• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve aniden değişen tavırları...

mesela uyumak isterdi bende hep tlfnda konuşmak(ne cene varsa artık bende)hep beni kırmamak için zorla konuşurdu sonra da uyuyakalırdı telefonda.sbhta kuserdım ben(çok anlayışsızmışım)şimdi uyuyorr.canımm kocamm yaa biraz onları da anlamak lazım.o da bugun kızar yarın barışır.

Hahaha buna çok güldüm:)
Ya gerçekten size sevgiliniz nişanlınız güvensizlik sinyalleri vermediyse, anlamsız şeylerden sorun çıkarmamızın alemi yok:)

Bu çok güzel bir örnek olmuş:)

iyi dileklerin için çoookk teşekkür ederiimm=)) inş hepimiz çok mutlu olalım:nazar:

kızlar sizin gibi evli nişanlılara çok özeniyorum yaa, kıymetini bilin, benimde uzun süreli bir ilişkim var ve ayrı şehirlerdeyiz
ufff, isteme nişan düğün vs olsa diye hep dua ediyorum:)

Ayrı şehirlerde olmak zordur tahminimce ama gönüller bir olduktan sonra sorun etmeye gerek yok bence :) Hem uzak olmakta iyi bi bakıma, özlersiniz birbirinizi, heyecanınızı kaybetmezsiniz :)) Bende senin için dua edeceğim bundan sonra arkadaşım, inşallah buradan güzel haberlerini alırız :)) Allah ayırmasın sizi :))

Benim de benzer bir durumum olmuştu.

Ben gece karanlıktan korkarım, o yüzden ben uyumadan eşim uyumasın istiyorum. Bir de ben en az 30 dk sora uykuya dalabiliyorum.

Eşimse saniyede uykuya dalar...

Ben ne kadar gereksiz ama işte sürekli yine uyudun benden önce diye surat yapardım, sonradan fark ettim hatamı, deli gibi uyanık kalmak için uğraşsa da UYUYOR ,bu onun suçu değil ki?!

Ama işte ben baştan anlayamamıştım!:) Ben insan uykusunu kontrol edebilir diye düşünüyorum çünkü hiç hayatımda yastığa başımı koyar koymaz uyuduğum olmamıştır;)

Kısacası, biraz da karşı tarafın bakış açısından bakmak lazım;)

iyi dileklerin için çoookk teşekkür ederiimm=)) inş hepimiz çok mutlu olalım:nazar:

kızlar sizin gibi evli nişanlılara çok özeniyorum yaa, kıymetini bilin, benimde uzun süreli bir ilişkim var ve ayrı şehirlerdeyiz
ufff, isteme nişan düğün vs olsa diye hep dua ediyorum:)

Allah sanada nasip etsin canım. valla herşey biranda olmuyor sabır gerekiyor.
ben 29 umdayım yeni nişanlandım.
artık olmaz herhalde kimseyle falan diye düşünmeye başlıyordum
1,5 yıl önce nişanlımla tanıştımm. zamanı gelince oluyormuş canımm. :16:

Benim de benzer bir durumum olmuştu.

Ben gece karanlıktan korkarım, o yüzden ben uyumadan eşim uyumasın istiyorum. Bir de ben en az 30 dk sora uykuya dalabiliyorum.

Eşimse saniyede uykuya dalar...

Ben ne kadar gereksiz ama işte sürekli yine uyudun benden önce diye surat yapardım, sonradan fark ettim hatamı, deli gibi uyanık kalmak için uğraşsa da UYUYOR ,bu onun suçu değil ki?!

Ama işte ben baştan anlayamamıştım!:) Ben insan uykusunu kontrol edebilir diye düşünüyorum çünkü hiç hayatımda yastığa başımı koyar koymaz uyuduğum olmamıştır;)

Kısacası, biraz da karşı tarafın bakış açısından bakmak lazım;)

Canım inan bana bende yastığa başımı koyduğum an uyurum, isterse çok uykum olmasın yine de o yatağa girdiğim an dalarım uykuya. Eşini suçlama inan ki insan uykusunu kontrol edemiyor :)) İnşallah sorunun düzelir, yatağa girdiğinde hiçbişey düşünme kapa gözlerini. Kendini uyuyamıyorum diye şartlama, rahat ol :))

