- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi BlancKahkul
Adam 2 aydir calisiyor simdiden maasina goz dikmis kardesine giden para icin zirildiyorsunuz. Ayrilin adamin hayati kurtulsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee kadının yaptığı ne peki aynı şey değil mi ? Pozitif ayrımcılık yaptığınız şey başka bir şey değil, ne yapılacaksa ortak beraber yapılır, ama sizin zihniyetinizdeki insanlar her şeyi erkek tarafı yapsın diye bekler hatta üstüne evlenirken adettir diye adetli altın falan da ister. Zaten bu zihniyete diyecek bir şey yok.
Adam işsiz kalmışsa kapı dışarı mı edelim yani ?
Hala görüştüğüm eski sevgilim (kendisi doktor ve 9 kardesler); geçen ay ülke ekonomisi hakkında konusurken maaşıni aldığı günün ertesi banka hesabında 217 lira kaldığını gösterdi bana . Bu vefası öyle güzel geldi ki bana ,
Siz nasıl insanlarsınız gerçekten anlayamıyorum. Kardeşi o , Siz evlensenizde kardeşi , her ne olursa olsun kardeşi. Siz yokken o vardı, hep hep o olacak . Kardeş, anlatabiliyor muyum ? Kardeş .
Konu sahibi naptın
Cevap vereyimYanlış anlamayın lütfen, gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Her ay maaşının yattığının ertesi günü eşinizin hesabında sadece 217 lira kalsa mutlu olur muydunuz? Sen tamamen maaşını kardeşlerine gönder, ben evimizi geçindiririm der miydiniz cidden?
Hastalık ya da münferit başka bir ihtiyaç olur amenna. Ama kendi evlilik ihtiyaçları dururken akrabalara (aile değil dikkatinizi çekerim) hediye alması, ya da maaşının bir kısmını değil de tamamını göndermesi normal gelmiyor bana.
Sizin eski sevgiliniz, kimseye karşı sorumluluğu olmadığı için isterse 217 tl dahi bırakmayabilirdi hesabında. Ama konu sahibi ile nişanlısı evlilik yoluna girmişler ve her ikisinin de birbirlerine karşı sorumlulukları var.
Eee bu çok normal birşey mi? Yada çok matah birşey mi?Hala görüştüğüm eski sevgilim (kendisi doktor ve 9 kardesler); geçen ay ülke ekonomisi hakkında konusurken maaşıni aldığı günün ertesi banka hesabında 217 lira kaldığını gösterdi bana . Bu vefası öyle güzel geldi ki bana ,
Siz nasıl insanlarsınız gerçekten anlayamıyorum. Kardeşi o , Siz evlensenizde kardeşi , her ne olursa olsun kardeşi. Siz yokken o vardı, hep hep o olacak . Kardeş, anlatabiliyor muyum ? Kardeş .
Eee bu çok normal birşey mi? Yada çok matah birşey mi?Hala görüştüğüm eski sevgilim (kendisi doktor ve 9 kardesler); geçen ay ülke ekonomisi hakkında konusurken maaşıni aldığı günün ertesi banka hesabında 217 lira kaldığını gösterdi bana . Bu vefası öyle güzel geldi ki bana ,
Sizin çocuklarınız olunca birbirlerinin yüzüne bakmazlar hanımefendi , o şekilde yetistirirsiniz.Eee bu çok normal birşey mi? Yada çok matah birşey mi?
Kardeşlerini böyle alıştırmaya devam etsin. Bir omurde 9 kardeşine baksın. Herkes bedava parayı sever.
Bı de söylemeden geçemeyeceğim bu fedakarlık değil başka bir sey.
Sizin çocuklarınız olunca birbirlerinin yüzüne bakmazlar hanımefendi , o şekilde yetistirirsiniz.
Şimdi diğer yorumunu okudum neden beğenmedin tahmin ediyorum.Ilk defa bir yorumunuzu beğenmedim ama beğenmedim e basmaya kıyamadım gerçekten![]()
Bu bakış acısında olduğunu bildiği için söylememiş olabilir .Şimdi diğer yorumunu okudum neden beğenmedin tahmin ediyorum.
Nişanlısından gizleme gereği duymadan kardeşine para yollamış olsa anlardım. Ama burada hem göndermiş hemde söyleme gereği duymamış.
Adam normal düzenli gelir kazanan biri olsaydı ve maddiyattan ertelenen evlilik olmasaydı ortada o zaman kendi parası yollar söyleme gereği de duymaz derdim.
Mesela benim erkek arkadaşım kardeşine istediği yardımı yapabilir, param olsun bende sorgusuz sualsiz yollarım.
Tektaş yüzük dahi talep etmedime de çok takinilmis. Nasıl böyle bir beklenti içinde olabilirmisim. Ya ben Türkiye Cumhuriyeti nde yaşamıyor muyum. Nisanlaninca erkek nişanlısına tektaş almıyor mu. Benim bildiğim çevremde gordugum kadarıyla alınıyor. Usenmesem bulsam alintiliyacagim, bu durumda alyans istenmesi bile normal değil facia yazılmıştı bir yorumda. Sinirlerim bozuldu valla![]()
Sizin kardeşiniz yurtdışında yapayalnız (öğrenci bir de yeni gitmiş max 3 ay ) parasız kalınca düğünüm var diye 500 dolar (oranin birim parasi , 500 lira gibi aslinda yolladigi) yollamazsınız .kardes arasi bagli olmak baska bisey, hayatimin her aninda yanimda olacak insana saygi duyup deger vermemek baska birsey. ihtiyac olur verilir o baska bisey, ama nisanli beyin yaptigi bambaska bisey......
Cevap vereyim
1) düğün ve hanımefendinin yazdığı gibi tektaş benim için ihtiyaç degil . Gereksiz şeyler .
2) ilk ay hediye almış sadece bu çok doğal.onca ay ıssız kalmanın baskısını düşünün.
3) eşim kardeşine bankasındaki tüm parayı gönderebilir , yurtdışında yalnız çünkü . Aynısını kardeşim için bende yaparım, daha fazlasını da yaparım kredi çekip yollarım . Yurtdışında yalnız kalmak nedir bilmeyen, anlayamaz . 3800 dolar olunca ne oluyor ki zaten ?
4 ) ben kendim para kazanmadan asla ve asla evlenmem .
Sizin kardeşiniz yurtdışında yapayalnız (öğrenci bir de yeni gitmiş max 3 ay ) parasız kalınca düğünüm var diye 500 dolar (oranin birim parasi , 500 lira gibi aslinda yolladigi) yollamazsınız .
Bu bakış acısında olduğunu bildiği için söylememiş olabilir .
Çocuk yurtdisındaymış . 3800 kac dolar ediyor ki ? Ayrica orada parasiz kalmasi cok tehlikeli. Bence salt bunu düşünmüş .