Nişanlım

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.106
133
En son nişanlım işsiz diye bir konu açmıştım. Mühendisti. Bana hak vernlerde olmuştu haksizsin diyenlerde(boş durmasın garsonluk bile olsa çalışsın diye yazmıştım). 10 ay issiz kaldı düğünü erteledik.
2 aydır çalışıyor. Diyaliz makinalarının parçalarının yapıldığı bir yerde ise girdi. 2 maaş aldı. İlk maaşıyla hediye falan aldı akrabalarına. Biraz kendine harcada 2 tanede çeyrek aldı. Buna takilmadim. 2. Maaşını kardeşine yollamış parasi yetmiyor diye. Kardeşi Erasmus yapıyor. Bana daha şimdi söyledi. Bir şey attım alalım mı diye. Bir daha ki ay dedi. Ama daha yeni maaş aldın diyince anlattı. Sinirimden ağlıyorum kendime mani olamıyorum, sakinlestiremiyorum kendimi. Ya ben yılbaşı hediyesi olarak daha 120 liralık bir ayakkabı seçtim masraf olmasın diye (1 senedir ilk hediyesi önceden işsiz diye asla birşey aldirtmadim) nisanda tektaş bile istemedim. Bir alyans bir elbise. Ben neden bu kadar aptalım neden bu kadar aptalım ya. Bunları düşünürken daha yeni ise girmisken nasıl tüm maaşını kardeşine gönderir. Ailesi gonderebilirdi eminim kendisi göndermiştir. Maaşının bir kısmını gonderebilirdi ama hepsini göndermiş. Ben bu kadar fedakârlik yaparken.
Ayrılmak istiyorum onada cesaret edemiyorum. Odamda kendi kendime agliyorum sadece
Maaşı 3.800

En son nişanlım işsiz diye bir konu açmıştım. Mühendisti. Bana hak vernlerde olmuştu haksizsin diyenlerde(boş durmasın garsonluk bile olsa çalışsın diye yazmıştım). 10 ay issiz kaldı düğünü erteledik.
2 aydır çalışıyor. Diyaliz makinalarının parçalarının yapıldığı bir yerde ise girdi. 2 maaş aldı. İlk maaşıyla hediye falan aldı akrabalarına. Biraz kendine harcada 2 tanede çeyrek aldı. Buna takilmadim. 2. Maaşını kardeşine yollamış parasi yetmiyor diye. Kardeşi Erasmus yapıyor. Bana daha şimdi söyledi. Bir şey attım alalım mı diye. Bir daha ki ay dedi. Ama daha yeni maaş aldın diyince anlattı. Sinirimden ağlıyorum kendime mani olamıyorum, sakinlestiremiyorum kendimi. Ya ben yılbaşı hediyesi olarak daha 120 liralık bir ayakkabı seçtim masraf olmasın diye (1 senedir ilk hediyesi önceden işsiz diye asla birşey aldirtmadim) nisanda tektaş bile istemedim. Bir alyans bir elbise. Ben neden bu kadar aptalım neden bu kadar aptalım ya. Bunları düşünürken daha yeni ise girmisken nasıl tüm maaşını kardeşine gönderir. Ailesi gonderebilirdi eminim kendisi göndermiştir. Maaşının bir kısmını gonderebilirdi ama hepsini göndermiş. Ben bu kadar fedakârlik yaparken.
Ayrılmak istiyorum onada cesaret edemiyorum. Odamda kendi kendime agliyorum sadece
Maaşı 3.800
Bu adamdan bi cacık olmaz suan para biriktirmeli nasıl evlenceksnz cok rahatmıs cidden

Maaşı 3.800

iyi de durumunuz yoksa yılbaşı hediyesi neyin nesi?
cebinizde paranız olmadığı halde abuk sabuk adetlere girmek doğru mu?
kardeşi o, tabii para yollayacak. daha evli değilsiniz ortak hesabınız yok.

iyi de durumunuz yoksa yılbaşı hediyesi neyin nesi?
cebinizde paranız olmadığı halde abuk sabuk adetlere girmek doğru mu?
kardeşi o, tabii para yollayacak. daha evli değilsiniz ortak hesabınız yok.
Ya gerçekten okumadan mi cevap yazıyorsunuz. Israr ettiği için 120 liralık ayakkabı istedim. Kardeşine 3.800 yollamış o sorun değil 120 liralık ayakkabı mi sorun yani. Burda ki tek sorun bu mu

Ya gerçekten okumadan mi cevap yazıyorsunuz. Israr ettiği için 120 liralık ayakkabı istedim. Kardeşine 3.800 yollamış o sorun değil 120 liralık ayakkabı mi sorun yani. Burda ki tek sorun bu mu
Burda sorun nisanlın. Ve seni bekleyen mutsuz evlilik

Abimde bana hep para yollardı,istediklerimi alırdı hep.Evlendikten sonra istemedim yengem belki istemez diye ama bi baktım adam hala destek oluyor hatta işten ayrılmadan önce yengemde para yolluyordu habire.Bende aynı şeyi onların çocuğuna yapıcam ömrümün sonuna kadar.Bence bunun için olay çıkartmayın.Kardeş sonuçta.Evet sizi de düşünerek harcama yapmalı ama kardeşine yaptığı yardımı gündeme getirirseniz sizi kötü ilan edebilirler.

Maaşı 3.800
Sizi biraz bencil buldum..Umarım bu ilişkinizde sıkıntı çıkarmaz.

erasmustaki kardeşi gurbette zor durumda mı kalsın?
bunu mu istiyorsun?

Maaşı gayet iyi bi miktar kardeşine 4'te 1'i yeterdi bence. Nâcizane görüşüm Ya bırak kendini ailesine adasın yada bu durumdan dolayı rahatsızlığınızı bildirin sık sık ki evlenince sadece siz maaşıyla ilgilenin. Ve bi ihtimal belki de size hediye almak için kardeşime gönderdim maaşımı yalanına başvurmuş olabilir.

Bu adamda koca olacak kumaş yok benden söylemesi. Tabiki kardeşine destek çıkacak ama kararınca. Madem maddiyat yüzünden ertelenmiş bi düğün var kardeşine para yollarken kenara da para atmayı ihmal etmeyecek. 1 ay parasız geçinebiliyorsa yarısını kardeşine yollayıp kalan yarısı ile altın alıp aysaydı kenara. Buadamlar bu evrede sinyali veriyor aslında koca olamayacağının siz görmek istemiyorsunuz.

Şu an ben de çok sinir oldum..Kardeşine para gönderebilir ama cep harçlığı seklinde.. Tüm maaş nedir..İstediğiniz ayakkabı da çok uygun üstelik..Bugün böyle konu açanlara hep ayrıl diyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama bu adam böyle devam edecek gibi duruyor..
Öfkeni paylaştın mı nisanlinla..Ne cevap verdi..Hata yaptığını düşünüyor mu

İyi de bu adam ilk maaşınıda akrabalarına hediye almış bence burda olay sadece kardeş degil işsizkende yanında olan nişanlısı

bu kız toplasan 2-3 senedir hayatında öncelik tabii ki akrabaları olacak.
2 senelik kız için akrabalar silinmez. kardeş hiç silinmez.
yerini bilmeli herkes kızlar her zaman öncelik bende olsun istiyor ama o adamı bugünlere getiren kişiler olduğunu unutuyor.

Back
X