şimdi yatıyorum ama bu konuya abone oldum arzucum.
gelişmeleri merak ediyorum. :) taktiğinin işe yarıycağını biliyorumm.
hadi rasttgelee... :3:

Ayrı şehirlerde olmak zordur tahminimce ama gönüller bir olduktan sonra sorun etmeye gerek yok bence :) Hem uzak olmakta iyi bi bakıma, özlersiniz birbirinizi, heyecanınızı kaybetmezsiniz :)) Bende senin için dua edeceğim bundan sonra arkadaşım, inşallah buradan güzel haberlerini alırız :)) Allah ayırmasın sizi :))

evet gerçekten zor, üniversitedeyken her gün görüşürdük,bu yıl okul bitti ayrı düştük, inş kavuşuruz bizde sizler gibi=)) çok ama çok teşekkür ederim okadar mutlu oldumki=)) bende dua edicem sana inş yakın zamanda normale dönersiniz, düğün haberini bekliyoruz, bende inşallah size burdan mutlu haberler vermeyi çok istiyoruumm,hayal edince bile sevinçten zıplayasım gelio:52:

Allah sanada nasip etsin canım. valla herşey biranda olmuyor sabır gerekiyor.
ben 29 umdayım yeni nişanlandım.
artık olmaz herhalde kimseyle falan diye düşünmeye başlıyordum
1,5 yıl önce nişanlımla tanıştımm. zamanı gelince oluyormuş canımm. :16:

Allah bir ömür mutlu etsin inşallah=) gerçekten öyle galiba, geçen burda bir arkadaşta okumuştum "nikah tarihiyle ölüm tarihi değişmezmiş" diye içime su serpildi sanki o an=) (biraz üzgündüm o ara daha hiçbirşey yok ortada aileler bile bilmiyor diye) sonra dedim boşuna düşünme bak olcaksa olcak zaten=) Allah herkesin gönlüne göre versin

evet gerçekten zor, üniversitedeyken her gün görüşürdük,bu yıl okul bitti ayrı düştük, inş kavuşuruz bizde sizler gibi=)) çok ama çok teşekkür ederim okadar mutlu oldumki=)) bende dua edicem sana inş yakın zamanda normale dönersiniz, düğün haberini bekliyoruz, bende inşallah size burdan mutlu haberler vermeyi çok istiyoruumm,hayal edince bile sevinçten zıplayasım gelio:52:

İstemeydi sözdü, nişandı inan bana çok güzel duygular :)) Kelimelere sığdıramam o an verdiği heyecanı ve mutluluğu :)) Allahım sana da nasip eder inşallah :)) Tekrardan çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, irtibatı kesmeyelim gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi :)))) Ya bu arada şu ifadeleri nereden yapıyorsunuz bir türlü anlamadım gitti nereden yapacağım ben o komik suratları? :)))

İstemeydi sözdü, nişandı inan bana çok güzel duygular :)) Kelimelere sığdıramam o an verdiği heyecanı ve mutluluğu :)) Allahım sana da nasip eder inşallah :)) Tekrardan çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, irtibatı kesmeyelim gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi :)))) Ya bu arada şu ifadeleri nereden yapıyorsunuz bir türlü anlamadım gitti nereden yapacağım ben o komik suratları? :)))

ay inşallah isteyen herkes yaşar, düşününce bile nası yüzüm gülüyor=)) irtibatı kesmeyelim evet, mutlu haberleri de veririz umarım birbirimize:1:

ifadeleri bnde yeni öğrendim yaa,çok güzeller gerçekten walla ifade öğrenmek için foruma yazacaktımki baktım başka arkadaş sormuş o sayfadan öğrendim, sana o sayfanın linki atıyorum çünkü o sayfada başka bir arkadaş anlatmış, ondan öğrenip yaptım şimdi hatırlamıyorum:53: çok uzun yazdım sanırım:17:

http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html

ay inşallah isteyen herkes yaşar, düşününce bile nası yüzüm gülüyor=)) irtibatı kesmeyelim evet, mutlu haberleri de veririz umarım birbirimize:1:

ifadeleri bnde yeni öğrendim yaa,çok güzeller gerçekten walla ifade öğrenmek için foruma yazacaktımki baktım başka arkadaş sormuş o sayfadan öğrendim, sana o sayfanın linki atıyorum çünkü o sayfada başka bir arkadaş anlatmış, ondan öğrenip yaptım şimdi hatırlamıyorum:53: çok uzun yazdım sanırım:17:

