- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
- Konu Sahibi Dolunayligece
-
Konu başlığına yazılan mesajları kim yazmış vs diye bakmadan okudum. Size yönelik bir tepkim yok tabi ki.Bana yazdınız sanırım.
Sevdiğiniz adamın annesini başka bir ailenin kalıntısı olarak görüyorsanız diyecek bir şey kalmıyor .
Ben öyle görmüyorum.
Benim annemi öyle gören biri ile de evlenmem.
Konu başlığına yazılan mesajları kim yazmış vs diye bakmadan okudum. Size yönelik bir tepkim yok tabi ki.
Mesele sadece eşin annesi değil. Onun alışkanlıkları, düzeni, hayat tecrübesi, bunu devam ettirme konusunda göstereceği olası direnç.. Eşinin annesi dediğin kişi yalın bir şekilde gelip kalmayacak, beraberinde bu saydığım ve benzeri birçok unsuru da getirecek. Minik bir örnek vereyim mi? Nişanlımın annesi ya da ailesindeki kadınlar mutfakta yapacakları işi bile ailenin en büyük oğluna danışırlar. Ben katiyen buna uyum sağlayamam. Annesi bizimle yaşasa ve evde yapacağımız bir işi dur ben bunu Orhanıma bir sorayım dese kafayı yerim.Kalıntı dediğim bu tür alışkanlıklar, tecrübeler vs. idi.
Ayrıca dediğim gibi, size yönelik tepki değildi. Ben nişanlımın bir sağlık sorunu dolayısıyla evlenmeden ailenin içine girip gördüm. Saçma sapan şeyler yaşadım. Tepkim bu duruma.
Annesine elbette bakacak ama siz çalışmazsanız geçiminiz zor olacak ve elbette huzursuzluk çıkacak.Merhaba kızlar. Nisanliyim sonbahara dugunum var. Nişanlım memur ben Suan özelde çalışıyorum evlenince muhtemelen şehir değişikliği yüzünden çalışamayacağım. Neyse gelelim konuya. Nisanlimin annesi yalnız yaşayan bi kadın nisanlim onun da geçimini sağlıyor. Çünkü kadının bi geliri Yok köyde yasıyor.
Nişanlım ailede baba rolünü üstlenmiş kardeşleri ve ailesine cok destek oluyor. Bu bizim evliliğimiz de sorun olur mu yanı ikimizin kuracağı aileyi geri plana atmasına sebep olur mu? Birde kayinvalidem ilerde bizimle birlikte yasamak ister mi bu konuyu hiç konuşmadık konusu açılmadı sonradan bi sürpriz olmaması icin nasıl bi önlem almaliyim. Şimdi durduk yere bu konuyu açsam ayıp kaçar diye soramıyorum. Şimdiden cvplarınız icin teşekkür ederim
Hey masallahİkisi de evli desem
Mutlaka evlenmeden konuşmanı yap. Tek maaş iki evi geçindiremezMerhaba kızlar. Nisanliyim sonbahara dugunum var. Nişanlım memur ben Suan özelde çalışıyorum evlenince muhtemelen şehir değişikliği yüzünden çalışamayacağım. Neyse gelelim konuya. Nisanlimin annesi yalnız yaşayan bi kadın nisanlim onun da geçimini sağlıyor. Çünkü kadının bi geliri Yok köyde yasıyor.
Nişanlım ailede baba rolünü üstlenmiş kardeşleri ve ailesine cok destek oluyor. Bu bizim evliliğimiz de sorun olur mu yanı ikimizin kuracağı aileyi geri plana atmasına sebep olur mu? Birde kayinvalidem ilerde bizimle birlikte yasamak ister mi bu konuyu hiç konuşmadık konusu açılmadı sonradan bi sürpriz olmaması icin nasıl bi önlem almaliyim. Şimdi durduk yere bu konuyu açsam ayıp kaçar diye soramıyorum. Şimdiden cvplarınız icin teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?