nişanlım ve eski sevgilisi

Aklında o kız varken mutlu olabilecek misin ,benim her animda onu sevdigi aklimdan cikmazdi sanırım .
Içinden atabilecek misin onu sevdigi fikrini???
En önemlisi o kızı unutabilecek mi, sen nasıl emin olacaksın evet dese bile.
Benim en korktuğum sey sanirim baskasina aşık bir adamla evlenmek........

Aklında o kız varken mutlu olabilecek misin ,benim her animda onu sevdigi aklimdan cikmazdi sanırım .
Içinden atabilecek misin onu sevdigi fikrini???
En önemlisi o kızı unutabilecek mi, sen nasıl emin olacaksın evet dese bile.
Benim en korktuğum sey sanirim baskasina aşık bir adamla evlenmek........

haklısın canım ama aklıma takılan aşık olsa peşinden gitmez miydi kız tamamen reddetmemiş ailesini bırakıp gelmesini istemiş terslerken de onu söylüyor madem aşıksın niye savasmadın gibisinden :(

haklısın canım ama aklıma takılan aşık olsa peşinden gitmez miydi kız tamamen reddetmemiş ailesini bırakıp gelmesini istemiş terslerken de onu söylüyor madem aşıksın niye savasmadın gibisinden :KK43:
Adam ailesini atip gitmemistir, ama bu kizi sevdigi sonucunu değiştirmiyor ki.
Bu kadr ulasma cabasi niye olsun sevmese.
Bazen insan cok ister onu ; ama kalbin istemesi evlenmek icin uygun şartların oldugu manasina gelmez.

Kabullenmesi zor seni anlıyorum ama bazen bitirmeyi de kabullenmek gerekiyor be canim.

haklısın canım ama aklıma takılan aşık olsa peşinden gitmez miydi kız tamamen reddetmemiş ailesini bırakıp gelmesini istemiş terslerken de onu söylüyor madem aşıksın niye savasmadın gibisinden :KK43:
Vazgeçtiyse bile ailesi yüzünden ayrılmaya mecbur bırakılmış seni seçtiğinden değil. Bu onu sevdiği gerçeğini değiştirmiyor. Mecburiyetten ayrılar. Eğer kız kabul ederse seni gözü görmez

haklısınız.çok zor bi durum..şimdi bunun hazmetsem bile ilerde evliyken bu kızı unutsa da başka birine yazabilir beni ezip geçtiğine göre içinde de yaşayabilirdi ama yazmıs.. bi süre ayrı kalacağım aileyle konusmadan önce.

Daha önce ilişkisinin olması çok güzel, tecrubelenmiştir.Olgunlaşmıştır.Onu sevseydi onun yanında olurdu seni seviyorki senin yanında. Takma kafana bence. O kıza yaptıgı hatalar varsa, sana yapmaz

Evlendikten sonra kız eğer "pişman oldum senin için her şeyi yapabilirim" derse nişanlınız koşarak gitmez mi? Evlendikten sonra ayrılmak çok daha zor.

Sindirebilecekseniz evlenin tabii ki. Ama evlendikten sonra aklınıza yara bandı olduğunuz gelecek ve aranızda sorunlara sebep olacaksa yol yakınken ayrılın. Ben olsam ayrılırdım. Sizi sevmediği çok belli. Kendinizi boşuna yıpratmayın.

Daha önce ilişkisinin olması çok güzel, tecrubelenmiştir.Olgunlaşmıştır.Onu sevseydi onun yanında olurdu seni seviyorki senin yanında. Takma kafana bence. O kıza yaptıgı hatalar varsa, sana yapmaz

Ya yapma Allah aşkına ya. Ne kadar yanlış yönlendiriyorsun ? Ailesi izin verse onun yanında olur zaten. O kızın yanına gitmesini engelleyen, konu sahibine duyduğu aşşk ya da sevgi değil. Ailesi adamın.

Bakın, her iki tarafında severek ayrıldığı , araya ailenin girerek ayırdığı bir ilişkinin yara bandı olmayın.

