- Konu Sahibi herzamanuyusam
Üzerinden ne kadar zaman geçti?
iki gün geçti. salı günü olmuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzerinden ne kadar zaman geçti?
iki gün geçti. salı günü olmuştu
Çok fazla bilgim olmamakla beraber 2 gün geçtikten sonra adamın sana yaptığını fiziksel olarak ispatlama ihtimalin biraz düşük,bu arada yıkanıp temizlenmişsindir diye tahmin ediyorum.Temizlenmeseydin ispatlaman çok kolay olurdu.Ama yine de biraz araştır ,ne kadar çabuk şikayet edersen o kadar iyi senin için.Zorlama falan mutlaka anlaşılır.Vücudunda darp izi falan var mı?
Olası diğer problem için de şunu oku .TR.NET SAGLIK (ertesi gün hapı 72 saat içinde kullanılabiliyormuş bu da 3 gün eder.)
hamile kalma riski varmıdır sizce.kafayı yemek üzereyim inanın
Taciz Mi etti , Tecavuzmu Etti ? Ikisi cok farkli seyler farkindaysan ?
ilk yazdigin yorumunda tecavuz yok ? Sadece ellemeye calismis , ama birsey olmamis ..
Sesimin etkisiyle biraz kendine geldi elinden kurtuldum. Ağlayarak kaçtım. Yani oyle anlatmissin. Sonra cikip nisanlim bana tecavuz etti diye bir yorum daha yazmissin ?
hamile kalma ihtimalim yok , icime bosalmadi vs vs bisiler zirvalayip
daha sonra hamilemiiyimmmmmmmmm cok korkuyorum diye yazmissin!!!
kusura bakmada kucuk hanim hayal dunyanda daha neler var merak ettim..
Konuna kesinlikle inanmiyorum, bastan sona kadarda okudum
bir dedigin digerini tutmuyor..
Aynı kişi değiller ki o mesajları yazanlar:26:
Taciz Mi etti , Tecavuzmu Etti ? Ikisi cok farkli seyler farkindaysan ?
ilk yazdigin yorumunda tecavuz yok ? Sadece ellemeye calismis , ama birsey olmamis ..
Sesimin etkisiyle biraz kendine geldi elinden kurtuldum. Ağlayarak kaçtım. Yani oyle anlatmissin. Sonra cikip nisanlim bana tecavuz etti diye bir yorum daha yazmissin ?
hamile kalma ihtimalim yok , icime bosalmadi vs vs bisiler zirvalayip
daha sonra hamilemiiyimmmmmmmmm cok korkuyorum diye yazmissin!!!
kusura bakmada kucuk hanim hayal dunyanda daha neler var merak ettim..
Konuna kesinlikle inanmiyorum, bastan sona kadarda okudum
bir dedigin digerini tutmuyor..
ya kim :S Konu icinde konumu var yani?
hayır tecavüz etti ve kan geldi
bacim ayri bir konu acsaydin keskehayır tecavüz etti ve kan geldi
Özür dilerim ozaman asil konu sahibinden hepsini ayni kisi diye okudum ..
Ama suc benim degil ne diye konun icinde konu aciliyor ki,farketmem tabiki!!
ozur dilerim tekrar.
erkek arkadaşın a istemediğini söyledin mii ? yoksa sesini mi çıkarmadın? ben anlamadım yanii 2 senedir tanıdığın ve nişanlın olan adam niye sana tecavüz etsin.Belkii yüzeysel olarak birşeyler yaşıyormuşsunuz ya o anda belki seninde istediğini düşünmüştür.Sen istemiyorum dedin mi? ha buna rağmen yaptıysa git şikayet et.Ayrıl adamdan.Tecavüz ettikten sonra ne yaptı adam?Hiç bişey demedi mi o anda? yada sen bişey demedin mi?
Hyırr yanii ne kadar saçma bir durum.Eğer olay tecavüzse yanii sen istemiyorum dediğin halde yapmışsa.Senin ve adamın hiçbişey olmamış gibi telde konuşmanız çok saçma.![]()