- 6 Kasım 2018
- 32
- 41
- 8
- 34
- Konu Sahibi Dolunayligece
-
Kardeşleri çalışamayacak kadar küçükmü? Eğer öyleyse yardım etme diyemezsiniz.Merhaba kızlar. Nisanliyim sonbahara dugunum var. Nişanlım memur ben Suan özelde çalışıyorum evlenince muhtemelen şehir değişikliği yüzünden çalışamayacağım. Neyse gelelim konuya. Nisanlimin annesi yalnız yaşayan bi kadın nisanlim onun da geçimini sağlıyor. Çünkü kadının bi geliri Yok köyde yasıyor.
Nişanlım ailede baba rolünü üstlenmiş kardeşleri ve ailesine cok destek oluyor. Bu bizim evliliğimiz de sorun olur mu yanı ikimizin kuracağı aileyi geri plana atmasına sebep olur mu? Birde kayinvalidem ilerde bizimle birlikte yasamak ister mi bu konuyu hiç konuşmadık konusu açılmadı sonradan bi sürpriz olmaması icin nasıl bi önlem almaliyim. Şimdi durduk yere bu konuyu açsam ayıp kaçar diye soramıyorum. Şimdiden cvplarınız icin teşekkür ederim
Cogu ailede maalesef sadece bi evlat ailenin yukunu ustleniyor. Bastan net konusun cunku alışkanlıklar pek değişmez. K valide belki başkasının evinde rahat edemeyen biridir ve yaniniza gelmez..Merhaba kızlar. Nisanliyim sonbahara dugunum var. Nişanlım memur ben Suan özelde çalışıyorum evlenince muhtemelen şehir değişikliği yüzünden çalışamayacağım. Neyse gelelim konuya. Nisanlimin annesi yalnız yaşayan bi kadın nisanlim onun da geçimini sağlıyor. Çünkü kadının bi geliri Yok köyde yasıyor.
Nişanlım ailede baba rolünü üstlenmiş kardeşleri ve ailesine cok destek oluyor. Bu bizim evliliğimiz de sorun olur mu yanı ikimizin kuracağı aileyi geri plana atmasına sebep olur mu? Birde kayinvalidem ilerde bizimle birlikte yasamak ister mi bu konuyu hiç konuşmadık konusu açılmadı sonradan bi sürpriz olmaması icin nasıl bi önlem almaliyim. Şimdi durduk yere bu konuyu açsam ayıp kaçar diye soramıyorum. Şimdiden cvplarınız icin teşekkür ederim
Öncelikle annenin bakımı ihtiyaçlarından tüm kardeşler olarak sorumlular. Elbette annesine destek olacak ama yalnız o olursa o zaman bazı sorunlar çıkabilir. Buna şöyle düşünerek bir çözüm bulun sizin anneniz yalnız yaşasa nasıl bir yol izlersiniz?Merhaba kızlar. Nisanliyim sonbahara dugunum var. Nişanlım memur ben Suan özelde çalışıyorum evlenince muhtemelen şehir değişikliği yüzünden çalışamayacağım. Neyse gelelim konuya. Nisanlimin annesi yalnız yaşayan bi kadın nisanlim onun da geçimini sağlıyor. Çünkü kadının bi geliri Yok köyde yasıyor.
İkisi de evli desemKardesler kac yasinda? Cok onemli bir ayrinti
Kafalarında oyle bi düşünceleri olsa benimle paylaşmazlar miydi? İki kardeşi de evli.Kardeşler kaç yaşında? Annenin bir geliri yoksa evlatları olarak yardımcı olmak zorundalar ama sadece esinizin üstlenmesi sizi sıkıntıya sokar.
Beraber kalma durumunu nişanlınızla mutlaka konuşun. Kafalarında böyle bir düşünce olabilir baştan fikrinizi söylemeniz güzel olur
İki kardeşi de evli. Evet konuşulmalı ama zaten onlar oyle bi talepte bulunmadı. Şimdi durduk yere istemiyor pozisyonunda olmak istemedim.Kardeşleri çalışamayacak kadar küçükmü? Eğer öyleyse yardım etme diyemezsiniz.
Ayrıca sürpriz olmasını istemiyorsanız açıkca konuşmalısınız. Nişanlılık zaten birbirini tanıyıp her konuyu konuşmak için değil mi?
Kardeşlerine niye yardımcı oluyor evliyseler?Kafalarında oyle bi düşünceleri olsa benimle paylaşmazlar miydi? İki kardeşi de evli.
Bana yazdınız sanırım.Annesi ile birlikte yaşamak istememe fikrine neden tepki gösteriliyor? Kim kuracağı bir ailede başka bir ailenin kalıntısı olsun ister ki? Ve ayrıca KV dediğiniz insan, siz ağzınızla kuş tutsanız kıymetlisi olamayacağınız bir insan. Tamam sevgiliyi/nişanlısı büyüttü, besledi, adam etti falan ama işte misyonunu tamamladı. Saygı duy, üzme, evet ama birlikte yaşamak gerekmiyor. Bunu istemek gerekmiyor. Saçmalamayın lütfen.
Çok kızdım, gidip su içeyim.
Konuyu bölüyorum kusura bakmayın ama kabul ettiniz mi?Kardeşlerine niye yardımcı oluyor evliyseler?
Paylaşmayabilirler, benim kayınvalidem görümcemin evlendikten sonra bizimle kalmasını planlamıştı daha evlenmeden bana söyleme gereği duymamıştı çünkü ona göre gayet normaldi sizde benzer bir durum olabilir.
Etmedim tabi ki :) bayağı hayal kırıklığına uğradı kayınvalidem, evde hangi odayı kızına vereceğimize kadar plan yapmıştı düşünün :) kötü gelin oldun ister istemez, bayağı sıkıntı oldu o zamanlarKonuyu bölüyorum kusura bakmayın ama kabul ettiniz mi?
Bazı kayınvalideler sınır tanımıyorEtmedim tabi ki :) bayağı hayal kırıklığına uğradı kayınvalidem, evde hangi odayı kızına vereceğimize kadar plan yapmıştı düşünün :) kötü gelin oldun ister istemez, bayağı sıkıntı oldu o zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?