Öncekini unutmak için atılan bir "sonraki" adım olmayın.

Size şu kadarını söyleyeceğim, ben birini çok sevdim. O da beni sevdi. Aşıktık.

Ama daha sonra benim babam onu istemedi. Ve ben belki de sırf babama olan sevgi ve saygımdan etkilenerek onu resmen içim kanaya kanaya bıraktım.

Sonrasında , onu bırakmanın yasını tek başıma taşıyamayacağım için ve onu acıtıp beni unutmasını sağlamak için başkasıyla başladım.
O başkasını sevdim mi sevdim. 1 yıl çıktım. Ama her gün o bırakmak zorunda kaldığım adama sarılıp uyumak istedim.
Hayatta son günüm olduğunu bilsem ona koşardım ama maalesef öyle bir durumum yoktu.
Ben ne zaman ki gözümü kapayınca aynı yatağa girdiğimi hayal edemedim o bir yıl çıktığım kişiyle, o zaman onu bir dost gibi sevdiğimi fark ettim ve daha bugün ayrıldım.

Ama erkeklerde , kaadınlardan şöyle bir fark vardır: Erkekler, sevmedikleri kadınlarla da yatabilirler.
Ama ilişki sırasında aşık oldukları kadını hayal ederler.

Sen şimdi daha nişandan bir ay öncesine kadar olan aşk ilanları, "beni neden bıraktın?" isyanlarına rağmen bu adamla evlenirsen:
Sana çook acı söylüyorum ki, o adamın aklındaki değil sadece yatağındaki kadın ve yara bandı olursun.

Başka adam mı yok gözünü seveyim ?
Bile bile lades deme.

haklısınız.çok zor bi durum..şimdi bunun hazmetsem bile ilerde evliyken bu kızı unutsa da başka birine yazabilir beni ezip geçtiğine göre içinde de yaşayabilirdi ama yazmıs.. bi süre ayrı kalacağım aileyle konusmadan önce.
Tek kelimem bu adi icin gencligine yazik etme

Kızlar 1 aydır nişanlıyım nişanlımla 7aydır beraberiz.Farklı şehirlerdeyiz.Bi sebeple mailine girdim taslaklarda eski sevgilisiyle whatsapp konusma dökümünü epostaladığını gördüm çaktırmadan kendi hesabıma gönderdim eve gelince okudum ve çöktüm..biz başladığımızda eski sevgilisinden ayrılalı 20 gün olmuş.nişanıma bir ay kalaya kadar ona seni çok özlüyorum son kez göreyim nolur gibi bir ton mesajlar atmıs kız hep terslemiş git sen evlen hayattaki tek amacın evlenmek zaten sen ne anlarsın sevmekten yazmış kız benimki de insanlar sevdiği için din de ırk da değişiyor sen beni hiç sevmemişsin ki yapmadın diye kızı suçlamış.Ama görmelisiniz ilk aylarımızda bile gözlerini kirpiklerini sesini özledim gibi duygu dolu mesajlar atmış unutmaya çalısıyormus onu.kız benden daha güzel.ayrılma sebepleri kızın dini inancının farklı olması ve bunu sonradan söylemesi,ailesi katiyen kabul etmemiş ve ayrılmıslar.ona beni sevmediğini ama çok iyi bi insan olduğum için beni zamanla seveceğini söylemiş.ama görseniz nişanlım bana karşı da çok iyi sürekli gelir giderim vs aşık gibi davranıyor.ne yapmalıyım sevmiyor mu adam beni sırf evlenmek için mi yani...nişandan sonra konusma yok çok kavga ettik seni seviyorum hata ettim diyor ama aylarca yazmış düzelir mi acaba hatasını anlamıs mıdır ağustosta düğünümüz var :KK43:
aşkından öldüğü kızı seninle aldatmış.
sevmediği insanı haydi haydi aldatır.

kıza son zamanlarda yazmadığından nasıl eminsin?
belki hala yazıyordu kız onu engelledi.

ben olsam beni nişanlıyken aldatan insana güvenemez, ayrılırdım.

gitmiş zaten.
kız gel hemen evlenelim dese, seninki seni yüzüstü bırakıp gidecekmiş.

ayrıca ALDATILDIN DAHA EVLENMEDEN.
bunu nasıl hazmedeceksin?

