- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
herkese fikilerinden ötürü çok teşekürler.
kızlar merak etmeyin tüm bu nasihat ettiklerinizi bir bir söyledim. İnanın bu kanka vakası öyle birşey ki, neredeyse her gün yeni bir vukuatla karşılaşıyorum gibi.
Nişanlım kankası ile ünv. den beri beraber.
Bir gün patladım ve dedim ki: " kankanla yaşadığın o vakitli vakitsiz gezmelerin bundan 4-5 yıl geride kaldı hayatım ! uyan ! Artık ben varım ! Sıkılıp boğulduysan gidebilirim hayatından. "
(Ayrı şehirlerde yaşıyoruz)
Yanıma geliyorsun, kankan telefonla arayarak aramıza damlıyor ! Bir gün nişanlıma demezmi: " abi piyasa nasıl oralarda ? " diye. Nişanlım da direkt yanımda: " ne piyasası be, ben nişanlımla beraber aile ziyareti yapıyorum, koyun can derdinde, kasap et derdinde , dedi " .
Bu arada bu kanka öyle hiç doğru dürüst kız arkadaşı olmayan, olsa bile bayanlarla ilişkisinde başarılı olamayan, kendi halinde bir tiptir.
belli ki aralarında eskiden kalma bir muhabbet stili devam ediyor. Mütevazi de takılırlar. AMA ARTIK BAZI ŞEYLER GERİDE KALDI, KAFASI BASMIYOR ! ARTIK BENN VARIMklava:
yılbaşında dışarı çıkmak gece 12 den sonra ? Ne demek ? öyle bara , discoya nişanlım hayatta girmez ! Ama kanka : " hadi girelim, bakalım, amma piyasadır buralar vs... " nişanlımın aklını çelmeye uğraşıyor. Kısacası, zamparalık yapacak da yanına yandaş arıyor gibi gibi..
en son 3 gün önce pandamana koptu işte.. Nişanlıma güvenim sonsuz. Hoşlanmadığım birşey yapsa, bedelini çok ağır ödeyeceğini çok iyi biliyor zaten...
Hani şu single erkeklerin , yok popo yok bacak, yok mal, yok hatun muhabbetleri vardır ya ? kankanın nişanlıma böyle konuştuğunu düşündükçe sinir katsayım tavan yapıyor.
Görüşme, sil at bu adamı da diyemezsin.
Nişanlıma dedim: " evlenince, artık bu tarz gezmeler bitecek ! Yemiyorsa evlenme, elin kızını mutsuz etmeye hakkın yok. "
O son derece mutlu benimle. Kankasını çok seviyor ve de kıramıyor. Onu bu nişanlılık evresinde red edemiyor. Evlenince aslaa bırakmam seni diyor.
Biz bir kaç kez hep beraber takıldık gezdik. Sorun yok. Ama kimse kusura bakmasın, ben kanka dandiklemeyem.klava:
Hele bir evleneyim, medeniyetimi kuracam. Çekilin lennnnn. ben geliyom kötükedihüso
Not: nişanlıma, kankanın seni geceleri geç saatlerde gelip dışarda dolaşmak istemesi hiç hoşuma gitmiyor dedim...
valla aklıma bian yaşadığım şeyler geldi..yat kalk haline şükret canım benim:)ben eşimle 6 sene flört ettim..bu altı senede ne kankalar gördüm:)flört döneminde doğru düzgün yanlız kalamıyoduk...adam benle kahvaltıya gidecek hooop kanka gelir üçümüz birlikte kahvaltı ederiz..adam beni kafeye çaya götürür hopp kanka ortamızda:))buluşuruz bi tel nerdesin kanka burdayım hop yanımızda biterler..bi ara artık onlar geldiği an ben arkama bile bakmadan çekip gider hale geldimm..yani biz haftada 4 -5 defa görüşürdük 1 saatte olsa..ama sadece belki 1 görüşmemizde yanlız kalırdık..adam benim yanımda bütün telefonları yanıtlardı..kankasıyla birlklikte olduğu zaman ben arardım çoğu zaman ulaşamazdım..yada müsait değilim derdi..ertesi gün sorardım niye müsait değildin diye bana işte şunlar vardı yanımda derdi tabi benim şarteller atardı..en son resti çektim ben senin hayatında neredeyim bunun cevabını verebilir ve uygularsan devam ederiz dedim....yaklaşık bir ay kadar ayrı kaldık..sonra tabi pervane oldu peşimde..bu olaydan bi iki sene sonra nişanlandık nişanlılık dönemindede benzer olaylar yaşadık ama daha çok kankaların düşüncesizliğindan kaynaklıydı...eşimden kaynaklı bir olay yaşadımm senin yaşadığın olaya benzer bişşey..bunlar gece saat 10 da dışarı çıkmışlar.arıyorum ulaşamıyorum msj atıyorum yanıt yok tabi haklı olarak merak ettim..sabaha kadar ne msj la geri döndü nede aradı..sabah işe geldim ben tekrar msj attım hala karşılık yok..aradım sonunda neden yanıt vermiyosun merak ettim dedim..bana verdiği cevap ya akşam telimi arabada unutmuşum biraz içtik eve geçtik kafam güzeldi unutmuşum..sabahta servise bindim servisteki arkadaşlar vardı müsait değildim o yüzden msj atamadım...hiçbirşey demeden telefonu kapattım akşam görüştük..o kadar ağır konuştum ki cevap dahi veremedi..ve hayatımda bir ilk yaptım..ben sana istediğim zaman ulaşamayacaksam aradığımda yanıt vermeyeceksen ve bana geri dönmeyeceksen bu telefonu taşımamın hiçbir anlamı yok bana ulaşmak isteyen işyerindende bulur dedim ve hattımı kırdım. ogün bugündür hala telefon taşımıyorumm..yaklaşık 2 sene oldu...ve şuan evliyim ben bu adamlaa:))))))çok güzel bi evliliğimiz var...ha kanka olayı bittimi hayır..eskisi gibi yoğun değil ama hala gelip giderler..eşim kesinlikle beni evde tek bırakıp dışarı çıkmaz..eğerki çıkıcaksada mutlaka benimde arkadaşlarımla görüşeceğim zamana ayarlar.yada annemlerde olduğum bigüne ayarlar kendisini..ama bu kankalardan hala çekiyorum..sanırım hepsini evlendirmemiz gerekiyorrr....:))benim başımdaki kanka bitane değil...benim erkek kardeşimde olmak üzere bir sürü kankası var adamın:)))şuandada evde haftada bir veya 2 gün başbaşa kalabiliyoruz.çoğunlukla kankalar oluyor:)))bazen çok sıkıldığımda evde değiliz diyor:)))sonuçta eşimide anlıyorum adamdan kaynaklanmıyorkiii artık..karşısındaki insanların düşüncesizliği diyorum :)offf offff valla ya öle bi konu açmışsınki arkadaşımm bütün yaralarım açıldıı..gerçi hiç kapanmamıştı ama:)))
Sorma canım, az önce yine tartıştık bu konu yüzünden.. kabus gibi..
