Nişanlım oğluna mal biriktirme sevdasıyla bizi kısıtlıyor

gizlikale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2025
157
-137
11
5 yaşında oğlu var. Çocuğu olduğunu bilerek evleniyorum. Maaşının yarısını nafaka veriyor, Amenna kadın çalışmıyor. Bir de daire aldı kirasını yesinler diye. Ona da eyvallah.
Gelgelelim eski karısı Eskihisarda villada oturuyor. En az 15 milyon . Adana'da arsa var 8 milyona gider ama satmıyor. 3 tane de apart daire var ayrı . Niğdede de yine havuzlu geniş arsalı evi var. Onun da değeri 12 milyon.
Gelgelelim Bana varlığın içinde yokluk yaşatıyor. Restoranda yemek yemiyoruz. Kafeye çaya gitsek ,ikinci çaydan sonra termosu çıkarır ordan içer. Ayakkabı alırken düşünür.
Teslaya biner ama şarz istasyonu pahalı diye evde şarz etmeye çalışır.
Bütün amacı çocuğuna olabildiğince mal mülk bırakmak. Yaşımız genç. Biz ölene kadar o çocuk zaten 50 yaşına gelir. Ona neden yokluk yaşatıyorsun. Tatil diye ölüyor çocuk. Tatile götürmüyor, ikinci kez dışarıda hamburger istedi diye azarladı.
Lunapark istedi, üç oyuncaktan fazla binemezsin diye tersledi.
İyi bir baba mı yoksa miras bırakacağım bahanesiyle cimriliğine kılıf mı arıyor anlamadım.
Kadın villada oturmak zorunda değil. Sat ,yerine 4 daire al. Birinde oturup üçünün kirasını yesin nafaka verme,bir dairenin kirası da bize kalsın diyorum. Olmuyor. Oğlan üzülürmüş .

Sanane ya öff sıktın

Ciddi ciddi yorum yapacaktım ama önceki konularını bildiğim için bile bile kendini ateşe atıyorsun o yüzden burada ne yazsak boşa. Ha ama şunu diyeyim mal biriktirmek için değil adam dümdüz cimri ve pinti. Ya da sana harcamak istemiyordur. Bu da bir seçenek.

Kendisine de harcamıyor

Hmmmm, oğlanın malına da göz dikilmiş. Gülü seven dikenine katlanır

Onun karısı ben olacağım, o artık karısı değil. Anlatabildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…