigim icin tutusmus olabilirler. Siz ne dusunuyosunuz?
Neden böyle atraksiyonlu bir nişanlılık dönemi geçiriyorsunuz önce bunu sorgula.. mutlaka yazmadığın sıkıntılar olmuştur.. ayrılmayı aileler bile normal karşılaşsa bence bir hayır vardır deyip yoluna bak

Sozluyuz hala. Cunku whatsapta durumu gozukuyor ve baskalarina kapali.
sozluyuz hala mı
nasıl hayatlar yasıyorsunuz allah askına ne bıttıgını bılıyorsunuz ne yasadıgınızı...
bırde neden ısrarla hatalı yoldan yurumeye calısıyorsunuz bakın sımdı olsun dıye zorluyorsunuz sızın zorunuzla olacak evlendıkten sonra da vay efendım kocam soyle vay efendım kaynanam boyle dıyeeksınız sankı bızı dınleyecekmıssınız gıbı bızde zaman ayırıp yazıcaz sonra yıne aynı tas aynı hamam

kızların boyle olmasına dayanamıyorum.

Önceki konuda diskoya gitti diye ayrıldığını söylemişsiniz, nasıl ailesi yüzünden oluyor? Konuya cevabımsa, asla geri dönmesin, sizden olmaz. Ayrıca kimsenin çocuğu senin oyuncağın değil, dönsünmüş de , şutlasınmışmış, bak sen ya🤦‍♀️

Back
X