- Konu Sahibi herzamanuyusam
Onu bunu bilmyrm ama herzamnuyusam bence fake....yorum bile yapmıcam..akşam akşam başıma ağrı girdi 3 günde bir böle birileri çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de bahsettiğimiz kişiler nişanlı. Yani nişanlısıyla insan başbaşa kalabilir değil mi??
Ama işte aile nasıl tepki verirr?
"Böyle bir insan bizim damadımız olamaz" diyip şikayette de bulunabilirler.
"Olan olmuş, zaten evlenecektin. Sus ve otur oturduğun yerde" diyip konu sahibi arkadaşı istemediği bir adamla evlendirebilirler de.. Buna konu sahibi karar vermeli. Aile söylendin mi geri dönüşü olmaz bu işin.
bu konudan haric sadece 1 mesaji var oda bu,:26:
Sanırım forumdaki "nişanlımın tacizine uğradım" konusu ile karıştıyorlar :)
ya tabiki yalniz kalabilirler.ama ileri gitmisler,nisanlina okadar ortam hazirlarsan olacagi odur diyip kiza kizma sanslari buyuk bence..gercekci olmak istedim.dedigim gibi amacim korkutmak veya uzmek degil.
Evet ya bende baktım. Çok enteresan.. Sonunda ne olcak merak ettim.
ama merwosh ve benim yaptigim yorumlari dün nisanlimin tacizi konusuna yapmistik![]()
offfffffff bugün ne acaip birgün oldu sabatan beri hep aksiyon yaşıyoruz![]()
arkadaşlar salı günü nişanlım ile yüzeysel sevişirken. benim zorla ilişkiye girerek kızlığımı bozdu. moralim çok bozuk arkadaşlar. ne yapmalıyım sizce. ailemle paylaşmalımıyım bu durumu.
olsaydi sasardim zaten
Olabilir arkadaşım, sorun yok. Zaten konu sahibi arkadaşta yok .. :126:
Arkadaş konuyu açtı meydanı biz aksiyon seven bayanlara bıraktı.![]()
olsaydi sasardim zaten
kk da konular kendilerini klonluyor artik![]()
ben sorun var demedimki ama merwosh la benim yorumlarim bu durumda konuyla alakasiz oldu![]()
Tabiiki sorun yokk, ben sorun yok derken önemli değil demek istemiştim
![]()