Son düzenleme:
aynen öyle.
seni bir kalemde harcamış.
başkasını sevdiği halde, sana aşık rolü oynamış, seni kandırmış, aldatmış aylarca.

senin duygularını önemsememiş, bencil ve üçkağıtçı biri.

affedip evlensen, yarın birgün bu yüzden tartışsanız "bile bile evlendin, evlenmeseydin" der.

sana saygısı, sevgisi yok çünkü.

1 ay oncesine kadar kiz icin yanip tutusuyormus. Unuttu mu 1 ayda?
Bir kalpte iki ask olabilir mi?
Nasil sindirebiliyorsun seninle oldugu 6 ay boyunca resmen aldatmis seni. Kizi harekete gecirmek icin seni kullandi belki de. Bak evleniyorum beni kaybediyosun mesaji vermek icin.
Apacik belli seni sevmedigi. Hala o kizi seviyor ve sen de bunu biliyosun. Yine de o adamin yalanlarina inanmak istiyorsun. Gercekler aci olabilir ama kabullenmek seni uzun vadede mutlu eder. Evlenirsen mutsuz olacaksin. Ilgisizlikten sevgisizlikten sikayet edemeyeceksin. Sana "biliyordun x'i sevdigimi, bunu bile bile evlendin benimle, benden sevgi, ilgi bekleme" diyecek emin ol.
6 ay boyunca arkandan is ceviren adami nasil affedebilirsin? Nasil sindirirsin bunu? Seninle oldugu 6 ay boyunca o kizi sevmeye devam etmis. Yuzuk takinca duygulari sana dogru mu kanalize oldu saniyosun. Hala onu seviyor. Eger simdi nisani atmazsan ileride bosanmak zorunda kalirsin. Ya da mutsuz bir evlilik seni bekliyor. Zira bugunku ilgili adam evlenince gidecek. Su an o kizi unutmak icin sana boyle davraniyor.

Ayrılmanın üstünden 1 ay geçmeden sizinle birlikte olmuş. Muhtemelen sizi eskisine koz olarak kullanmış. Bakmış olmuyor başlamış yazmaya.
Bu kadar sevdiği kadını 1 ay içinde başkasıyla birlikte olabilecek kadar aldatma potansiyeline sahip bu adamla evlenirseniz inanın çok pişman olursunuz.
Zaten bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Çünkü hep aklınıza bu olay gelecek. Güven sarsıldı bir kere.

Gerçekten sen çıldırdın mı?
O düğün hemen iptal olmalı.
İyi ki buldun o mesajları da gördün gerçek yüzünü.
Belli ki ona aşık hala. Sana söylediği her söz de ona yazıyormuş gibi yazıyormuş demek ki...
Nişan böyle hataları görüp evlenmemeye iyice ikna olmaktır.
Nasıl hala düzelir diyebiliyorsun aklım almıyor.
Sizin ilişkiniz yalan üzerine kurulmuş. Bu adam olgun biri değil oyuncak sanıyor evlenmeyi.
Ve senin duygularınla hayallerinle oyuncak gibi oynuyor.
Yapmayın kızlar saf olmayın, akıllı olun biraz.
Olacak şey var olmayacak şey var.
Nasıl mideniz kaldırıyor da bu adamlarla sonsuza kadar evet diyorsunuz.
Bu nasıl mezhebi genişlik ya!

Onca kisi yazmis yazilmasi gerekenleri zaten. Tek kelimeyle evlenme. Cok büyük hata olur. Ayrica hastalik mi bu da duzelsin.

Bu gerçeği öğrenip hala evlenmek mi istiyorsunuz ?
WhatsApp konuşmalarını özellikle o kısımları kendisine gönderin ve yolunuza bakın.
konu dışı ama geçen sene eşinizle sıkıntınız vardı hatırladım sizi, hala devam ediyorsunuz sanırım?

Back
X