- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.345
- 798
Burada bir üyeyle tartış , hemen teyzeeee der diğer üyeye. Yaş , tip , meslek ,kilo nereden vurabilirse vurmaya çalışan kadınlar sorunlu asıl.Adamın karakterinden çok kadına kafayı takmış "onun gibi çirkin biriyle nasıl baş edemedim" diye saçmalıyor işte .
Asalak gibi yaşadığı icin çok şanslı
Eski karısı çok akıllı. Ama siz safsınız. Adam düpedüz cimri. Belki de adamın bu kadar mali varken bu kadın bunla evlendi. Cimriliğini de görünce boşandı. Mahkemenin kendisine sunduğu haklardan da şimdi yararlanıyor. Oğlu bahane. Siz bu hikayede sadece yancısınız. Hiçbir öneminiz yok. Sadece birlikte zaman geçirdiği ve sizinle gelecek görmeyen kişisiniz. Çay içmeye gidip termosu çıkaran adam size ancak kuru ekmek mirası bırakır. .5 yaşında oğlu var. Çocuğu olduğunu bilerek evleniyorum. Maaşının yarısını nafaka veriyor, Amenna kadın çalışmıyor. Bir de daire aldı kirasını yesinler diye. Ona da eyvallah.
Gelgelelim eski karısı Eskihisarda villada oturuyor. En az 15 milyon . Adana'da arsa var 8 milyona gider ama satmıyor. 3 tane de apart daire var ayrı . Niğdede de yine havuzlu geniş arsalı evi var. Onun da değeri 12 milyon.
Gelgelelim Bana varlığın içinde yokluk yaşatıyor. Restoranda yemek yemiyoruz. Kafeye çaya gitsek ,ikinci çaydan sonra termosu çıkarır ordan içer. Ayakkabı alırken düşünür.
Teslaya biner ama şarz istasyonu pahalı diye evde şarz etmeye çalışır.
Bütün amacı çocuğuna olabildiğince mal mülk bırakmak. Yaşımız genç. Biz ölene kadar o çocuk zaten 50 yaşına gelir. Ona neden yokluk yaşatıyorsun. Tatil diye ölüyor çocuk. Tatile götürmüyor, ikinci kez dışarıda hamburger istedi diye azarladı.
Lunapark istedi, üç oyuncaktan fazla binemezsin diye tersledi.
İyi bir baba mı yoksa miras bırakacağım bahanesiyle cimriliğine kılıf mı arıyor anlamadım.
Kadın villada oturmak zorunda değil. Sat ,yerine 4 daire al. Birinde oturup üçünün kirasını yesin nafaka verme,bir dairenin kirası da bize kalsın diyorum. Olmuyor. Oğlan üzülürmüş .
Evet bütün derdi kilolu bir kadına villa verilirken kendisi gibi bir güzelliğin dairede oturmasıAdamın karakterinden çok kadına kafayı takmış "onun gibi çirkin biriyle nasıl baş edemedim" diye saçmalıyor işte .
Anlamıyor şekerim adam bıngıl bıngıl et seviyor belki ,elini atınca dolu dolu geliyorEvet bütün derdi kilolu bir kadına villa verilirken kendisi gibi bir güzelliğin dairede oturması
kız babanın lokantası yok muydu? baban 100 bin kazanıyo da senin de mi 100 bin gelirin var ? kurguların çok hatalı ya sürükleyici de değil. bu hayali zengin ama pinti adamla da bence evlen çünkü şarz diyen biri için fazla bileBen de maaşımı yedirmem o zaman. Babamın hafriyat gelirinden ayda 100 bin tl payım var. Onu harcamam , seve seve gevşemek zorunda kalır
Lokantayi kapatmislar etrafta açılan diger lokantalara daha cok musteri gidiyor, bunlara gelmiyor diye. Şu usluba bakinca musterinin niye kactigini anlamak zor degilkız babanın lokantası yok muydu? baban 100 bin kazanıyo da senin de mi 100 bin gelirin var ? kurguların çok hatalı ya sürükleyici de değil. bu hayali zengin ama pinti adamla da bence evlen çünkü şarz diyen biri için fazla bile
fazla dizi izlemiş hepsini birleştirmiş ama mantık hataları çok, eğlenceli kurgular yapamıyo valla bıraksa güzel olacakLokantayi kapatmislar etrafta açılan diger lokantalara daha cok musteri gidiyor, bunlara gelmiyor diye. Şu usluba bakinca musterinin niye kactigini anlamak zor degil
Bu gidişle hiç bişeyi olamayacaksın adam karısına dönecek jssjahshahOnun karısı ben olacağım, o artık karısı değil. Anlatabildim mi?
