Nişanlım

Bilmeden konusmadim bak orda sordum ben yaptınızmi diye.... Ayrıca şimdiden başlarsınız ben yaptım o yapmadi diye demeye bu ben sen olayina döner. . Bence oturun iyice düşünün ne istiyosunuz ne bekliyorsunuz bi yatirin masaya ve karsi tarafa bunu sunun bakalimm ikinizde ayni seylerin beklentisi içindesimisiniz ve ikinizinde öncelikleri neler bi bunu konuşun öyle oturun masaya evet Demek icin. .
Ben yaptım o yapmadı demıyorum ki ben.
Ben ondan ayrılmayıda düşünmüyorum.
Sadece bunları yaptırmak için bişe yapabılırmıym onun derdindeyım. Benı anlasın istıyorum

Sizin istediğiniz maddiyat değil ki yorum yapanlar yanlış anlamış bence, karşıdaki insan tarafından değer verildiğinizi hissetmek (ben öyle anladım). Bunu bircok erkek anlamıyor ama mesala yolda giderken beklemediğiniz bir anda cebinden bizim sevdigimiz şekeri çıkarıp verse mutlu olacak insanlariz biz kadınlar, ya da mesela hiç beklemediğimiz bir anda , daha önce sohbeti geçmiş bizimle alakalı bir detayı hatırlayıp ona göre bir şey yapması. Maddi değeri olmayan ama bizi onemsediğini hissedecegimiz şeyleri bekleriz her kadın olarak. Ve erkek te bunu hissettirebilmeli bence. Ama bazı erkekler de ( hatta çoğu ) böyle ayrıntılı dusunemiyor ne yazık ki. Çok büyütülecek bir şey değil bence bu konu zamanla duzelebilir, konuşup anlatabilirsiniz bu tarz şeyler beklediğinizi.

Bazı erkekler de gerçekten dusunemiyor ya da mesela düşünse bile ya sadece onu almam onu götürmem basit kaçar diye vazgeçiyor.
İşte tam olarak anlatmak istediğim buydu. Teşekkür ederim.
Bunları yanyanyken ona anlatıyorum. Beni güzelce dinler saolsun ama ben yapamam dıyor. Ya da tamam yapıcam denicem dıyor.ama yok olmuyor işte. Huy değişmıcek ben alışıcam galıba bu duruma.

Evet ona bende maddiyat konusunda çok hak verıyorum ama bi çikolata yani bütçeyi ne kadar sarsabılır. Kaç kere şakayla ima ettıgım halde getırmıyor. O eşyaya verecegı parayı vermeyıp bi çıkolata alıp şu kızın gönlünü ediyim demıyor buna bozluyorum en çok.

İşte beklentiler burda tamamen farklı. Ona göre size en büyük iyiliği sizi baskalara muhtaç etmeden yuvanizi kurmak. Bayramdada "zaten her evde bolca tatli var" diye bosuna masraf etmiyim kafasi ile devam etmiştir. Burda en iyi taktik bana göre hem onun yaptığını takdir etmek, hem yavas yavas kendiniz örnekler yaratarak öncü olmak.. Bende küçük seylere sevinirim mesela. Alin ona güzel bir cikolata "aklıma geldin tatlım sana aldım" diye verin.. Bu demek değildir ki hemen. 180.derece dönüp romantik erkek oluyor. Ama bazı insanlar gerçekten kendileri görmeden öğrenmiyor.

Son bir soru; her şeyi tek yapıyor dediniz, hiç yardımcı olöuyor musunuz maddi anlamda?
Bi süre çalıştım ayrıldım işten şu an tekrar iş arayısındayım. Kendi eksıklerımı tamamladım ona yardımcı olamadım
Ama işe başlayınca tabıkı yardım edıcem.benım sorunum maddiyat degıl

İşte beklentiler burda tamamen farklı. Ona göre size en büyük iyiliği sizi baskalara muhtaç etmeden yuvanizi kurmak. Bayramdada "zaten her evde bolca tatli var" diye bosuna masraf etmiyim kafasi ile devam etmiştir. Burda en iyi taktik bana göre hem onun yaptığını takdir etmek, hem yavas yavas kendiniz örnekler yaratarak öncü olmak.. Bende küçük seylere sevinirim mesela. Alin ona güzel bir cikolata "aklıma geldin tatlım sana aldım" diye verin.. Bu demek değildir ki hemen. 180.derece dönüp romantik erkek oluyor. Ama bazı insanlar gerçekten kendileri görmeden öğrenmiyor.
Evet işte bılmıyorum dıyor.
Bı kaç bişe yaptım bende.ama baktım olmuyor bıraktım.
Kendim yapıp ona öncü olmalıyım haklısınız.

İşte tam olarak anlatmak istediğim buydu. Teşekkür ederim.
Bunları yanyanyken ona anlatıyorum. Beni güzelce dinler saolsun ama ben yapamam dıyor. Ya da tamam yapıcam denicem dıyor.ama yok olmuyor işte. Huy değişmıcek ben alışıcam galıba bu duruma.
Zamanla biraz yontulur bence:) Siz söylemeye devam edin , maddi bir şey istemiyorum, maddiyatta gözüm yok sadece beni onemsedigini hissettirecek şeyler bekliyorum , senin bana değer verdiğini hissetmek çok hoşuma gidiyor, dünyanın en mutlu kadını oluyorum falan diye dile getirin. Zamanla düzelir biraz biraz duya duya.

