nişanlım ve kankası, korkulu rüyam oluyor

bende abarttığını düşünmüyorum açıkçası dışarda gezmenin de bi saati vardır bence gece gece ne gezmesi zaten bunba bir türlü anlam veremedim tamma gezilir de belirli bi saati vardır herşeyin bazı erkekeler bu arkadaşlık olayını biraz abartırlar bu tür davranışlardan oldum olası hoşlanmam bi telefonla kankasına koşan erkeklerden yaniiiiii

ya ne olacak bunda takma kafana sen canım bunlarıyasakkelime

ben de bugün farkettim benim aşkım da kankasız yapamıyor. kahvaltıya giderken bi baktım kankayı çağırmış gerçi benim de aram iyiydi onla ama ben eve uğramıştım iki dakka o sırada benden habersiz çağırmış. bişey demedim ama bi sorsa çağırıyım mı diye çağır derdim zaten ben. neyse bi daha böyle bişey olduğunda söylicem zaten bunu

paralarım vallaaa.

iyi de her ne haltsa o kankaya uygun bi kız olup da çıkamazlar bi türlü hep batırır. ben 2 senede 3 kızı denedim artık canıma tak etti

iyi de her ne haltsa o kankaya uygun bi kız olup da çıkamazlar bi türlü hep batırır. ben 2 senede 3 kızı denedim artık canıma tak etti

aynen canım, biz de de aynı durum. kanka gay mi acabağ diye şüphelenmeye başladım. Adam kız beğenmiyor.. kızlar da onu tabi.

umutsuz vaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…