• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım tecavüz etti:(

arkadasım hayır gelmez o adamdan evlendıkten sonrada fazla acık yazamıyorum değişik istekleri olabılr hatta bunu zorla yapabılır ....zar konusunda bişiy diyemem illa kanayacak diye birşey yok hatta ve hatta ilişki srasında yırtılmayıp dogumda bıle yırtıldıgını biliyiorum en iyisi jinekolojik muayene devlet hastanesınde yaptırabılrsın maddi durumlar ıyı degılse cok gecmıs olsun

ama ben senın yerınde olsam susup oturmam ailemle paylaşırım yaptıgı yanına kalmasın bunun ayıbı yok senın sucunda yok aklına hep gelecek yasadıgın olay o ınsanla evlenırsen şayet her brliktelıkle sana olumsuz seyler hatırlatacak nısanı bozmayı dusunuyorsanda o söylemeden senden duysun ailen allah yardımcın olsun gecmıs olsun

arkadaşlar salı günü nişanlım ile yüzeysel sevişirken. benim zorla ilişkiye girerek kızlığımı bozdu. moralim çok bozuk arkadaşlar. ne yapmalıyım sizce. ailemle paylaşmalımıyım bu durumu.

Bazı arkadaşlar senin suçun yok ailene anlat tarzı yorumlar yapmış.
Senindde suçun var arkadaşım.
Adamla rahat bir şekilde evde yüzeysel sevişrsen bu iş derinlere gider yani.
Gitmese iyiymiş ama erkek ne de olsa duramamıştır büyük ihtimalle.
Bence kimseye bişey söyleme .
Eğer bir aksilik çıkmazsa evlenirsin olur biter.

ne kadar kötü bir durum.mahkemeye verebilirsin tabi ama hak iddia edebilir miyim derken demek istediğini anlayamadım
manevi tazminat davası tarzı bir şey mi?
o halde bir avukatla görüşmelisin o seni yönlendirir.ama ille de evleneceksen anlatmanın ne faydası var ki

seven bir erkek bunu yapmazdı diye dusunuyorum opmek ister tamam yuzeysel birseyler yasamak ister onada tamam ama zorla ilişkiye girmek seven erkegin yapabilcegi birsey degil

seven bir erkek bunu yapmazdı diye dusunuyorum opmek ister tamam yuzeysel birseyler yasamak ister onada tamam ama zorla ilişkiye girmek seven erkegin yapabilcegi birsey degil
:46:
seven insan bunu yapmaz. ne olursa olsun. diyorum ötesini demiyorum. yok çok seviyordum çok istiyordum tutamadım kendimi falan . geçin bunları. biz sevmiyor muyuz, sevilmiyor muyuz.
Allahım sen uzak tut bizden

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim üzüldüm :50:

senin bir suçun yok ailenle paylaş durumu Allah aydınlığına çıkarsın :5:

valla yüzeysel müzeysel sevişiyomuşsun sonuçta....
adam kendini tutamamış ileri gitmiş buna tecavüz denirmi bilrmiyorum ama istemediğin zaman durmalıydı...
ailenle paylaş bencede

kocan da olsaydi
yinede zorla olursa tecavüz tecavüzdür
neyi bekliyorsun ki
bir evlilik bu sekilde baslarmi hic
sikayetci olurdum ben olsam
dava ederdim
ama sanirim sen öyle birsey düsünmüyorsun
burda sana insanlarin ne demesi seni rahatlatir bilemedim
tabi gercekten zorla olduysa

Son düzenleme:
evlenirsin ya da evlenmezsin o konu sana kalmış.
eğer o anda üstünde olanları atmadıysan hemen onları güvenli kullanılmamış bir poşete koy. hatta o gün giydiklerini bile.
hemen kadın doğum uzmanına git ve durumu anlat. korkma utanma ayıbı yapan sen değilsin. uzmana görünmeni vücudunda herhangi birşey olabilir diye söylüyorum. sonuçta bulgularla belki ispatlayabilirsin bile. ama zaman kaybetme

Konu içinde konu açma die bi durumu ben göremedim :26: ilk yazan arkadaşla yapılan yorumlara cevap veren yine aynı arkadaş.. :26:

Konu sahibi arkadaşım. Sanırım hamile kalma ihtimalin çok düşük. Ama ailenle paylaşmak için ne kadar geç kalırsan senin için düşünülecekler o kadar olumsuz olur. Yani geç söylemen "Önce rızasıyla yaptı, sonra pişman oldu söyledi" gibi algılanabilir ailen tarafından. Bu sebepten hemen ailenle paylaş. Ailenin tepkisi de ne olur kestiremiyoruz tabi. Ailen seni olan olmuş evleneceksin diye baskı da yapabilir sana. Sonuçta ailen bakire olmadığını bildiği için o saatten sonra seni kimle evlendireceğiz tasasına da düşebilir. Her aile yapısı farklı. Her çeşit düşünebilirler bunu demek istiyorum. Umarım senin için en doğru karar verilir. Ama önce senin karar vermen gerekir.