Ama dediğiniz gibi huy, yapacak pek te bir şey yok. Herkesin bir kusuru vardır, nisanlinizinki de bu , duzeldigi kadar artık.

Annesi cimri, babası çok cömert. Buda anasına çekmiş biraz :))
Bu memlekette en zengini bile cimri olabiliyor çok görüyorum böylelerini. Gerçekten bunun maddiyatlada çok alakası yok gibi gibi. Böyle huy gibi, genetik gibi birşey. Maddiyatı olmadığı halde imkansızlıktan imkan doğuranları da gördü bu gözler. Akılda bitiyor herşey.

Meraba arkadaşlar. 6 aydır nişanlıyım. Nişanlımla aram iyi, seviyoruz birbrimizi fakat şöyle bi durum var para konusunda çok tutucu. İçkisi,sigarası gezmesı tozması yok. Birikim yapar,hesabını iyi bilir. Ama bunlar benı bazen daraltıyor.
Birlikte dışarı çıkarız elimi cebıme attırmaz ama sonra çok para harcadım diye bi süre harcamaz.Nişanı,altınları ev mobilyasını kendisi aldı.aılesı cok destek olmuyor. Oda halıyle herşeye yetmeye çalışıyor. Bunları bana söyleyınce tamam hak verıyorum ama bende nişanlıyım bu zamanı güzel anılarla hatırlamak istiyorum.sürekli hesap kitapla hatırlamak istemıyorum.
Şöyleki bayram bugun. Bize gelirken bi tatlı bıle getırmedı. Ayıp degılmı bu.
Çeyizlik bi eşya almış bana. Bazen böyle beğendiği bişe olsa alır mutfak eşyası vb şeyler.. ama şimdi bayramda bu ne alaka ve zamanımı. O kadar garip geldiki bana şaşırdım. Ona bişe dıyemedım tabi güzel beğendim dedim.

Şimdi bişe desem bana borcum var zaten yetişemıyorum hiç bişeye eksilere düştüm sende benı anlamıyorsun der. . Ona göre ben onun sevgisini maddiyatta arıyorum. Sevdiğim bişeyı alsın gelsin istiyorum yok. Bi süprız bi çiçek bi çikolata yok. Bak şunu çok severim, en sevdiğim meyve bu dıyorum mesela. Belki bi gün aklına gelır yanıma gelırken getırır. Yok ama umrunda olmaz. Bende buna sinir oluyorum. Benım hiç mi değerim yok. Ona göre değer vermesi sadece benı sevmesı, sadece sözlerım yetsın sana dıyor. Bişe istesem alamam dıyıp kesip atıyor.
Borçsuz evlenmek istiyor, birikim yapmak ev almak hep bunlarla hayali.
O çok gerçekci. Ben ise süprizler istiyorum.
Ben karşımda biraz romantık bi adam istıyorum ama malesef yok. Sözlerle ifade eder yanyanayken çok iyiz. Maddiyat konusunu açmaz, ondan bişe istemezsem çok iyiz.
Şu an hayat çok pahalı, aldığı maaş az yetıştıremıyor farkındayım ama benımde isteklerım var olmuyor.
Karşımda düz monoton bi adam var. Ona göre romantık olmak incik boncukla uğraşmak gibi.
Artık bişeyde söyleyemıyorum çok alınıyor, sesini yükseltıyor, agzıma tıkıyo lafı.
Böyle olduğunu ailemde anladı. Tutumluyum. Dıyor ama bnce cimriliğe dopru gıdıyor artık.
Benı anlamasını nasıl sağlarım? Bir fikri olan varmı?
Beni önemsesin, değer versin istıyorum. O ise, seni sevıyorum,ikimiz için uğraşıyorum yetmez mi diyor. Kadın ruhundan anlamıyor hiç of :işsiz:

Nisanlınıza üzüldüm.

Karakter farkı ilişkisi sanırım cesursunuz ben göze almadım.

Adam olmuş sizi rahat ettirip size borç kabusu cektirmemeye çalışıyor belki evlenince de böyle devam edecek bu huyu.

Siz romantizm deyip kendinize hediye bekliyorsunuz da siz verdiniz mi?
Romantigim diyen romantiklik de yapar her seyi karşı taraftan beklemez.

Sert çıktım kusura bakmayın konu sahibesi ama sorumluluk duygusu romantizminden iyidir.
Size vermediği hediye ve romantizmi başka Kadinlara da vermesinden iyidir.

Biraz olgunlaşin lütfen. Romantizmi de iliskinize siz katın ve sizden öğrensin.

Aynen gerçekten erkekler öncü olunca zamanla ya dur ben de bir şey yapayım diyorlar. Bir kız arkadaşım vardı sevgilisi ona sürprizler falan çok yapardı böyle ufak tefek . Ya nasıl romantik bir adam diyordum, arkadaşım demişti ben yapa yapa öğrettim normalde yapmıyordu, benden göre göre kendisi de başladı diye.

Back
X