Nişanlım

secildes

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
21
1
1
32
Kızlar merhaba biz dun akşam nişanlımla konuşurken kendisi uyuyakaldi bende uyudum arkasından 12 falandı saat.
Ondan sonra saat 2 de uyandım bir anda şu içtim uyku tutmadı bidaha Whatsappa falan bakındım çok yakın bir kiz arkadaşım cevrimiciydi onunla muhabbete daldık.
Nisanlimda bu sabah görmüş son görülmem gece saat 3 buçuk
Sabah bana bi kızdı o saatte ne isim varmış dedim uyandım uyuyamadim Ayseyle muhabbete daldık
Bidaha muhabbete dalma o saatte işin yok falan dedi ters ters
Bütün gün hep soğuk davrandı
Az once de kardeşin napiyo diye sordu iyi uyutuyorum dedim
Bende uyuyorum iyi geceler dedi sana da dedim ve uyudu.
Normalde ışte iyi geceler seni cok seviyorum biseyler biseyler daha derdi
Anlıycağınız bugün bana karşı böyle ters ve soğuktu
Ne var kızlar gece saat 3 te uyuduysam yani bu bi suç mu kizilcak bişey mi
Hadi dersin uykunu al bitanem dersin anlarım ama soğuk davranilcak ne var ki?
Bide hemen bende uyuyorum iyi geceler demesine çok bozuldum ne varsa sanki ortada
Yattı uyudu şimdi
Yarın nasıl davranmalıyım sizce ona?
Lütfen bir akıl verin nasıl davranmam gerektiği bilmiyorum
Soğuk davranmayı da bir türlü beceremiyorum
Size ihtiyacım var..

Kızlar merhaba biz dun akşam nişanlımla konuşurken kendisi uyuyakaldi bende uyudum arkasından 12 falandı saat.
Ondan sonra saat 2 de uyandım bir anda şu içtim uyku tutmadı bidaha Whatsappa falan bakındım çok yakın bir kiz arkadaşım cevrimiciydi onunla muhabbete daldık.
Sabah bana bi kızdı o saatte ne isim varmış dedim uyandım uyuyamadim Ayseyle muhabbete daldık
Bide hemen bende uyuyorum iyi geceler demesine çok bozuldum ne varsa sanki ortada
Yattı uyudu şimdi
Size ihtiyacım var..
Ama siz de tavrınızı koymayı bilin yani çocuk değilsiniz ki şu saatte yat şu saatte kalk diyemez, dememeli. Bu hakkı vermeyin. Yarın siz de tepkinizi koyun bence

Yattı uyudu şimdi
Size ihtiyacım var..

Bende ortada büyütülecek bir şey görmedim. Canı kızmak istemiş belli ki, boşver. Kendi küsen kendi barışır demişler ya kendi kendine barışır merak etme :) Sende soğuk davran soğuk davranmayı bilmiyosan onun sana davrandığı gibi davran ışte. Ne kadar boş bir sebep acaba canı başka bir şeye mi sıkkındı?

Bu son gorulme olayini whatsapp ayarlarindan kapatabilirsin.. bu kez onada kizar belki ama cakmaz bence.. cunku bende kapatmistim sevgilim ne isin o saatte filan diyordi, ve 3 ay sonra farketti kapattigimi..:KK53:

Bazen sabah 5 te uyanıyorum ve whatsappa giriyorum. 8 yıllık evliyim ben. Kocam triplere mi girsin neden o saatte girdin diye?
Çok çocukça değil mi sence de bu? Ezilip o haklıymış gibi davranırsan daha çok karşılaşırsın bu muamele ile.

Aynı şekilde sen de onu gece açık görsen ve açıklaması aynı senin gibi olsa sen ne tepki verirdin. İyice düşün. Eger aynı tepkiyi veriyorsan misilleme gibi birşey bu bazı ilişkilerde gözlemliyorum bir sonu yok bir amacı da. Yok hiçbir şekilde tepki vermezdim hem ortada tepki verilecek birşey yok diyorsan. Ciddi anlamda bu konuyu onunla konuş. Kavga degil, trip degil. Ciddi manada bir konuşma gerekli.

Bence abartmış ama sonuçta kötü bir şey de dememiş trip atmış..

Yarına düzelir gibi gibi.

Bildigin evham yapmis gece biriyle(erkekle)
Konustugunu dusunmus ,
Sen ona tavir yap,
Yaptigi cok ayip ,acik acik soyle ,
Sen beni nasil suclarsin diye hesap sir
Yoksa sonu kotu bu gidisin

Gereksiz konularda daha simdiden yipratma calismalarina girmis nisanliniz. evlilik hayatinizda kolayliklar.

Durduk yerde bana bütün gün soğuk davranmasına gerçekten bozuldum kötü bişey yapmadım ki ona daha doğrusu hic bişey yapmadım

Sabaha kadar uyuyamıyorum genelde. Son görülmem de tahminen 5 civarlarında kalıyordur üstelik kimseyle konuşmuyorum bile doğru dürüst. Gece dışarı çıkmayı yasaklayanlardan sonra mesajlaşmayı yasaklayanlar mı türedi? Bir mesajın içeriği değişmediği sürece saatin ne ehemmiyeti var ki? Alttan alıp da haklı olduğunu düşünmesine sebep verirseniz sürekli ezilen, kural konan ve yasaklanan siz olursunuz.

Ne sanıyormuş beyefendi hazretleri gece 3'te konuşunca, telekızlık yaptığını mı? Bunun tribini atan adama ben direkt böyle sorarım valla "Ne demeye çalışıyorsun, 3'te konuşunca kimle ne yaptım sanıyorsun?" diye. Kimle istersen konuşursun, şimdiden bu kadar "Sen ne dersen o olsun aşkımmm" tarzı olmayın. Sonra evlenince "Niye oraya gittin, niye bunu aldın, niye nefes aldın" a kadar varır, benden söylemesi.

Her şeye kızılır ama bunu ilk defa görüyorum . O sıcak davranana kadar soğuk davran. Hatta hiç konuşma bile.

gece 3 de baskasıyla konustuğunu düşünmüş olabilir gibi geldi bana

Ben gece 12den sonra online olmanın problem olduğunu burada öğrendim valla hala da anlamış değilim ne sakıncası var?
Hayır yani sadece gece mi aldatılıyor, başkasıyla sohbet ediliyor, gündüz yapılamıyor mu, ne oluyo gece olunca?
Anlayan anlatsın lütfen.:işsiz:

Back
X