- Konu Sahibi herzamanuyusam
arkadasım hayır gelmez o adamdan evlendıkten sonrada fazla acık yazamıyorum değişik istekleri olabılr hatta bunu zorla yapabılır ....zar konusunda bişiy diyemem illa kanayacak diye birşey yok hatta ve hatta ilişki srasında yırtılmayıp dogumda bıle yırtıldıgını biliyiorum en iyisi jinekolojik muayene devlet hastanesınde yaptırabılrsın maddi durumlar ıyı degılse cok gecmıs olsun
ama ben senın yerınde olsam susup oturmam ailemle paylaşırım yaptıgı yanına kalmasın bunun ayıbı yok senın sucunda yok aklına hep gelecek yasadıgın olay o ınsanla evlenırsen şayet her brliktelıkle sana olumsuz seyler hatırlatacak nısanı bozmayı dusunuyorsanda o söylemeden senden duysun ailen allah yardımcın olsun gecmıs olsun
ama ben senın yerınde olsam susup oturmam ailemle paylaşırım yaptıgı yanına kalmasın bunun ayıbı yok senın sucunda yok aklına hep gelecek yasadıgın olay o ınsanla evlenırsen şayet her brliktelıkle sana olumsuz seyler hatırlatacak nısanı bozmayı dusunuyorsanda o söylemeden senden duysun ailen allah yardımcın olsun gecmıs olsun