Nişanlım oğluna mal biriktirme sevdasıyla bizi kısıtlıyor

Niyetiniz adamın parasını yemek,az da olsa nasiplenmekse üzgünüm aradığınız hayale ulaşılamıyor.Lütfen başka adamla tekrar deneyin ....

Önemli olsaydı boşamazdı. Artık yabancı
Yooo hiçte öyle değil, kadını villada oturtup daire parasını eline sayıyor,size 3. çayı çok görürken onun üzülmesine,dara düşmesine müsade etmiyor Resmen kadın evlenmesin diye üzerine titriyor....

Evet çünkü hala karısı olarak görüyor onu. İki eş serbest olsa bu kadar başı ağrımayacak da, napsın adam.

Çok basit ya. SA NA NE? Sana ne adamların malından mülkünden? Sana ne eski karısının nerede oturduğundan, beyaz sarayda oturur istiyorsa sana ne?
Kaç gündür sitede böyle konulara denk geliyorum. Eğer siz eşinizden boşanıyor olsanız bu çocuk sadece benim çocuğum mu, payına düşeni yapması lazım dersiniz. O kadar malın mülkün içinde 3 kuruş para veriyor dersiniz ama mesele yeni evleneceğiniz adam olunca vay efendim eski karısını evde oturttu, oğluna ev bırakacak, maaşının yarısını veriyor. Kötü niyetli ve iki yüzlüsünüz
Beğenmiyorsan evlenme. Gına geldi senin gibilerden.

Valla size kızmışlardır eminim ama bence haklısın. Ama bu pinti ile evlenme ya da evleneceksen parası için evlen ve hemen çocuk yap bari ona da mal mülk bırakır

Adam için değerli olan oymuş kilolu ev işi yapmayan gezgin.Boşamış ama gözü hâlâ onda Sen kurul kıskan dur.. Tatlım böyle kadınlar daha kıymetli oluyor.İlerde anlarsın.
Bazı kadınlar genç, güzel ve zayıf olunca dünyalar önüne serilecek zannediyorlar. Ben herşeyin en iyisine layığım ama kilolu yada yaşlı bir kadın hiçbir şeye layık değil diye düşünüyorlar.Kendilerini et parçası olarak gördükleri için buna göre bir fiyat biçilecek diye bekliyorlar. Bu kafaya zaman zaman denk geliyorum ve çok üzülüyorum. Kadınlar bile böyle düşünüyorsa erkeklere ne diyebilirizki?

Genç olmasını geçtim çok çirkin üslubu var. Adamın iyi kötü bir evliliği olmuş. Eleştir de eleştir. Böyle bir zihniyet mutlu olmayı beklemesin. Dilini düzeltsin önce.

Siz hala bu adamla evlenmeyi mi dusunuyorsunuz.Saka gibisiniz.

Böyle biriyle malları için berabersiniz. Size bir haberim var. Sizden çocuk yapmayacak. İleride de o mallar çocuğuna kalacak. Siz de hayatınızı yaşamadığınızla kalacaksınız.

Şu an yoklukta sizi yaşatıyor. 100 150 milyonluk malın mülkün size bir faydası yok ki..Bu kişiden ayrılın normal birini bulun. 1 evi olsun ama size 2. Çayı ısmarlasın.

Benim eski kayinvalide gibi hayatınız olmasın. Kadın varlık içinde yokluk çekiyordu. Maaş karti kayinpederde idi. Bir çöp bile alacağı zaman ondan icazet alması gerekiyordu. Bir şey almak için kayinpederi ikna etmesi gerekiyordu. Kendi parasi icin dil döküyordu şaka gibi. Ki maddi durumları iyiydi. Benim annemin ise maaş karti kendinde idi, ne istese aldı yedi içti. Eski kayinvalidemin durumu iyi olmasına rağmen varlikta yokluk çekti. Çok üzülüyordum, iyi kadındı çok kötü bir evliliği olmuş. Kayinpeder sırf devlet memuru diye maaşı için onunla evlenmiş. Sonra da maaş kartını elinden almış çok üzücü..

Sizin nişanlınız da aynısı.. Ne çocuğunuz olacak ne yiyip icebileceksiniz. Niye evleniyorsunuz ki? Hiç evlenmeyin daha iyi..azıcık aşım ağrısız başım. Ben sizin yerinizde olsam karun kadar zengin ama pinti biriyle evleneceğime, durumu normal biriyle evlenirim. Varlık içinde yokluk yaşamak istemem. O durum çok daha üzücü olur. Düşünsenize teslaya verecek parası var, elektrik hesabı için saatlerini boşuna harciyor..şaka gibi.. Allah düşmanıma cimri eş vermesin.

Son düzenleme:
Çocuğun bir suçu yok. Adam pinti. Yani derdi çocuğa mal mülk bırakmak da değil. Düpedüz pinti işte. Kayınailem böyledir. Saydığınız gibi sıra sıra evler arsalar vardır, ama paraya asla kıyamazlar

Adamın karakterinden çok kadına kafayı takmış "onun gibi çirkin biriyle nasıl baş edemedim" diye saçmalıyor işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…