Meraba arkadaşlar. 6 aydır nişanlıyım. Nişanlımla aram iyi, seviyoruz birbrimizi fakat şöyle bi durum var para konusunda çok tutucu. İçkisi,sigarası gezmesı tozması yok. Birikim yapar,hesabını iyi bilir. Ama bunlar benı bazen daraltıyor.
Birlikte dışarı çıkarız elimi cebıme attırmaz ama sonra çok para harcadım diye bi süre harcamaz.Nişanı,altınları ev mobilyasını kendisi aldı.aılesı cok destek olmuyor. Oda halıyle herşeye yetmeye çalışıyor. Bunları bana söyleyınce tamam hak verıyorum ama bende nişanlıyım bu zamanı güzel anılarla hatırlamak istiyorum.sürekli hesap kitapla hatırlamak istemıyorum.
Şöyleki bayram bugun. Bize gelirken bi tatlı bıle getırmedı. Ayıp degılmı bu.
Çeyizlik bi eşya almış bana. Bazen böyle beğendiği bişe olsa alır mutfak eşyası vb şeyler.. ama şimdi bayramda bu ne alaka ve zamanımı. O kadar garip geldiki bana şaşırdım. Ona bişe dıyemedım tabi güzel beğendim dedim.
Şimdi bişe desem bana borcum var zaten yetişemıyorum hiç bişeye eksilere düştüm sende benı anlamıyorsun der. . Ona göre ben onun sevgisini maddiyatta arıyorum. Sevdiğim bişeyı alsın gelsin istiyorum yok. Bi süprız bi çiçek bi çikolata yok. Bak şunu çok severim, en sevdiğim meyve bu dıyorum mesela. Belki bi gün aklına gelır yanıma gelırken getırır. Yok ama umrunda olmaz. Bende buna sinir oluyorum. Benım hiç mi değerim yok. Ona göre değer vermesi sadece benı sevmesı, sadece sözlerım yetsın sana dıyor. Bişe istesem alamam dıyıp kesip atıyor.
Borçsuz evlenmek istiyor, birikim yapmak ev almak hep bunlarla hayali.
O çok gerçekci. Ben ise süprizler istiyorum.
Ben karşımda biraz romantık bi adam istıyorum ama malesef yok. Sözlerle ifade eder yanyanayken çok iyiz. Maddiyat konusunu açmaz, ondan bişe istemezsem çok iyiz.
Şu an hayat çok pahalı, aldığı maaş az yetıştıremıyor farkındayım ama benımde isteklerım var olmuyor.
Karşımda düz monoton bi adam var. Ona göre romantık olmak incik boncukla uğraşmak gibi.
Artık bişeyde söyleyemıyorum çok alınıyor, sesini yükseltıyor, agzıma tıkıyo lafı.
Böyle olduğunu ailemde anladı. Tutumluyum. Dıyor ama bnce cimriliğe dopru gıdıyor artık.
Benı anlamasını nasıl sağlarım? Bir fikri olan varmı?
Beni önemsesin, değer versin istıyorum. O ise, seni sevıyorum,ikimiz için uğraşıyorum yetmez mi diyor. Kadın ruhundan anlamıyor hiç of