nişanlım ve annesi

matg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
113
0
46
Ankara
Ya ben anlamıyorum bu erkek annelerini. Biz nişanlımla uzun zamandır görüşürüyoruz. 5-6 sene oldu, ilk arkadaşlığımızın başladığı dönemlerde annesi beni hiç sevmedi. Bi süre görüşemedik hatta onun yüzünden ama işte zorla güzellik olmuyor şimdi nişanlıyız. Herneyse üstünden uzun zaman geçti tamam ama ben annesinin bana karşı içten olduğunu hissedemiyorum. Beni çocukları kadar seviyor muş . Öyle diyor ama en ufak şeyde hoop tripler , küsmeler, bilmem neler . Onları da geçtim artık takmıyorum.Benim zoruma şu gitti bunların işyerinde çalışan bayan elemanları var. Nişanlımda orda duruyor annesiyle, Bu kızlardan birinin annesi yemek yapmış kız kaynanamı eve akşam yemeğine davet ediyor, kaynanamda diyor ki oğlum sende gel. Ya beni aradı işte nişanlım ee işte akşam annemle onlara misafirliğe gidecez , neden sen kız mısın ev oturmasına gidiyorsun. ayıp değilmi dedim.
Ya ahpap olsa, akraba olsa anlarım ama bekar kız. Kaynana oğlunu alıyo oturmaya gidio , ya ben mi fesatım anlamadım ama personeli sonuçta ne işin var erkek adamsın 6 aydır yanında çalıştırdığın insan .Hani ben düşündüm annesi gitmek istedi madem bu da bırakır onu oraya , kendisi gider , annesi kalkmak istediğinde de gider alır eve getirir dimi ya
Buda benle kavga edio sen nie böylesin, istesende istemesende gidecem annem istedi, bilmem ne, yani bana çemkireceğine dese anne , nişanlım hoşlanmaz ben gelmicem sorun kalmaz.
Ya benim anlamadığım annesi benim neyden hoşlanıp neyden hoşlanmayacağımı zaten iyi bilio, maşallah kurt gibi: Sanki bilerek yapıo aramız açılsın diye.
Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum Allah affetsin ama üzülüyorum. Ben olsam gitmem yani . Ben bu tarz şeylerde nasıl davranmalıyım.
Kayınvalide oyun yapıyorsa , ben oyunlarına düşmek istemiyorum. Nişanlım diyor bıktım kaprisinden . Ya usandı benden , acaba bende mi hata varArkadaşlar silmek zorunda kaldığım için özür dilerim. Bu güzel yorumlarınız için de çok teşekkür ederim.
Sorun olsun istemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kayınvalidenin kötüniyetli olduğunu düşünmekte haklısın ama oğluna trip yaparak çözemezsin ki bunu,adamın kıza bakacağı yoksa bile sizin tartışmanızı sağlayıp aranızı açmış olacak.yani planladığı şekilde olmasa da sizin aranızı bozma şerefine erişecek hanımefendi.ama nişanlın bu ana kuzuluğuna laf etmezsen de ömrü billah böyle çekilmez ki bu adam.en iyisi böyle bi olayın hemen üstüne değil de,normal bi zamanda nişanlını alıp karşına konuş.böyle annenin sözünden çıkmamandan hoşlanmıyorum mesajını bi şekilde ilet.başka ne yapmak gerek bilemedim ki:26:

Haklısın canım ama o zate biliyor benim bu tarz şeylerden hoşlanmadığımı yine de yapıyor işte, annesini dinliyor , bana çıkışıyor. Annesi ikimizide çok iyi tanıdığından bi güzel amacına ulaştı yani. Bu gibi bir kaç durum daha yaşandı hemde bir kaç ay süreyle hep ben karşı çıktım, kötü oldum. Şimdi ne oldu nişanlım yersiz kaprislerime katlanamıyor muş. Kendisinde hiç suç yok sanki. Annesi kaç kere bize oturmaya geldi sankiii. Bi davete uçtu kızın evine, sank, bekar adama kız bakıyor töbee töbeeeee

söyleme tarzı çok önemli.suçlamadan kıskanıyorum seni deseydin biraz işve cilve tamamdı.

canım Allah sabır versin diyeyim o zaman.baykuş gibi kötü konuşmak istemem ama sonradan sorun yaşamamak adına bu durumları gözden geçir yol yakınken:26:

ben olsam bende geleceğim sizinle derdim giderdim sırf kaynanayı deli etmek için

ben olsam bende geleceğim sizinle derdim giderdim sırf kaynanayı deli etmek için

Ben özellikle işyerine gidecektim akşam hatta annemle çıktım annem sora eve dönecekti, yolun yarısında aradım geleyim mi canım sen ister misin dedim.
Bana bişe sorma isteiyorsan gel istemiyorsan gelme dedi. tamam dedim kapadım tlfnu, sora tepem attı msj çektim başka zaman görüşürüz gelmicem diye, annemle dolandık biraz eve döndüm.

anladım canım.kaynananın dolduruşuna geliyor işte nişanlında.erkek milleti oda sana kızmış ister gel ister gelme demiş.sende gurur yapmışsın haliyle.ama ben olsam sırf kaynana gıcıklığına giderdim.neden nişanlınla tartışıp kaynananı mutlu ediyorsunki?kaynanan şimdi "ben gelinimi seviyorum ama nedense o hep tartışma yaratıyor seninle" diye diye yıkayacak oğlunun beynini.izin verme canım buna.

