Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende ilk maasimla aileme hediye almıştım kardesime vermiştim ne var bunda daha evlenmeden adamın ailesine verdiğiyle uğraşma sonraki ayda sana yapar yapmam dememis ki
sevgili konu sahibi BlancKahkul
nişanlın da, ailesi de sana değer vermiyor.
böyle davranan insanlar için hala "ne var maaşıyla ailesine hediye alsın, kardeşine para versin" diyenlere de takılma.
bu adamın işsizliği yüzünden evliliğin zaten 1 kez askıya alınmış, şimdi de kendi istedikleri tarih için ötelemeye çalışıyorlar. madem öyle, gitmeden yapsınlar düğünü.. uzatmak neden ?
ben evlilik arifesindeki adamın maaşını dağıtmasını zaten saygısızlık olarak görüyorum. bence bu da üzerine tuz biber ekti.. bu işin olmaması için tüm şartlar bangır bangır bağırıyor.
bu kız toplasan 2-3 senedir hayatında öncelik tabii ki akrabaları olacak.
2 senelik kız için akrabalar silinmez. kardeş hiç silinmez.
yerini bilmeli herkes kızlar her zaman öncelik bende olsun istiyor ama o adamı bugünlere getiren kişiler olduğunu unutuyor.
Ne alakası var Allah aşkına o insan onun ailesi olacak artık anne baba kardeş tabiki silinmez, anneye babaya kardeşe verilen değeri maaşı gondermekle, hediye almakla ölçüyosaniz bu sizin sorununuz. Onlar gecincek ev kurcaklar akrabaya hediye almak ne saçmalıktır yani yada almayinca butun bı maaşı kardeşine gondermeyince onları hayatından çıkarmış mi oluyor. Evlimisiniz bilmiyorum ama eşiniz hayatından akrabasını kardeşini çıkarmasıysa bütün maaşı onlara yatiriyosunuz galiba