• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve Abim :(

Topicim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
91
3
18
Aranızda böyle sorun yaşayan var mı bilmiyorum ama sizede anlatıp fikir almak istedim. Benim sorunum nişanlım ve abim. Nişanlım abimi sevmiyo gerek sözleri gerek hareketleri onun hoşuna gitmiyo bugün iftardayken abim nişanlım için misafir dedi tabi benim için normal yani daha gelip gittiği için ama onun hoşuna gitmedi pek fazla. Sürekli abimi sevmediğini açıkca söylemese de bazı laflarıyla belli ediyo. Tabi buda benim hoşuma gitmiyo ama kaç yaşına gelmiş adamı kalkıp da uyaramam. İlerde evlendiğimizde pek fazla oturup kalkmayız diyo. Napıcağımı bilmiyorum :(

Tuhaf bir durum yok bunda.
Herkes birbirini sevmek zorunda değil.
Seninle evleniyor diye tüm aile fertlerini sık sık görmek zorunda değil.
Yer değiştirip empati yapınca anlayış gösterirsin bence.

Saygı duysunlar, özel günlerde, bayramlarda tatsızlık çıkmadan aynı ortamda
bir kaç saat geçirebilsinler yeterli bence..

Oo ilerde oturup kalkamazmış oldu deseydin.. İşin var ben sana söyleyeyim..

abinizin ve ailenizin sizin için önemli olduğunu onlara soğuk davrandığında ya da laf ettiğinde kırıldığınızı açıkça konuşun.sonuçta evlenince abiniz evinize gelecek siz ona gideceksiniz çocuklarınız olacak bu gerilim nasıl devam edecek. sizi sevdiği için sizin sevdiklerinize saygı göstermek zorunda bence. benim eski eşimde erkek kardeşimi sevmezdi ve bunun yüzünden çok sorun yaşadık.en baştan tavrınızı koyun....

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil bana göre. Ancak saygı duymak zorunda sonuçta evleneceği kişinin abisi. Şuan bir sıkıntı yaratmaz ama evlendiğinizde sizin görüşmelerinize de karışırsa ya da kötü bir söz söylerse üzülürsünüz.

Bence hiç üstelemeyin. Saygı duysun yeterli. Sevmek zorunda değil, keyfi bilir. Ama saygı duymak zorunda :) kanımca :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tuhaf bir durum yok bunda.
Herkes birbirini sevmek zorunda değil.
Seninle evleniyor diye tüm aile fertlerini sık sık görmek zorunda değil.
Yer değiştirip empati yapınca anlayış gösterirsin bence.

Saygı duysunlar, özel günlerde, bayramlarda tatsızlık çıkmadan aynı ortamda
bir kaç saat geçirebilsinler yeterli bence..
Bende zaten sevmeyebilirsn ama bunu sürekli söylemn hoşuma gitmiyo diyorum ztn abimler pek gelip gitmezler ama bayram özel günlerde sesini çıkarmaz yani

Aranızda böyle sorun yaşayan var mı bilmiyorum ama sizede anlatıp fikir almak istedim. Benim sorunum nişanlım ve abim. Nişanlım abimi sevmiyo gerek sözleri gerek hareketleri onun hoşuna gitmiyo bugün iftardayken abim nişanlım için misafir dedi tabi benim için normal yani daha gelip gittiği için ama onun hoşuna gitmedi pek fazla. Sürekli abimi sevmediğini açıkca söylemese de bazı laflarıyla belli ediyo. Tabi buda benim hoşuma gitmiyo ama kaç yaşına gelmiş adamı kalkıp da uyaramam. İlerde evlendiğimizde pek fazla oturup kalkmayız diyo. Napıcağımı bilmiyorum :(

Çok saçma ne demek ben senin abini sevmiyorum sevmiyosa bile dile getirmesi çok yanlış illaki görüşüceksin abin canın kanın yani eşim bana böle bişey dese çok büyük tepki veririm sen onun akrabalarındn sevmediğin birisi olursa seni mecbur kılar örnek eşimin teyzesini pek sevmiyorum ama mecburen görüşüyoruz teyzesi olduğu için ben bunu hiç dile getirmedim getirmemde eşimin hatrı car çünkü..

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Benim kardesim cok soguktur.eve biri gelsin yanlarindan gecsin hosgeldiniz demez..gecen gün iftara kayınvalidemler geldi odaya girdi birsey aldı kaynanam laf atti nasilsin diye suratına bile bakmadan yarim agiz cevapla cikti.22 yasinda..nişanlimada oyleydi..dedimki konusmazsan anlarim bu boyle biri sevmek zorunda degilsin..nişanlım olsun ben seviyorum onu huyu boyle iyi cocuk siz abartiosunuz diye daha da sıcak davrandı..kardesim artik her gordugunde naber enişte der sohbet eder...nişanlınız hatalı arayı yapmalı..

Merak ettim acaba siz esínize ayni seyi soyleseniz onun kardesi abisi hakkinda acaba nasil karsilar. O senin abin!, nedemek ilerde fazla gorusmeyiz? Senin basina br is gelse ilk abin kosar. Sakin baskasi icin ailen haksiz olmadigi surece uzaklasma. Ona acik acik de o benim abim canim kanim de. Bu erkeklerde ne zannediyor anlamadimki. Evlenince sanki mal sahibi oluyorlar, karar vermeler bilmem neler igrenc ya.

o mu karar verecekmiş canım evlenince gidip gidilmicek yerlere sen al karşına o benim abim sevmesende saycan saygı duycan diceksin ya bu kadar yüz verme yani:31:

iyi o abine laf soylesin sen de otur.
sen de onun ailesinden birine bişey söyle, bakalım o seni o kadar sayıp saygı gösterecek mi.

bi kendilerinin aileleri kıymetli zaten..
oturup kalkmazmış vayy canınaaa...
abin değil uyarman gereken..
nişanlını uyarman lazım...

aynen dediği gibi çok fazla oturup kalkmayacaksınız

Sebebi ne peki? Bu kadar her fırsatta sevmediğini belirttiğine göre ciddi birşey olmalı. Yok ciddi birşey yoksa da nişanlınızla evliliği bir daha düşünün derim.

Nişanlınız bahane arıyor resmen.

Aman ne okmuş misafir dediyse. Baban bizim dugun olana kadar esime "damat adayı" dedi oyle tanıttı herkese. Ama simdi benden iyi araları

Back
X