canım kaynananın niyeti bozuk orası açık da senin nişanlının zaten buna en başta hayır demesi gerekliydi, tavrı yanlış nişanlının hem de çok yanlış.sırf sen dedin diye inat etti de mi gitti yani ?annesiyle gitmek bir yana dursun annesinin gittiğini bile size duyurmamalıydı yanlış anlamanızdan çekinip. Bir de benim anlamadığım şu o personel kız neden sizin nişanlınızın annesini çağırıyor yemeğe bu ne samimiyet?

yanlış yapmışsınız.kavgadan sonra aramayacaktınız

o arayıp annemle gideceğim dediğinde ooo gelin,kaynana ve oğul gezmeye gideceğiz desene.akşam buluşup gideriz o zaman diyip kapatacaktınız

madem demediniz,sonradan arayıp geleyim mi demekte nedir?

ya sonra ki mesaj? sizi tekrar aramadı ki,boşuna atmışsınız bence

suratına kapattınız işte...tavrınız net olsun yani

keşke sen de gitseydin canım,oyunsa eğer tavrını koymuş olurdun.oyun değilse de hem için rahat ederdi hem nişanlınla biraz daha görüşmüş olurdun.bilmiyorum kötü niyetliyse Allah ıslah etsin niyetlerini.

insanı fitil eder böyle saçmalıklar sonuna kadar haklısın .. Koskoca adam ne işi var çok komik, kayınvalideni geçtim de nişanlına sözünü geçir annem istedi de ne demek, ana kuzusu olmasın şu koca koca adamlar yaa deli oluyorum, Evlenince işin zorlaşır canım şimdiden enikonu yont..

sen bence nişanlını bıktırmamışsın kaynananın dolduruşuna gelmiş.ee kadın oğlunu tanıyo nasıl yola gelir diye.sende işini bilmiyon.içinde bişe saklamıyosun.adamalra mert olmucan canım benim cambaz olucan biraz.nereye kadar dürüstlük?erkekler mükemmel yalan söyleyen kişileri daha çok el üstünde tutar ne yazıkki ne yapacan dört dörtlük insan yok anlatamıyosun.yanlış yapmış.yani kaynanaı çağırsın o kız bişe yok ondada seninkide ana kuzusumu ne öyle anasının peşine takılıp gidiyo.belki davet ettiği kızda istemicektir senin onlara gitmeni.ne ayıp.bırak canım dünyan onun etrafındamı dönüyo sende onun vazgeçilmez olmadığını hissettir.sen başka kısmeteler bak bi yandanda onu cepte idare et.çok sinir oldum şimdi bak.haketti ama yani:120::120::117:

Ben olsam çoktan kalkıp gitmiştim nişanlımla oturmaya. Millet-i aleme gösterirdim kim olduğumu...

allah kolaylk versin kaynanan simdiden baslamis sizi ayirmaya bence cok dikkatli ol daha cok beter seyler yapar ayrica nisanlinin bu kadar normal görmeside cok garip sen de bakim bide ona babam belar calisani yemege davet etti bende gisiyorum die ne dicek hayret valla

ellerine fırsat veriyorsun resmen güzelce otur konuş kızarak kavga ederek bişey yapamazsın. belliki kaynanan ayırmaya çalışıyor sizi. bizde yaşamıştık bu tarz şeyleri. bir süre ayrı kaldık söz yapınca eşim 1 ay sonra düğün dedi babam olmaz dediyse yok olcak dedi tmm gün belirledik. ama o 1 ay içerinde ne entrikalar çevridiler bir bilsen. nikah günümüzde kavga çıkarttılar kınada kavga salonda kavga sustuk nabalım. halada ayırmaya çalışıyor ama biz eşimle elele verdik karşıalrında dimdik ayaktayız. birde erkekler pek göremezler zamanla nişanlında bişeylerin farkına varacak amin olabilirsin sadece biraz sabır.

bide öbür pencereden bakarsak belki kayınvalidenin hiçbi kötü niyeti yok yani oğlunu nişanlısından ayırcak kadar bizans kraliçesi değildir belki sadece yol yordam bilmiyodur yani var öle tipler gerçekten...
bu durumda yapılıcak en mantıklı şey işve cilvenin ötesinde, kayınvalideni alıp karşına asla saygıyı bozmadan konuşup net bi şekilde tavrını belli etmek.
''annecim nişanlımın yanında ben olmadan bekar bi kızın davetine icabet etmesinden hoşlanmıyorum, huzurumuz bozulmasın istiyosanız sizdende bu gibi konularda hassasiyet bekliyorum'' diyebilirsin. tripleşmeden önce diyalogla halletmeyi dene hee baktın olcak gibi değil koy mesafeyi gitsin

çok haklısın cnm.kim yaşadıklarını yaşasaydı aynı şeyleri düşünürdü bence..
kayınvalıde şimdiden tripler küsmeler hareketler.
nişanlın desen hep sen abartıyosun kaprislisin falan demeler..
tipik türk erkekleri hep böyle..
ileridede bu bu şekılde devam edecek.
bence kaç kurtar kendini...

ufukta ışık görünmüyo cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…