Yok ben zorladım ağlamıştı falan baya uzmuslerdi üstüne gitmişlerdi anlattı ama Allah razı olsun Nisan günü herkese karşı arkamda dimdik durduNişanlınız olacak adam da koştur koştur gelip size mi anlattı?
Aynen boyleydim evlendigimde.cocuktan sonra alirim deyin1.63 boyum 51 kilo
Yok artık bunları onlar söylüyor nişanlınızda size yetiştiriyor mu?Yni sen çalışınca evde tek klaicak ne kadar tanidin evde tek bırakıp calisican demişler
Diyorum Nisan üstünden tabi bu kaç ay geçti artık tkmiyolarAynen boyleydim evlendigimde.cocuktan sonra alirim deyin
Lafı namusa getiren insanlara, aileniz bir şeyler demedi mi???Nişanlımla bir buçuk sene sevgili kaldıktan sonra nisanlandik tabi bu süreçte ailesi ile konuşuyordum fakat hiç yüz yüze gelmemistim kendisinde önce yani nişandan önce annesi ablası babası geldi tanışmaya aileler için ablası ve annesi beni gördüğü an çok zayıfsin demeye başladılar bizim evde sonra çok güzel ağırladık tabi onları evlerine döndüler döndükten hemen sonra nişanlım arayıp kilo al dedi baskı kurdu gel zaman git zaman babası beni hiç istemiyordu öbür gelininden dolayı yabancı olmasin deyip durdu sevgilimi çok ikna etmeye çalıştı vazgcirmeye çalıştı ama yapamadi nişandan bir gece önce ailecek toplanip baba ve amcalar yabancı başka şehir vazgeç kimseye güven olmaz olayi namus meselesine kadar getirmislerdi neyse işte vagcemedi çocuk geldiler Nisan yaptık döndüler ablalari beni her aradığında kilo al deyip duruyorlar sanki ben almak istemiyorum ama olmuyor bu durum beni çok rahatsız ediyorum nisanlimda bana bak ben böyle istedim kabul ettim kimseyi dinleme diyor ama çok canımı sıkıyorlar
Yok nişandan önce amcaları demiş tabi tanışma seklimize bakarak demişler instgrmadan tanıştığımız için ama şimdi kimse hicbirsey demiyorYok artık bunları onlar söylüyor nişanlınızda size yetiştiriyor mu?
O yüzük kargo ile kapılarına gitmeli..
Kafalarını rogara sokmuş zihniyet ile evlilik yürümez
Aileme daha gelmeden amcaları toplasis konusmuslarLafı namusa getiren insanlara, aileniz bir şeyler demedi mi???
Bu iş yaş... Boşuna dememişler 'balık baştan kokar' , 'pınar başından bulanır' diye.
Şuan demiyorlar öyle mi?Yok nişandan önce amcaları demiş tabi tanışma seklimize bakarak demişler instgrmadan tanıştığımız için ama şimdi kimse hicbirsey demiyor
Profilinize göre: 23 yaşında, lisans mezunu, öğretmen bir kadınsınız. Evlenince çalışmayı düşünüyor musunuz; ev hanımı olmayı mı tercih ediyorsunuz ? Oğulları için akraba evliliği taraftarı olan, hakkınızda tuhaf konuşmalar yapan bu ailenin içine girmek istediğinize emin misiniz ?Yni sen çalışınca evde tek klaicak ne kadar tanidin evde tek bırakıp calisican demişler
Biz çok mutluyuz tek sorun şu ki kilo meselesi ki kendi ailem bile bana sürekli laf atıyor zayıfsin diye ondan takmamaya çalışıyorum bunu herkes evlenenr kadar bir takım şeyler yaşar ilaki bide şu açıdan düşünüyorum ablaları kilo meslesi olmasa bana çok iyi davraniyolarŞuan demiyorlar öyle mi?
Evlenirseniz sizin çıkaracagınız kavgaların başlıkları bu yaşadıklarınız olacak.
Amcan öyle dedi,ablan böyle dedi dedi dedi dedi .
Bu filmin fragmanına katlanıyorsanız buyurun evlenin
Ben çalışıyorum zaten şuan çalışmaya devam edicem nişanlımın ailesi köyde ablaları ise evli geride annesi ve babası var onlarda bizimle yasamicak pek sorunum yok onlarla bu açıdan iyi uzakta olmalari çok ihi aslında ablalari su kilo meslesi olmasaProfilinize göre: 23 yaşında, lisans mezunu, öğretmen bir kadınsınız. Evlenince çalışmayı düşünüyor musunuz; ev hanımı olmayı mı tercih ediyorsunuz ? Oğulları için akraba evliliği taraftarı olan, hakkınızda tuhaf konuşmalar yapan bu ailenin içine girmek istediğinize emin misiniz ?
