Nişanlım ve yeğeni

Ortak hesabı düşünüyorum canım ya, sonuçta yeme içme çoğumuz ortak benim de cebimden ona çıkmış oluyor, kendi aileme bile gönlümce alamıyorum :/

O hesaba dokunmamanız gerek ama harcamalarınız ayrı olsun. Sen alamıyorsun ama adam yeğenine alıyor. Rahatsız edici. İyi ki nişanlıyken görmüşsün.

O hesaba dokunmamanız gerek ama harcamalarınız ayrı olsun. Sen alamıyorsun ama adam yeğenine alıyor. Rahatsız edici. İyi ki nişanlıyken görmüşsün.
oyy oy inşallah yanlış anlaşılmadan hallederim bu mevzuyu, inada bindirmeden :/ artık biraz saygısız gibi olcak ama yeğeninden mesaj gelince ben de okuyacağım isyanı çıkaracağım :)

oyy oy inşallah yanlış anlaşılmadan hallederim bu mevzuyu, inada bindirmeden :/ artık biraz saygısız gibi olcak ama yeğeninden mesaj gelince ben de okuyacağım isyanı çıkaracağım :)

Aynen öyle adamı kısıtlıyormuş gibi gözükme düşman gibi davranmadan kendini ifade et. Kavga ederek sana bilenebilir. Sonuçta yeğen tatlı oluyor. Kendini de doldurma, kurma kafanda

Ayyy sakın izin verme.eşimle tartışma sebeblerimizn tek nedeni o yeğenleri. Evlendikten sonra evimde kendi evleri gibi davranmaya başladılar. Yakındır ayar verecem. Başladım mesafe koymaya

Aynen öyle adamı kısıtlıyormuş gibi gözükme düşman gibi davranmadan kendini ifade et. Kavga ederek sana bilenebilir. Sonuçta yeğen tatlı oluyor. Kendini de doldurma, kurma kafanda
Aynen sabırsız davranıyorum netleştirmek istiyorum galiba ondan yıpratıyorum kendimi. evlilik böyle bişey galiba ben seviyoruz mutluyuz anlaşıyoruz modundayım ama illa anlayışsızlıklar gerginlikler olacakmış :(

Ayyy sakın izin verme.eşimle tartışma sebeblerimizn tek nedeni o yeğenleri. Evlendikten sonra evimde kendi evleri gibi davranmaya başladılar. Yakındır ayar verecem. Başladım mesafe koymaya
ahh kader ortağımm :) allahtan ayrı şehirlerde yaşıyoruz bi de öyle olsa üzerine atlayıp avm ye götürecekler :/
sana da bol sabırlar ve anlayış dolu eş inşallah canım

Bencilce dusunmuyorsun.
Nisanlın ınsallah almıyordur, yegen ıstedıgıyle kalıyodur

Lutfen bana almıyor de.
yeğenlerinin olduğu şehre gittiğimizde baya ısrarlanıyorlar ve aldı işte, uzaktan da mesajlara arada geçiştiriyor ama geçen instagramdan incelediğini gördüm işte canım
artık hesap dökümlerimize bakalım ona göre ayarlayalım dicem

Ailesinin durumu iyiyse neden nişanlınızdan istiyor ne alaka bir de mesajla falan yani bunu al diye siz nişalınızın mesajlarınızı mı kurcalıyorsunuz ayrıca da görüyorsunuz onu da anlamadım ama nişanlınızda tutup herşeyi almaz herhalde yani ailesi varken ondan istemesi ilginç siz mesajları görünce birşey demediniz mi neden senden istiyor diye sormadınız mı?

