- 19 Mayıs 2020
- 47.915
- 215.507
- 598
Adamda mal var mülk var. Bulur bi aklı evvel, dışarısı kaynıyo.O zaman ikinci, üçüncü kere boşanır. Ömür boyu yalnız kalır. Bunu göze alamaz
Niyetiniz adamın parasını yemek,az da olsa nasiplenmekse üzgünüm aradığınız hayale ulaşılamıyor.Lütfen başka adamla tekrar deneyin ....5 yaşında oğlu var. Çocuğu olduğunu bilerek evleniyorum. Maaşının yarısını nafaka veriyor, Amenna kadın çalışmıyor. Bir de daire aldı kirasını yesinler diye. Ona da eyvallah.
Gelgelelim eski karısı Eskihisarda villada oturuyor. En az 15 milyon . Adana'da arsa var 8 milyona gider ama satmıyor. 3 tane de apart daire var ayrı . Niğdede de yine havuzlu geniş arsalı evi var. Onun da değeri 12 milyon.
Gelgelelim Bana varlığın içinde yokluk yaşatıyor. Restoranda yemek yemiyoruz. Kafeye çaya gitsek ,ikinci çaydan sonra termosu çıkarır ordan içer. Ayakkabı alırken düşünür.
Teslaya biner ama şarz istasyonu pahalı diye evde şarz etmeye çalışır.
Bütün amacı çocuğuna olabildiğince mal mülk bırakmak. Yaşımız genç. Biz ölene kadar o çocuk zaten 50 yaşına gelir. Ona neden yokluk yaşatıyorsun. Tatil diye ölüyor çocuk. Tatile götürmüyor, ikinci kez dışarıda hamburger istedi diye azarladı.
Lunapark istedi, üç oyuncaktan fazla binemezsin diye tersledi.
İyi bir baba mı yoksa miras bırakacağım bahanesiyle cimriliğine kılıf mı arıyor anlamadım.
Kadın villada oturmak zorunda değil. Sat ,yerine 4 daire al. Birinde oturup üçünün kirasını yesin nafaka verme,bir dairenin kirası da bize kalsın diyorum. Olmuyor. Oğlan üzülürmüş .
Yooo hiçte öyle değil, kadını villada oturtup daire parasını eline sayıyor,size 3. çayı çok görürken onun üzülmesine,dara düşmesine müsade etmiyor Resmen kadın evlenmesin diye üzerine titriyor....Önemli olsaydı boşamazdı. Artık yabancı
Evet çünkü hala karısı olarak görüyor onu. İki eş serbest olsa bu kadar başı ağrımayacak da, napsın adam.Yooo hiçte öyle değil, kadını villada oturtup daire parasını eline sayıyor,size 3. çayı çok görürken onun üzülmesine,dara düşmesine müsade etmiyor Resmen kadın evlenmesin diye üzerine titriyor....
Çok basit ya. SA NA NE? Sana ne adamların malından mülkünden? Sana ne eski karısının nerede oturduğundan, beyaz sarayda oturur istiyorsa sana ne?5 yaşında oğlu var. Çocuğu olduğunu bilerek evleniyorum. Maaşının yarısını nafaka veriyor, Amenna kadın çalışmıyor. Bir de daire aldı kirasını yesinler diye. Ona da eyvallah.
Gelgelelim eski karısı Eskihisarda villada oturuyor. En az 15 milyon . Adana'da arsa var 8 milyona gider ama satmıyor. 3 tane de apart daire var ayrı . Niğdede de yine havuzlu geniş arsalı evi var. Onun da değeri 12 milyon.
Gelgelelim Bana varlığın içinde yokluk yaşatıyor. Restoranda yemek yemiyoruz. Kafeye çaya gitsek ,ikinci çaydan sonra termosu çıkarır ordan içer. Ayakkabı alırken düşünür.
Bütün amacı çocuğuna olabildiğince mal mülk bırakmak. Yaşımız genç. Biz ölene kadar o çocuk zaten 50 yaşına gelir. Ona neden yokluk yaşatıyorsun. Tatil diye ölüyor çocuk. Tatile götürmüyor, ikinci kez dışarıda hamburger istedi diye azarladı.
İyi bir baba mı yoksa miras bırakacağım bahanesiyle cimriliğine kılıf mı arıyor anlamadım.
Kadın villada oturmak zorunda değil. Sat ,yerine 4 daire al. Birinde oturup üçünün kirasını yesin nafaka verme,bir dairenin kirası da bize kalsın diyorum. Olmuyor. Oğlan üzülürmüş .