ya ailesine anlatsin diyorsunuz ama nasil diycek ?yuzeysel sevisiyorduk dayanamadi mi diycek?ozaman annesi babasi sen nasil o duruma uygun ortam yarattin demezler mi?evlenme suresini hizlandirmazlar mi?korkutmak icin demiyorum ama bence oyle.

Konu içinde konu açan arkadaşın durumu için;

Amacım asla yargılamak değil, kimin ne yaşadığı, ne kadar ileri gittiği ile ilgilenmiyorum baştan belirteyim..
Ancak, bir erkekle evde, "yüzeysel sevişirken" bunun yaşanması tecavüz gibi gelmedi bana...
Bu tecavüz ise, diğer olaylar ne olarak adlandırılacak öyleyse...
Suçlusunuz demiyorum yanlış anlamayın..Sadece kaza geliyorum demiş o kadar...
Bundan sonra, size karşı tutumuna göre karar verin...
Eğer sevgisinde, ilgisinde bir değişiklik varsa, ayrılırsınız..
Ayrıca hamile kalma riskiniz de var evet..
Ama 3 gün geçmediği için eczaneden "norlevo" isimli ilacı alın ve kullanın...

Yanlış anlayabilecek olan arkadaşlara küçük bir açıklama... "asıl konu sahibinin mevzusu ile ilgili aynı şeyi düşünmüyorum.. onun durumu apayrı ve asla tahammül edilebilecek bir şey değil"
Konu içinde konu açan arkadaşın durumu için ise aynı şeyi düşünmüyorum...

aynen katılıyorum arkadaşıma :114:

herzamanuyusam
herzamanuyusam isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) Papatya

Giriş tarihi
Oct 2010

arkadaşlar,
perine yırtığının pek penis kalınlığı ile ilgili değildir. tabi çok aşırı kalın değilse. çünkü vajina kasları penisin kalınlığına göre genişleyebilir.
bu yırtıklar genelde ıslanmamış olmaktan oluyor. kayganlaştırıcı kullanmakta yarar var bence...

arkadasin yaptigi bu yorum benim kafami karistirdi acikcasi....

Valla bu konu bana pek inandırıcı gelmedi.
Ayrıca konu içinde konu gibi bir durum olmamış ki arkadaşlar.
Tüm mesajları aynı kişi yani konu sahibi yazmış.

ya ailesine anlatsin diyorsunuz ama nasil diycek ?yuzeysel sevisiyorduk dayanamadi mi diycek?ozaman annesi babasi sen nasil o duruma uygun ortam yarattin demezler mi?evlenme suresini hizlandirmazlar mi?korkutmak icin demiyorum ama bence oyle.

İyi de bahsettiğimiz kişiler nişanlı. Yani nişanlısıyla insan başbaşa kalabilir değil mi??

Ama işte aile nasıl tepki verirr?

"Böyle bir insan bizim damadımız olamaz" diyip şikayette de bulunabilirler.

"Olan olmuş, zaten evlenecektin. Sus ve otur oturduğun yerde" diyip konu sahibi arkadaşı istemediği bir adamla evlendirebilirler de.. Buna konu sahibi karar vermeli. Aile söylendin mi geri dönüşü olmaz bu işin.

Son düzenleme:
ee maşallahh yani tecavüz aşamasına gelmek için ortamı ayarlamışsınız resmen... evde baş başa kalmalar, yüzeysel sevişmeler... ne olmasını bekliyordunuz kuzum..:3:

Geçmiş olsun:31:

bu konuyu baskasi acmisti:44:
bazi arkadaslarin kafasi karisinca konuyu bölmüsler herzamanuysam acmis gibi yenilenmis konu
peki ilk acan arkadasin konunun esas sahibinin konusu nereye gitti:26:

uyyy :111:karman corman olduk:27:

bu konuyu baskasi acmisti:44:
bazi arkadaslarin kafasi karisinca konuyu bölmüsler herzamanuysam acmis gibi yenilenmis konu
peki ilk acan arkadasin konunun esas sahibinin konusu nereye gitti:26:

uyyy :111:karman corman olduk:27:

Sanırım forumdaki "nişanlımın tacizine uğradım" konusu ile karıştıyorlar :)

Back
X