yeğenlerinin olduğu şehre gittiğimizde baya ısrarlanıyorlar ve aldı işte, uzaktan da mesajlara arada geçiştiriyor ama geçen instagramdan incelediğini gördüm işte canım
artık hesap dökümlerimize bakalım ona göre ayarlayalım dicem
Ayarlayalım mı? Hayır tabiki de.
Yegen hediyelerine son veriyorsun herkesin anası babası basında zira. Biz kendi hayatımızla ilgileniyoruz bende baslarsa yegenlerıme hediye almaya hediye borcu öderiz sade haberin olsun dıyın

Ayarlayalım mı? Hayır tabiki de.
Yegen hediyelerine son veriyorsun herkesin anası babası basında zira. Biz kendi hayatımızla ilgileniyoruz bende baslarsa yegenlerıme hediye almaya hediye borcu öderiz sade haberin olsun dıyın
100 liralık kolyeye böyle diyorsan konumuna düşmek istemiyorum, ama işte her ay 50-100 birikse de içim rahat değil.
ama sizin dediğiniz gibi keskin konuşmam lazım teşekkürler :(

Ailesinin durumu iyiyse neden nişanlınızdan istiyor ne alaka bir de mesajla falan yani bunu al diye siz nişalınızın mesajlarınızı mı kurcalıyorsunuz ayrıca da görüyorsunuz onu da anlamadım ama nişanlınızda tutup herşeyi almaz herhalde yani ailesi varken ondan istemesi ilginç siz mesajları görünce birşey demediniz mi neden senden istiyor diye sormadınız mı?
canım bazen ortak ortamlarda söylerken görüyorum, mesajlarına bakamıyorum ne yazık ki yanyanayken göz ucuyla bakıyorum o yüzden tam bişey diyemiyorum
geçen telefonda konuşurlerken de dayıcım en sevdiğin yeğenin benim dimi diye başlıyor konuşmaya
ucuz zaten diye devam ediyor
durumum zor yani :(

100 liralık kolyeye böyle diyorsan konumuna düşmek istemiyorum, ama işte her ay 50-100 birikse de içim rahat değil.
ama sizin dediğiniz gibi keskin konuşmam lazım teşekkürler :KK43:
Yuz liralık kolye ucuz mu? Bu hayatta cocuklarına kıyma alıp kofte yapamayan insanlar var.
Lutfen isterse öyle desın. Evet yuz lira benım ıcın degerlı 100 TL ıcın ben bir gun calısıyor um dıyın gecın

Aynen sabırsız davranıyorum netleştirmek istiyorum galiba ondan yıpratıyorum kendimi. evlilik böyle bişey galiba ben seviyoruz mutluyuz anlaşıyoruz modundayım ama illa anlayışsızlıklar gerginlikler olacakmış :KK43:

Canım zaten evlilik %100 mutlu olma yeri değil. Tatsızlık, anlaşamama olacağını bilerek evlenmeli insan. Bugün tatlı gelen yarın acı geliyor. Beklentiyi düşük tatmak lazım. Kavga edersin, geçinemezsin, paran olur bazen olmaz.. Bu yeğen gibi ne dertler çıkıyor.

Canım zaten evlilik %100 mutlu olma yeri değil. Tatsızlık, anlaşamama olacağını bilerek evlenmeli insan. Bugün tatlı gelen yarın acı geliyor. Beklentiyi düşük tatmak lazım. Kavga edersin, geçinemezsin, paran olur bazen olmaz.. Bu yeğen gibi ne dertler çıkıyor.
yaa iyiki varsınız kızlar o kadar rahatladım ki anlatamam
Allah razı olsun hepinizden
benim sabırsızlık huyumu bi kenara bırakıp sinsice ve tecrübeli şekilde yaklaşmam lazım

Nişanlınızın yeğeni net kalın suratlıymış. Kendi babamdan birşey istemeden on kere düşünmüşümdür her zaman . Amcadan dayıdan parfüm kıyafet istemek hatta ısrar etmekte ne bileyim dilencilik ya
Bu işin doğrusu nedir bilmem ama ben olsam nişanlıma rahatsız olduğumu söylerdim sanırım

Back
X