Adam için değerli olan oymuş kilolu ev işi yapmayan gezgin.Boşamış ama gözü hâlâ onda Sen kurul kıskan dur.. Tatlım böyle kadınlar daha kıymetli oluyor.İlerde anlarsın.Ben karısı gibi gezgin , ev işi yapmayan ,kilolu değilim
İlk eş bugün tamam desin adam koşa koşa İmam nikahı kıyıp koynuna almazsa bende bir şey bilmiyorumEvet çünkü hala karısı olarak görüyor onu. İki eş serbest olsa bu kadar başı ağrımayacak da, napsın adam.
Valla size kızmışlardır eminim ama bence haklısın. Ama bu pinti ile evlenme ya da evleneceksen parası için evlen ve hemen çocuk yap bari ona da mal mülk bırakır5 yaşında oğlu var. Çocuğu olduğunu bilerek evleniyorum. Maaşının yarısını nafaka veriyor, Amenna kadın çalışmıyor. Bir de daire aldı kirasını yesinler diye. Ona da eyvallah.
Diğer konulara hakim değilim, yani nişanlım polis diye milleti mi tehdit ediyor anlamadım?Çünkü zaman zaman birilerini tehdit ettirmesi gerekiyor.
Bir ara nişanlısına ve abisine komşu mu dövdürtecekti neydi, öyle bir muhabbet vardıDiğer konulara hakim değilim, yani nişanlım polis diye milleti mi tehdit ediyor anlamadım?
Komşunun ayakkabılarını tekmeledi konu sahibi sağa sola savurdu. Adamla bu yüzden kavga ettiler. Sonra nişanlısı ve kuzeni adamın evini bastı.Diğer konulara hakim değilim, yani nişanlım polis diye milleti mi tehdit ediyor anlamadım?
Bazı kadınlar genç, güzel ve zayıf olunca dünyalar önüne serilecek zannediyorlar. Ben herşeyin en iyisine layığım ama kilolu yada yaşlı bir kadın hiçbir şeye layık değil diye düşünüyorlar.Kendilerini et parçası olarak gördükleri için buna göre bir fiyat biçilecek diye bekliyorlar. Bu kafaya zaman zaman denk geliyorum ve çok üzülüyorum. Kadınlar bile böyle düşünüyorsa erkeklere ne diyebilirizki?Adam için değerli olan oymuş kilolu ev işi yapmayan gezgin.Boşamış ama gözü hâlâ onda Sen kurul kıskan dur.. Tatlım böyle kadınlar daha kıymetli oluyor.İlerde anlarsın.
Genç olmasını geçtim çok çirkin üslubu var. Adamın iyi kötü bir evliliği olmuş. Eleştir de eleştir. Böyle bir zihniyet mutlu olmayı beklemesin. Dilini düzeltsin önce.Bazı kadınlar genç, güzel ve zayıf olunca dünyalar önüne serilecek zannediyorlar. Ben herşeyin en iyisine layığım ama kilolu yada yaşlı bir kadın hiçbir şeye layık değil diye düşünüyorlar.Kendilerini et parçası olarak gördükleri için buna göre bir fiyat biçilecek diye bekliyorlar. Bu kafaya zaman zaman denk geliyorum ve çok üzülüyorum. Kadınlar bile böyle düşünüyorsa erkeklere ne diyebilirizki?
Siz hala bu adamla evlenmeyi mi dusunuyorsunuz.Saka gibisiniz.5 yaşında oğlu var. Çocuğu olduğunu bilerek evleniyorum. Maaşının yarısını nafaka veriyor, Amenna kadın çalışmıyor. Bir de daire aldı kirasını yesinler diye. Ona da eyvallah.
Böyle biriyle malları için berabersiniz. Size bir haberim var. Sizden çocuk yapmayacak. İleride de o mallar çocuğuna kalacak. Siz de hayatınızı yaşamadığınızla kalacaksınız.5 yaşında oğlu var. Çocuğu olduğunu bilerek evleniyorum. Maaşının yarısını nafaka veriyor, Amenna kadın çalışmıyor. Bir de daire aldı kirasını yesinler diye. Ona da eyvallah.
Pişman olucaksin ama o zaman çok geç olucak aha da şuraya yazam da sonra okursun artık ama ne faydaa..O malda benim de ,ilerde çocuğumuz olursa onun da hakkı var yalnız. Derdim satması da değil. Malına göre yaşamaması.
Adamın karakterinden çok kadına kafayı takmış "onun gibi çirkin biriyle nasıl baş edemedim" diye saçmalıyor işte .Bazı kadınlar genç, güzel ve zayıf olunca dünyalar önüne serilecek zannediyorlar. Ben herşeyin en iyisine layığım ama kilolu yada yaşlı bir kadın hiçbir şeye layık değil diye düşünüyorlar.Kendilerini et parçası olarak gördükleri için buna göre bir fiyat biçilecek diye bekliyorlar. Bu kafaya zaman zaman denk geliyorum ve çok üzülüyorum. Kadınlar bile böyle düşünüyorsa erkeklere ne diyebilirizki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?