- Konu Sahibi 1seniseviyorum
-
Doğrusunu-yanlışını, eskisini-artısını siz biliyorsunuz.
Affetmeniz mi daha iyi, terk etmeniz mi, buna göre karar verirsiniz.
Ama arkadaşım şu "kız korkmuş, nişanlım bi şey diyememiş, vicdanı elvermemiş" bi geçin bunları.
Nişanlınızın yerine koydunuz mu kendinizi?
Ben koydum.
Eğer biri yanıma yanaşıyorsa o dakika tepki koyarım, olmadı da yattık mı etkilenmişimdir de ses çıkaramamışımdır.
Ha o kadar da değilse gecenin o vakti ses çıkarmadan bi adamla yatıyorsam en kötü o dakika etkilenmeye başlarım.
Biraz gerçekçi olun, bırakın vicdanlı lafları.
Benim anlamadigim neden 10 dk nisanlinizin yataginda yatıyo baska bir cekyat varken. O 10 dk da neler oldu? Saf saf birbirlerine mi baktilar?Birde ne bu canim odada sigara icmisler yatakta sigara icmisler heryerde sigara icmisler. Ikiside karaktersiz birak ne halleri varsa görsünler. 2 paket sigara ver nisanlina. Doya doya icsin arkandan Hahahaha ne güldüm 2 paket yetmez ona
Hadi be bide evlendin mi onla yuhh.Size müstahak o zaman. Umarım akillanmissindir. Bir daha bir bayanla yalnız birakmazsın erkegini tabi ki seviyorsan!Ya bnm hatam.bn nbetcydm gece 1e kdr ynmda kaldılar.arkadasm olck bana ya siz gece iş çıktığında gidiosunz fln dedi bnde nişanlim bnm ewde kalck kocana sor sknti yapmazsa kalabilirsin 4+1 ev dedim.hem orası senin eski evin bn sana güveniyorum normalde kimseye izin vermem ama sen kardesimsin oda bnde olsa kocami aynı ewde senle bırakırım kardeşi ayağı yaptı.eve gttiktn snra msjlarima geç cvp geldi.huylandm fkt uyucm dedi sonrası böyle olmuş.sabah eve girdim kim nerde yattı dedim birbirlerine baktılar nişanlim senin odanda yattm arkdsmda eski odamda kaldm dedi.ama suphelendm konduramadm.düğünden snra ewe geldik nisanlima özellikle yeni tanistigin arkadaslarmi sevdinmi DİE sordum bi kaç isim verdi arkadasmi sordum bilmem iyi gibi dedi nasıl yanı dedim gece sohbet etmisinz cips kola icmissinz eeee nie o zmn bu kadar samimiyet dedim lafı gecistirdi o gün soyleseydi böyle oldu diye yine afedeblrdm(nisanlima zaten sonsuz guveniodum.)
Nasıl diyim 1yasinda kızı var.o kadar tatliki ayrılsalar çocuk ziyan olcak.hem zaten onlar boşanır ortak arkadasmz çok adımın öyle bi fiyaskoyla cikmasini istemiorm.belasını başka yerden bulsun ki bulur zaten[/QUOTE sen bu kafayla daha çooook aldatilirsin o zaman. Sana acimayana acıma enayi olma
Konuyu senin su DIE kelimelerin yüzünden okuyamadim konsantrem bozuldu valla ..hipnoz etti beni bide ingilizce anlami ölüm oldugu icin baya bir tirstim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?