nişanlım ve ailesi :(

bu akşam konuşacağım ama sinirden stresten doğru cümleleri kuramıyorum ki

Emin ol evlenince hayaller | hayatlar oluyor. Hayalindeki evlilik zaten %100 olamayacak en azından adımını sağlam at. Sakin ve yapıcı ol her zaman canım. En başta her şeyi konuş ki daha az pişman ol:/ hoş pişmanlığın azı çoğu yok da.. sevdiğin ve istediğin hayat için çabalamalısın

Kesinlikle bu konuda tavrınız net olmalı, yoksa bu hep böyle gider. Münakaşaya girmeden ama bir yandan da kendinizi ezdirmeden net tavırlarınızı belli etmelisiniz. Ben olsam nişanlım üstünden oynardım, evet o da ailesiyle arada kalıyor ama bu konuda siz haklısınız. Annesine "ayar" çekmeli.

Merhaba Bayanlar;

Uzun zamandır yaşadığım bir sorunu yazmak istiyorum yoksa düşünmekten delireceğim! Biraz uzun olacak ama lütfen yorumlarınızla destek olun bana.
4.5 yıllık bir ilişkim var 2017 nisan ayında kısmet olursa evleneceğim ama nişanlımın ailesi özellikle annesi kurmuş olduğum tüm hayallerimin içine etti ilk defa giyeceğim gelinlikte bile hevesim yok! Nişan yaptık bizim taraf sizin taraftan fazlaydı komşuları kız tarafını tanımıyoruz dedi takıyı bana verdi diyor! Bu nasıl bir görgüsüzlüktür madem dedilerse sende kalsın neden söylüyorsun kin doluyum resmen!
Herşeye karışıyor alacağımız eşyaya gelinliğe bindallıya tutulacak olan salona çocuğu ne zaman yapmamız gerektiğine! Siz çalışıp borç ödeyin annende çocuğa baksın diyor! Bu arada tüm masrafları nişanlım ve ben karşılayacağız soracak olursanız ailesinin durumu gayet iyi ama borç altına girmek istemiyorlarmış 30 yıl borç ödeyemezlermiş! Halbuki hiç bir talebimiz olmadı anne baba olarak üstlerine düşüne yapmaktı.Kadın kafasında bir plan uydurmuş herkes ona uysun istiyor.Ne zaman onlara gitsem annen sana onu almadı mı şunu yapmadı mı diyor! Ailemi küçümser şekilde konuşuyor.Şuan sinirden aklıma gelmeyen bir çok şey var o an kalkıp yeter be sus artık diyeceğim öfkeme yenilip ilk baştan beri maalesef nişanlımın aile üyelerinden hiç birini sevemedim hepsi itici ve yapmacık geliyor herşeyin en iyisini onlar yapıyor herşeyi onlar biliyor kısacası görgüsüzler diyebilirim nişanlıma söyledim çünkü artık dayanamayacağım tekrar aynı şeyleri yaparsa tepkim sert olacak dedim benim için sabret saygısızlık yapma diyor kadın bana herşeyi söylerken daha ne kadar susabilirim her gittiğimde yapmacık tavırları beni çileden çıkarıyor herkes evlenene kadar sabret diyor alıştırmak istemiyorum haddini bilsin istiyorum ama bunu nasıl yapacağım
Ayyy okurken kendimi gordum.benimde kayinpeder ayni boyle.bende kafayi yedim ve dugunume az kaldi.allah yardim etsin

Sekam kızlar tavsiyenize ihtiyacim var lütfen yardım edin. Nişanlıyım 6 ay oldu. Görücü üsulu nişanlandım. Nişanlım rusiyada yasıyor annesi burda. Annesinin isteyi üzerine evlenme kararı almiş benimle sadece bi kere görüşdü ve gitti o zamandan beridir ne benimle ilgilenmiyor ne aramıyor. Görmedim bile o zamandan beri. Annesinin telefonunda gordum orda bi kızı seviyormus resimleri cardı birlikde. Ailesi beni cok seviyor ama artık sabrım kalmadı nişanı atmak istiyorum ailemde artık at hayatını mahv etdiler diyorlar. Annesi sadece kendini düşünüyor kendine baksın falan. Ben nasıl soylersem canını yakarım diye dusunuyorum. Zaten nişanlımında iateyi benim nişanı atmam. Ne dersem canını yakarımda nişanı atarım diye düşünüyprum

Sekam kızlar tavsiyenize ihtiyacim var lütfen yardım edin. Nişanlıyım 6 ay oldu. Görücü üsulu nişanlandım. Nişanlım rusiyada yasıyor annesi burda. Annesinin isteyi üzerine evlenme kararı almiş benimle sadece bi kere görüşdü ve gitti o zamandan beridir ne benimle ilgilenmiyor ne aramıyor. Görmedim bile o zamandan beri. Annesinin telefonunda gordum orda bi kızı seviyormus resimleri cardı birlikde. Ailesi beni cok seviyor ama artık sabrım kalmadı nişanı atmak istiyorum ailemde artık at hayatını mahv etdiler diyorlar. Annesi sadece kendini düşünüyor kendine baksın falan. Ben nasıl soylersem canını yakarım diye dusunuyorum. Zaten nişanlımında iateyi benim nişanı atmam. Ne dersem canını yakarımda nişanı atarım diye düşünüyprum
Canini yakmaya ne gerek var ayril suan aldatilmak daha mi hosuna gidiyor.

Kendine yeni konu acmalisin bu arada.

Back
X