- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
denizcim kanka kız değil ama, erkek kanka.. kız arkadaşı olmayan kanka die yazmış hatta...Aslında bunu kanka hatunun düşünmesi lazım..
sen ne kadar yakın olursan ol ne kadar iyi niyetli olursan ol, bu adam artık nişanlı ve belki nişanlısı bozulabilir diyerek, kendini az da olsa çekmesi lazım..
Demek ki kanka kişi sadece kendini düşünüyor..
Pek normal bir durum değil yani gece yarısı ara
'' hadi dışarı çıkalım'' de, ee belki nişanlısı kıskançlık yapacak canım olamaz mı? düşüncesizz bir kızmış..
Bozulmakta haklısın diycem ama bunu nişanlına bir şekilde söyle ya da belli et ama çok da büyütme..
Sonuçta nişanlının arayı bulması gereken bir konu..
Senin hissettiklerini düşünerek ve kankasını da kırmadan orta yolu bulmalı ki evlenince de kanka hatun aynı şekilde düşüncesiz tavırlara devam etmesin..
denizcim kanka kız değil ama, erkek kanka.. kız arkadaşı olmayan kanka die yazmış hatta...
yada ben yanlış anladımbilmiyorumkismile
Aslında bunu kanka hatunun düşünmesi lazım..
sen ne kadar yakın olursan ol ne kadar iyi niyetli olursan ol, bu adam artık nişanlı ve belki nişanlısı bozulabilir diyerek, kendini az da olsa çekmesi lazım..
Demek ki kanka kişi sadece kendini düşünüyor..
Pek normal bir durum değil yani gece yarısı ara
'' hadi dışarı çıkalım'' de, ee belki nişanlısı kıskançlık yapacak canım olamaz mı? düşüncesizz bir kızmış..
Bozulmakta haklısın diycem ama bunu nişanlına bir şekilde söyle ya da belli et ama çok da büyütme..
Sonuçta nişanlının arayı bulması gereken bir konu..
Senin hissettiklerini düşünerek ve kankasını da kırmadan orta yolu bulmalı ki evlenince de kanka hatun aynı şekilde düşüncesiz tavırlara devam etmesin..
Aaa erkek kanka mı..??kafamçokkarıştı
Aaa o zaman ne var canım bunda bozulacak ben yanlış anlamışım pardon yaaa...bilmiyorumkismile
Arkadaşım ne var bunda yaaaaaa...Gezecek tabiii arada sırada..Büyütecek dert edecek bir konu mu bu.? güveniyorsan düşünme hangi ortama girerse girsin birşeu olmaz.
Ben de kankadan kıskandığına göre kız kanka sandım...uyuyum ben:))
Aaa erkek kanka mı..??kafamçokkarıştı
Aaa o zaman ne var canım bunda bozulacak ben yanlış anlamışım pardon yaaa...bilmiyorumkismile
Arkadaşım ne var bunda yaaaaaa...Gezecek tabiii arada sırada..Büyütecek dert edecek bir konu mu bu.? güveniyorsan düşünme hangi ortama girerse girsin birşeu olmaz.
Ben de kankadan kıskandığına göre kız kanka sandım...uyuyum ben:))
Bence abartip huzurunuzu bozmayin,nisanliniz sizin en yakin kiz arkadasinizla gorusmenize taksa sizin hosunuza gidermiydi?
sorun da orda... nişanlımın gezdiği kadar ben gezmiyorum. bizim burdaki yörenin kızları artık çok meşgul.
pek görüşmüyoruz.. :Çok da sosyal değiller. zaten samimi olduğum 2 kişi var onlar da dediğim vaziyette.
Nişanlımı sıkmak istemiyorum kesinlikle. Ama bazen krize giriyorum işte.
Biz bazen 2-3 haftada bir görüşebiliyoruz. Bir gün geldiğinde yine kanka aradı cepten..
" naber, buralardamısın, görüşelim " demiş.. Nişanlım da haliyle, ben nişanlımlayım dedi.
Yeter Uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyynnnnnnnnnnnnnnn oldum.
zati 2 haftada bir görüyorum, bu ne lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oldum. kanka tabi, kendisinin benim yanımda olduğunu bilmiyordu. müneccim değil sonuçta.
.valla benim de kankam var, ama hiç onun kankası gibi değil. bunlar ilkokul kankaları gibi..
evlendiğim gün yas tutacak bu kanka kesin... soğuk savaş açtım :1ninca:
yok abartmıyorsunuz. kimse kusura bakmasın. gecenin bir yarısı nişanlı adam ,bekar erkek arkadaşıyla ,nereye gidermiş .yok öyle şey. yılbaşında 22 den sonra gidilecek yer barlar. yada benzerleri.klava:Merhabalar kızlar
benim kendime dert ettiğim sorun, nişanlım ile kankası arasındaki sürüp giden uyum içindeki dostluk.
Her bayanın fıtratında kıskançlık vardır ya, bazen ben de haddimi aşıyormuyun diye düşünüyorum. Sizce ne ?
Çok düşünceli ve de dürüst bir nişanlım var Allaha şükür.
ışin içine bekar ve de kız arkadaşı olmayan bir kanka giriyorsa, nişanlınız ile dost olan, kimyanız zaman zaman değişiveriyor.
Yılbaşı gecesi saat 00 dan sonra: " hadi kalk dışarıda gezelim, eve giresim yok " diyen kanka.
Gece 22 de kapıyı çalıp, nişanlımı dışarıya gezmeye çağıran kanka.. Zaman zaman bayanlarla takılan, nişanlımı ortama davet eden kanka ..
Herşey sevgili kankanın gözlüklerinden doğal ve normal olabilir. Ama benim için değil !
Artık ben varım nişanlımın hayatında !!klava: dur diyorum !! yasakkelime
Nişanlım çoğu zaman kankasının tekliflerine hayır dese de, kendisinin de canı sıkıldığı için doğal olarak o da onunla takılıyor.
ikisinin de birbirlerinden daha yakın arkadaşları yok. Herşeyi anlayışla karşılıyorum.
Ama zaman zaman çığrından çıkıyorum kötükedihüsoklava:
bu kanka biz evlendikten sonra da da böyle davranırsa cinayet işlerim herhaldeklava:
Sizce abartıyormuyum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?