Burada tartıştığı üyelere teyze diyip o teyze dediği üyenin yaşında sevgilisi/kocası olan üyeler gördükBurada bir üyeyle tartış , hemen teyzeeee der diğer üyeye. Yaş , tip , meslek ,kilo nereden vurabilirse vurmaya çalışan kadınlar sorunlu asıl.
Demek ki hala eski KARISINa deger veriyor hatta özlüyorHayatında istese boşamazdı. Ben dairede otururken o villada oturamaz
Ne ac gözlü toksit bir insansin be o mallarda senin zirnik hakkin yok evlensen bileParası yok. Malı var. Ona da dokunmuyor .polis maaşıyla bulur bir sürü kadın
bazı ailelere cok kızıyorum. doguruyor salıyor ortalığa. eğitimiyle görgüsüyle edebiyle hiç ilgilenmiyorlar. yazık. ne hayallerin vardı senin de . iran halısı buyuk buzdolapları tatiller falan. belediye çöplüğü ağzınla nasıl bunları hakettiğine inanır insan :) cevrende duzgun biri de yok sanırım ornek alınacak. kıyas edilecek :) ay yazık :)Sana ne girdi embesil
Kosarak uzakllass5 yaşında oğlu var. Çocuğu olduğunu bilerek evleniyorum. Maaşının yarısını nafaka veriyor, Amenna kadın çalışmıyor. Bir de daire aldı kirasını yesinler diye. Ona da eyvallah.
Gelgelelim eski karısı Eskihisarda villada oturuyor. En az 15 milyon . Adana'da arsa var 8 milyona gider ama satmıyor. 3 tane de apart daire var ayrı . Niğdede de yine havuzlu geniş arsalı evi var. Onun da değeri 12 milyon.
Gelgelelim Bana varlığın içinde yokluk yaşatıyor. Restoranda yemek yemiyoruz. Kafeye çaya gitsek ,ikinci çaydan sonra termosu çıkarır ordan içer. Ayakkabı alırken düşünür.
Teslaya biner ama şarz istasyonu pahalı diye evde şarz etmeye çalışır.
Bütün amacı çocuğuna olabildiğince mal mülk bırakmak. Yaşımız genç. Biz ölene kadar o çocuk zaten 50 yaşına gelir. Ona neden yokluk yaşatıyorsun. Tatil diye ölüyor çocuk. Tatile götürmüyor, ikinci kez dışarıda hamburger istedi diye azarladı.
Lunapark istedi, üç oyuncaktan fazla binemezsin diye tersledi.
İyi bir baba mı yoksa miras bırakacağım bahanesiyle cimriliğine kılıf mı arıyor anlamadım.
Kadın villada oturmak zorunda değil. Sat ,yerine 4 daire al. Birinde oturup üçünün kirasını yesin nafaka verme,bir dairenin kirası da bize kalsın diyorum. Olmuyor. Oğlan üzülürmüş .
kız onu bırak da 210 gram 14 cm ne yabazı ailelere cok kızıyorum. doguruyor salıyor ortalığa. eğitimiyle görgüsüyle edebiyle hiç ilgilenmiyorlar. yazık. ne hayallerin vardı senin de . iran halısı buyuk buzdolapları tatiller falan. belediye çöplüğü ağzınla nasıl bunları hakettiğine inanır insan :) cevrende duzgun biri de yok sanırım ornek alınacak. kıyas edilecek :) ay yazık :)
Adam biliyo da prim vermiyor belki.bazı ailelere cok kızıyorum. doguruyor salıyor ortalığa. eğitimiyle görgüsüyle edebiyle hiç ilgilenmiyorlar. yazık. ne hayallerin vardı senin de . iran halısı buyuk buzdolapları tatiller falan. belediye çöplüğü ağzınla nasıl bunları hakettiğine inanır insan :) cevrende duzgun biri de yok sanırım ornek alınacak. kıyas edilecek :) ay yazık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?