Nişanlım Terketti :(d

Ya ispatlayamam ama face gonderileri ile laf sokmussunuzdur siz. Ayrica nisanli aramamis 2 haftadır o gerginlikle laf sokma harici ne sems sözüpaylasacaksinizki. Anneniz de hergün agirlamasaymiş evli degilsiniz bisey degilsiniz ne bu vıcık vıcıklık eliyle yapıp yeseymiş kendi evinde . Erkek olunca yapamiyor mu. Nisanlinız zaten size deger vermiyor jiç o cok belli. Karsıliklı bu iş olmaz ikinizin de hataları var . Evlilik xor gecerdi zaten

Yorum yaparak yoruldunuz, teşekkürler. :)

Annem hakkında böyle konuşacak adam için değil cenazem çıkmış gibi hissetmek onun cenazesini çıkarırım. Zamanında pıstım sindim hala içim soğumadı, ailem hakkında söylenenlerin karşılığını almadan da soğumaz. Yapmayın bunu. Verin ayarı gönderin gitsin.

Verdim, altında kalmadım hiçbir şeyin.

Kizz delirdin mi sen . O kaynana ile bir ömür geçer mi ? Vallahi kurtulmuşsunuz. Kız şükret şükret hersey geçiyor canım benim . Bizim bir tanıdık düğüne 15 gün kala attı nişanı. Oğlan da kızda cok küçüklerdi kızı annesi baya doldurmuş galiba. Oğlan da düğüne 15 gün kala attı yüzüğü istemiyorum seni dedi . Vallahi bu şekilde yüzünü gördüğün için aşırı şanslısın

Boşanmanıza gerek kalmadığını düşünün bence. Nitekim bu evliliğin olur yolu yokmuş.

Annesi yüzünden değil nişanlınızın iradesizliği evlilik için olgun olmadığından ayrılmışsınız onun dışında kimseyi suçlamayın iyide olmuş elalem ne der deyip başkasının ağzıyla hareket eden bu adamdan ayrıldığınıza üzülmeyin

Ay sakin seviyorum deme. Sevgi saygi ile olur ne sevgisi! Gururunu benliğini hice saymiş adamin hicbir seyi sevilmez !!! Evli degilsin cabuk kurtarirsin kendini sonra boşanması daha zor. Ruh hastasi kaynanan mi cekicen o nunla evlenip ! O kadin sizin aile birliginizi zaten dağıtır belli zaten eski nişanlinda buna musade edecek bir Karaktersizlikte. Mutlaka hayrınadır bozulması. Belki ilerde daha hayırlı iyi biri vardir. Dua et tevekkul et.

Sen dua et evlenmeden bitmis o aileyle ve senin arkanda durmayan nisanlinla evlensende mutsuz olurdun.sevgini kalbinr gom sana uygun yeni taliplerini ara.evlilikte aileler okadar onemliki dost tavsiyesi sana.yeni sayfa ac.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…