- Konu Sahibi 1seniseviyorum
-
Olayi anlamadim yatmislar mi?
Sorun yok o zaman.Yok yatmamislar, her odada sigara icmisler, kız korktu diye on dakika kardeşçe uzanmislar
Sorun yok o zaman.
Boyle bir seyi ya kaldirirsin ya kaldiramazsin. Yani bende gri yok belki ondan.
Ya ayrilacaksin ya da hic sorgulamayacaksin.
Yatsalar ne olacak? Dedim ya sineye cekeceksin ya terkedeceksin.Allah aşkına ya böyle bir şey mümkün mü, resmen yatmislar ya kızı yiyorlar
Yatsalar ne olacak? Dedim ya sineye cekeceksin ya terkedeceksin.
Ayrica gozumle gormeden iddia edemem. Konu sahibi daha iyi tanir nisanlisini.
Ben kocam yapmadim derse inanirim mesela. Kocami taniyorum cunku.
Eğer korkuosan cekyati aciyim demiş yok yanında yatsam demiş ve yatmış.
Herkes sen ben degil. Cogu kadin adim cikmasin diye boyle seyleri sineye cekiyor. Sen nasil medeni ya da rahatlik gibi kelimelerle igneliyorsan digeride normal degil. Sineye cekmek de. Uc noktalar bunlar ama her gun olan seyler.Valla ben aynı ortamda bulundurmazdim eşim olacak insanda böyle bir saçmalıkta bulunmaz di zaten, ben o kadar da medeni değilim. Ama böyle bir olay da sineye çekilmez hatta yıkılır ortalık. Hadi yatmadilar diyelim hangi ara En yakın arkadaşımız nisanlimizla korktuğu için yan yana yatacak rahatlikta bir millet olduk. Yatmamis olsalar bile sadece bu masum 10 dakikalık yatmayla bile yikardim dünyayı başına
Herkes sen ben degil. Cogu kadin adim cikmasin diye boyle seyleri sineye cekiyor. Sen nasil medeni ya da rahatlik gibi kelimelerle igneliyorsan digeride normal degil. Sineye cekmek de. Uc noktalar bunlar ama her gun olan seyler.
Ustte biri yazmis hani marjinal bizdik diye.
Valla biz de 3 ay bi kiz kaldi is yerinden arkadasimizdi hic de aklima grlmedi. Kocami taniyirum cunku o okuzlukle bakmaz. Aptalliga tahammulu yoktur. Bilirim cunku.
Bende evde bir erkek kalmak zorunda olsa yatmam mesela.
Karsilikl bir guvenin sonucudur bu. guven yoksa zaten ne isin var orada?
Ama korkuyorum beraber 10 dk yatalim kismi medeniyet ya da rahatlik degil. Piskin bir terbiyesizligin tezahuru.
Bana bunu soylese ama sevismedik dese o an biter bende. Ayni evde kalmakla yan yana yatmak ayni sey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?