Nişanlım oğluna mal biriktirme sevdasıyla bizi kısıtlıyor

Adamın karakterinden çok kadına kafayı takmış "onun gibi çirkin biriyle nasıl baş edemedim" diye saçmalıyor işte .
Burada bir üyeyle tartış , hemen teyzeeee der diğer üyeye. Yaş , tip , meslek ,kilo nereden vurabilirse vurmaya çalışan kadınlar sorunlu asıl.

Eski karısı çok akıllı. Ama siz safsınız. Adam düpedüz cimri. Belki de adamın bu kadar mali varken bu kadın bunla evlendi. Cimriliğini de görünce boşandı. Mahkemenin kendisine sunduğu haklardan da şimdi yararlanıyor. Oğlu bahane. Siz bu hikayede sadece yancısınız. Hiçbir öneminiz yok. Sadece birlikte zaman geçirdiği ve sizinle gelecek görmeyen kişisiniz. Çay içmeye gidip termosu çıkaran adam size ancak kuru ekmek mirası bırakır. .
Bu adamla neden birliktesiniz onu da anlamadım.

Evet bütün derdi kilolu bir kadına villa verilirken kendisi gibi bir güzelliğin dairede oturması
Anlamıyor şekerim adam bıngıl bıngıl et seviyor belki ,elini atınca dolu dolu geliyor Bence konu sahibi bugünden itibaren kilo almaya başlasın....

Bu kadar malı villası parası vs olan biri kardeşiyle ev basıp adam döven biri olamaz. Ya da zaten bu kadar malı bu şekilde çökerek elde etmiştir. Milleti tehdit ederek güç kullanarak mal mülk sahibi olmuştur. Babasından 100 bin harfiyat geliri olan, yemek sektöründeyim lokantam var diyen biri de apartman boşluğuna eşyalar konan yerde yaşamaz. Yok mu babanızın villası?

Reklam olsun etkileşim olsun tıklanma sayısı artsın diye böyle başlıklar açtığınızı düşünüyorum. Troll olduğunuzdan eminim ama kanıtlamak uğraşmak ispiyonlamak benim işim değil. Yönetimin radarına düşersiniz nasılsa. Bir ihtimal de çevrenizde gördüklerinizi, duyduklarınızı, okuduklarınızı senaryolaştırıp yazıyorsunuz.

İlgi görmenin başka yolları da var.

Ben de maaşımı yedirmem o zaman. Babamın hafriyat gelirinden ayda 100 bin tl payım var. Onu harcamam , seve seve gevşemek zorunda kalır
kız babanın lokantası yok muydu? baban 100 bin kazanıyo da senin de mi 100 bin gelirin var ? kurguların çok hatalı ya sürükleyici de değil. bu hayali zengin ama pinti adamla da bence evlen çünkü şarz diyen biri için fazla bile

Lokantayi kapatmislar etrafta açılan diger lokantalara daha cok musteri gidiyor, bunlara gelmiyor diye. Şu usluba bakinca musterinin niye kactigini anlamak zor degil

Lokantayi kapatmislar etrafta açılan diger lokantalara daha cok musteri gidiyor, bunlara gelmiyor diye. Şu usluba bakinca musterinin niye kactigini anlamak zor degil
fazla dizi izlemiş hepsini birleştirmiş ama mantık hataları çok, eğlenceli kurgular yapamıyo valla bıraksa güzel olacak

Burada bir üyeyle tartış , hemen teyzeeee der diğer üyeye. Yaş , tip , meslek ,kilo nereden vurabilirse vurmaya çalışan kadınlar sorunlu asıl.
Burada tartıştığı üyelere teyze diyip o teyze dediği üyenin yaşında sevgilisi/kocası olan üyeler gördük

Sana ne girdi embesil
bazı ailelere cok kızıyorum. doguruyor salıyor ortalığa. eğitimiyle görgüsüyle edebiyle hiç ilgilenmiyorlar. yazık. ne hayallerin vardı senin de . iran halısı buyuk buzdolapları tatiller falan. belediye çöplüğü ağzınla nasıl bunları hakettiğine inanır insan :) cevrende duzgun biri de yok sanırım ornek alınacak. kıyas edilecek :) ay yazık :)

Kosarak uzakllass

kız onu bırak da 210 gram 14 cm ne ya sağlıkla gelsin

Adam biliyo da prim vermiyor belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…