http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html

Ayyy çok güzelmiş bunlar yaa, çok yararlı bi link olmuş çok teşekkür ederim canımmmmm :54:

biz bugün ilgisizlik yüzünden kavga ettik gene. hüngür hüngür ağladım. evde yalnızım dediğim halde 5 saat boyunca aramadı. sonrada diyorki ben seni aradığımda görüşmeyi uzatıyorsun çok. sonra ben ağlayınca aradı iştee ben seni seviyorum da bilmemne de kafana takçağın bişey yok ta... moralim bozukk... sorun ben de mi anlıyamadım yaa...:14:

çok sık arama kendine sende bir amaç,meşguliyet bulmalısın.ilşkiniz çok uzamış evlenseydiniz.ama evlensenizde üstlerine çok düşmeye gelmiyorlar.çok ilgisizde kalmayın arada bir bağ hep olmalı,korunmalı.baktın olmuyor yol versin gitsin beni zoraki isteyen biri ile yaşamaktansa ölürüm daha iyi.
ama strateji hatası ise seninkisi hemen toparlan.

Kendine bir meşguliyet bulmalısın.Evde olduğun için kafanda hep nişanlın var o da yoğun olduğu için bu onu bunaltıyor.Biraz çek kendini canım başka şeylere odaklan.

Çoğu kadın aynı dertten muzdarip maalesefff... bu anlaşıldı :)

aynen öyle canım . bizde nişanlanalı 1 sene oldu ne tartışmalardan geçtik bi allah bilir bide biz. bunların sebebide sıkıntıdan çok fazla nişanlı kalınca öyle oluyo ... şimdi asker yarim 3 gün oldu çok özledim seni kıymetini anladım diyo. yani anlıcanız sevmediklerinden degil sıkıntıdan oluyo. onlarıda anlamak lazım.

biz bugün ilgisizlik yüzünden kavga ettik gene. hüngür hüngür ağladım. evde yalnızım dediğim halde 5 saat boyunca aramadı. sonrada diyorki ben seni aradığımda görüşmeyi uzatıyorsun çok. sonra ben ağlayınca aradı iştee ben seni seviyorum da bilmemne de kafana takçağın bişey yok ta... moralim bozukk... sorun ben de mi anlıyamadım yaa...:14:

ayy valla burayı okuyunca kendimi gördüm sizde. aynen bende askere gitmeden önce nedn aramıyosun diyip üzülürdüm çogu kez bundan dolayı tartışmışlıgımız var. işden gelirdi ben derdim tmam yemegini yicek konuşcaz ararsı 5 dk sonra bişe diyyomusun aşkım yatıyorum derdi deli divanee olurdum kiiii olsam neki :) tınn bile etmezdi üstlerine gidince daha beter oluyolar.

bence hiç evde durma kendine bi uğraşı bul kafanı ona takma sende biraz hissettir yokluğunu hem üstünede fazla düşmemiş olrsun

ayy valla burayı okuyunca kendimi gördüm sizde. aynen bende askere gitmeden önce nedn aramıyosun diyip üzülürdüm çogu kez bundan dolayı tartışmışlıgımız var. işden gelirdi ben derdim tmam yemegini yicek konuşcaz ararsı 5 dk sonra bişe diyyomusun aşkım yatıyorum derdi deli divanee olurdum kiiii olsam neki :) tınn bile etmezdi üstlerine gidince daha beter oluyolar.

ayy aynı valla canım. diceğin bişey yoksa ben yatıyorum der bazen. biliyorsun yorgunum erken kalkıyorum der.
iyi hoş çalışıyorlar ediyorlar biz onları anlıyoruz da onlar da biraz bizi anlamaya çalışsalar ne güzel olurdu.
seninki askerdemi şimdi canım?

bence kendine yeni uğraşlar bulmalısın senin şu an tek derdin nişanlınken onun yoğun bi işi var..iş stresi hiç bişeye benzemiyor gerçekten..şu dönemde ne kadar üstüne düşersen o kadar fazla tepki alırsın b şekilde kendini geri çek günde 1 kere ara mesela ya da bekle o arasın hem böylece onun sana davranışlarını tartmış olursun

bazen insanın elinde olmuyor. insan kimi gün hiç takmıyor kimi gün de takıntı yapıyor bu durumu.

Back
X