Tek problem kilo meselesi mi sizce ?Ben çalışıyorum zaten şuan çalışmaya devam edicem nişanlımın ailesi köyde ablaları ise evli geride annesi ve babası var onlarda bizimle yasamicak pek sorunum yok onlarla bu açıdan iyi uzakta olmalari çok ihi aslında ablalari su kilo meslesi olmasa
Aslında çok efendiler ablaları falan annesi ama kilo söz konusu olunca akan su duruyor kendileri çok kilolu ailecek dusuncelerini anlıyorum az çok millet düğünde nedick kafa bu
Kafasına silah dayamadınız herhalde illa anlatsın diye. Laf taşıyan insana güven olmaz. Size bunu söylememesi gerekirdi. O arkanızda dimdik duran adamı siz bi imza atın sonra görün bakalım nasıl değişiyor. Bu kadar sorunlu bir aileyle tek başınıza mücadelede edebilecek misiniz?Yok ben zorladım ağlamıştı falan baya uzmuslerdi üstüne gitmişlerdi anlattı ama Allah razı olsun Nisan günü herkese karşı arkamda dimdik durdu
Ay evet iyi demissiniz ben hic bisey diyemiyodum yuzlerine gulup utanip evet ya kilo almam lazim diyodum ama mutevazi oldukca daha cok uste ckiyolar onu anladim artik diyen olursa manken gibiyim bence hic gerek yok ben bu jalimi cok seviyorum kocamda cokk memnun diyip gecin en guzeliHahaha bir kez dedim sizde çok kilolusunuz kilo verin
Diğer yorum yapanlara bakacak olursam hemen nişan atmaliyim gerek yoki. Beni çok seven bir adam bana söylemesi çok iyi oldu kim ne tanımış oldum ki bu zamanda sessiz gelin görümce hiç gormdmAy evet iyi demissiniz ben hic bisey diyemiyodum yuzlerine gulup utanip evet ya kilo almam lazim diyodum ama mutevazi oldukca daha cok uste ckiyolar onu anladim artik diyen olursa manken gibiyim bence hic gerek yok ben bu jalimi cok seviyorum kocamda cokk memnun diyip gecin en guzeli
Ozaman konuyu nişanlınız ve ailesi üzerinden açmak yerine.Diğer yorum yapanlara bakacak olursam hemen nişan atmaliyim gerek yoki. Beni çok seven bir adam bana söylemesi çok iyi oldu kim ne tanımış oldum ki bu zamanda sessiz gelin görümce hiç gormdm
Bana niye kızıyorsun bı sakin ol amcası benim ne kadar umrumdaaa hiç değil sadece özetle bahsetmek istedim herkes nişan at vs vs bazı şeyler kolay değil adamın bana tavırları yanlış olsaydi bı dakika düşünmezdim zatenOzaman konuyu nişanlınız ve ailesi üzerinden açmak yerine.
Kilo almak istiyorum neler yapmalıyım diye yazmanız gerekirdi.
Neyine güvenip evde tek bırakacaksın diyen amcaları belirtmeseydiniz mesela
Olacakları söylüyorum.Nişanlımla bir buçuk sene sevgili kaldıktan sonra nisanlandik tabi bu süreçte ailesi ile konuşuyordum fakat hiç yüz yüze gelmemistim kendisinde önce yani nişandan önce annesi ablası babası geldi tanışmaya aileler için ablası ve annesi beni gördüğü an çok zayıfsin demeye başladılar bizim evde sonra çok güzel ağırladık tabi onları evlerine döndüler döndükten hemen sonra nişanlım arayıp kilo al dedi baskı kurdu gel zaman git zaman babası beni hiç istemiyordu öbür gelininden dolayı yabancı olmasin deyip durdu sevgilimi çok ikna etmeye çalıştı vazgcirmeye çalıştı ama yapamadi nişandan bir gece önce ailecek toplanip baba ve amcalar yabancı başka şehir vazgeç kimseye güven olmaz olayi namus meselesine kadar getirmislerdi neyse işte vagcemedi çocuk geldiler Nisan yaptık döndüler ablalari beni her aradığında kilo al deyip duruyorlar sanki ben almak istemiyorum ama olmuyor bu durum beni çok rahatsız ediyorum nisanlimda bana bak ben böyle istedim kabul ettim kimseyi dinleme diyor ama çok canımı sıkıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?