Nişanlım oğluna mal biriktirme sevdasıyla bizi kısıtlıyor

Vermedim. Ama o kadar malın içinde kısıtlama da hoş değil
Tam olarak neresinde hakkınız var? Para vermemişsiniz, daha resmi nikah yok. Resmi nikahtan önce edinilmiş maldan hak istiyorsunuz. O çocuğun hakkını yerken nasıl rahat edeceksiniz anlamış değilim.
Sizin hakkınız yok haberiniz olsun.

Evleneceğim ya hani. Parayı neye verdiği benim de sorunum olacak. Daha doğrusu vermediği
Adamın çocuğu için eski karısına verdiği paraya da eve de karışamazsın. Onların boşanma şartları onları ilgilendirir. Sen dış kapının dış mandalısın.

Bu arada bu üyeyi konularından azcık tanıdıysam sırf burdaki üyelere gıcıklığına birkaç gün sonra “nişanlım eski karısının yaşadığı evi satmaya ikna oldu. Artık villada yaşayamayacak, o paraları ben yiyecem nihahaha” diye gelebilir. Linç yediği konularda genelde bunu yapıyor. Eğer öyle gelirse troll olduğuna emin olucam

Evleneceğim ya hani. Parayı neye verdiği benim de sorunum olacak. Daha doğrusu vermediği
verdiği kişi oğlunun annesi, eski eşi ya hani? oğlu adına veriyor onları, senle evlenmeden önce yaptığı paradan kime verdiğine karışma hakkın yok.
Ayrıca bu adamın nafaka verdiğini bilerek evleniyorsun. Evlenmeyi kabul ettiysen verdiklerinide etmek zorundasın.

Çocuğun hakkı yenmezse benim maaşımdan geçinilecek. Ben evlenmeden önceki standardımı korumak için harcamalar yapacağım. Eşim de maaşının yarısını nafaka verecek.

Önemli olsaydı boşamazdı. Artık yabancı
Onu boşayan seni boşamaz mı sanıyorsun?
Babamla annem boşandıktan sonra üvey anneme söylemiştim şu cümleyi, soyadına güvenme annemde 15 sene taşıdı. Ben ömrüm boyunca taşıyacağım biz bir değiliz diye. Üstünüze alınırsınız inşallah

Çocuğun hakkı yenmezse benim maaşımdan geçinilecek. Ben evlenmeden önceki standardımı korumak için harcamalar yapacağım. Eşim de maaşının yarısını nafaka verecek.
Çözüm çok basit, evlenme. Bekar adam mı yok? Çocuksuz adam mı yok ? Siz istiyosunuz ayranınız da dökülmesin tatsızlık da yaşanmasın kusura bakmayın yani

Ben karısı gibi gezgin , ev işi yapmayan ,kilolu değilim

Ben karısı gibi gezgin , ev işi yapmayan ,kilolu değilim
Yani şunu anlamış değilim. Ex ile kendinizi karşılaştırıyorsunuz ama kadın ona çocuk vermiş, altında villası var mis gibi bakıyo. Sizede zırnık koklatmıyo. Şimdi hanginiz daha iyi bi oturup düşünün. Kadının lüksü bozulmasın diye size çay içirtmez bu adam :)

İyide adamın huyu bu, çocuğuna eski karısına davranışı bu. Sana ne yaşatmasını bekliyorsun.
Belliki yaşınız küçük değil. Ergen aptal aşık da değilsiniz. Sorun sizde

Adamın çocuğu için eski karısına verdiği paraya da eve de karışamazsın. Onların boşanma şartları onları ilgilendirir. Sen dış kapının dış mandalısın.
Değilim ne yazık ki. Bizim çocuğumuz olursa onun abisinden ne eksiği var da villada yaşamıyor diye sorun çıkarmayacak mıyım

O zaman ikinci, üçüncü kere boşanır. Ömür boyu yalnız kalır. Bunu göze alamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…