empatiden uzak işte ne olacak..Allah sonumuzu hayır etsin
valla benim nişanlımda çıkıyor kankasıyla. hatta geçen gün sabahladılar. sonra bara da giderler arkadaş grubu olarak, evde de otururlar.
benim ona söylediğim tek şey var " istediğin gibi eğlen gez arkadaşlarınla, ama ortama sapma sapan ıdısının dıdısı kızlar girerse bu işten hiç hoşlanmam bilesin. benim olmadığım bir ortamda yabancı kızlarla olmanı istemiyorum, yoksa erkek erkeğe ya da arkadaşların kız arkadaşlarıyla beraberken de gidebilirsin."
acill kankaya bir kız bulmak lazım..
ya şu kanka olayında erkekler tek gezemiyorlar onu farkettim ben illa ki bi kanka olacak her adımda.
benim de sevgilimin eskiden bi kankası vardı ama çocuk resmen nefret ediyordu benden biz çıkmaya başlayınca daha az görüşüyorlar diye üçümüz bi yere gidiyoruz bi surat bi surat fln ben kalbini kazanmaya çalışıyorum beyfendi bi de benle dalga geçip ezmeye çalışmaya başladı mı.
en son artık dayanamadım sevgilime söylemiştim bak böle böle yapıyor farketmiyor musun diye. başta yok canım dedi. sonra bi baktı ki harbiden öyle. çok pis kavga etmişler baya uzaklaştılar artık hiç takılmıyorlar. ama biz ayrıyken fikir danışmaya gitmiş ona sormuş(sanki başka insan kalmadı) o da yok iyi kız ama işte soğuduysan bi kere geri dönüşü yok fln demiş. neden şaşmadım acaba.. resmen dilimi ısırdım susmak için yani gide gide ona mı fikir sordun be adam? bi de ayrıyken biz ne zaman bu adamla denk gelsek tipik tipik baktı süzdü dalga geçer mi güldü suratıma.. çok sinir oldum.. ama ben biraz zaman geçsim bunları anlatıcam sevgilime.. özellikle o an sölemedim ki hani yalan gibi olucaktı yoksa.. ama resmen içimde tutuyorum. hödük herif ya
ya ben anlamıyorum madem bu kadar rahatsızsınız konuşsanıza... sonucta o sizin evleneceginiz yada evlendiginiz adam! ömrünü sizinle gecirecekse arkadaslara dostlara bir dur denilmelidir bilmiorum bana cok yanlış geliyor böyle seyler. insan bi yalnız kalmak ister bişeyleri konuşmak ne bileyim birbirinin en büyük dostu olmak ister haa diğerleri olmayacak mı olacak tabi ama bi sınır olmalı ne o haftada 1gün yalnız kalmak ne demek. ben niye evlendim yada evlenecegim bu adamla ...walla arkadasları kusura bakmayın bana garip geliyor sonucta ne demişler dere gider de kumu kalır!
bilmiyorum tabi ki siz daha tecrübelisiniz sanırım ama ben ne zaman strateji denediysem elimde patladı bizimkinin hep lafı oyun oynama direk söyle bir yol buluruz oldu bu nedenle de ben hep acık konuşmaya özen gösterdim ve bu hep işe yaradı ve sanırım artık huyum olduopuyorumnanaktanelbette konuşuyoruz canım. herşeyi açık ve de net söylüyorum ona. ilişkiler satranç oyunu gibidir bazen. stratejik ilerlemek gerek. bazen çok açık ve net olmak ters tepiyor. dolaylı yöntemi kullanmak gerekiyorşakkıdı
ya ben anlamıyorum madem bu kadar rahatsızsınız konuşsanıza... sonucta o sizin evleneceginiz yada evlendiginiz adam! ömrünü sizinle gecirecekse arkadaslara dostlara bir dur denilmelidir bilmiorum bana cok yanlış geliyor böyle seyler. insan bi yalnız kalmak ister bişeyleri konuşmak ne bileyim birbirinin en büyük dostu olmak ister haa diğerleri olmayacak mı olacak tabi ama bi sınır olmalı ne o haftada 1gün yalnız kalmak ne demek. ben niye evlendim yada evlenecegim bu adamla ...walla arkadasları kusura bakmayın bana garip geliyor sonucta ne demişler dere gider de kumu kalır!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?