- 7 Kasım 2007
- 2.857
- 19
- 318
- Konu Sahibi purplepurple
Bende şuan aynı dönemdeyim seninle. Bende nişanlımda yeni yeni huylar gördüm ve böyle mi devam edicek diye tırstım, hala daha yaşadıkça da tırsıyorum.
Ama şöyle bi durum var ki mükemmel insan yoktur. İllaki onun da benim de kötü yanlarımız vardır. Önemli olan bu huyun ne denli bana uymadığı.
"diğer tüm yönleriyle mükemmel bi insan olsa da asla çekemem bu huyunu" diyorsan ilişkini bitir.
Bana sorarsan ben çözülmeyecek bi problem göremiyorum sizde.
Erkeklerle biz aynı değiliz ailelerimize karşı.
Onların nazı bizimki gibi geçmiyor.
Şimdi ben babama neyi al desem alır ama onun babası ona almaz, belki alır ancak ilerde lafını yapar.
Herkesin aile yapısı farklı.
Sen şimdilik biraz sabret ona karşı sevgin tamsa bugünler geçicek de sineye çek. Hepimiz öyle yapıyoruz bişeyleri.
Ama şöyle bi durum var ki mükemmel insan yoktur. İllaki onun da benim de kötü yanlarımız vardır. Önemli olan bu huyun ne denli bana uymadığı.
"diğer tüm yönleriyle mükemmel bi insan olsa da asla çekemem bu huyunu" diyorsan ilişkini bitir.
Bana sorarsan ben çözülmeyecek bi problem göremiyorum sizde.
Erkeklerle biz aynı değiliz ailelerimize karşı.
Onların nazı bizimki gibi geçmiyor.
Şimdi ben babama neyi al desem alır ama onun babası ona almaz, belki alır ancak ilerde lafını yapar.
Herkesin aile yapısı farklı.
Sen şimdilik biraz sabret ona karşı sevgin tamsa bugünler geçicek de sineye çek. Hepimiz öyle yapıyoruz bişeyleri.