Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tür konularda hep şu olur . Konuyu açarlar adamı başta gömerler. Bizler de adam hakkında olmaz vs diye yorumlar yaparız . Sonra konu sahibi hoppp gelir gömdüğü adamı göklere çıkarır bizleri suçlar.Gayette fabrikada çalıştığını kafana takıyorsun, haksız da değilsin denk değilsiniz ama senin suçun bile bile nişanlandın. Evde her yük sana kalacak parasal,temizlik,yemek zaten adamın yüzünü zor görecen. Çok oluru yok bu ilişkinin ya da daha düzenli bir iş bulacak.
Merhabalar benim iki hafta sonra düğünüm var. Öğretmenim memurum. Nişanlım ise bir fabrikada çalışıyor. İlk tanıştığımızda işi yoktu 6 ay askere gitti geldi. Ben o sırada görev yapıyordum kendisini bekledim. Askerden geldikten sonra bir fabrikada işe girdi. Vardiyalı çalışıyor. Haftanın 7 günü çalışıyor hiç tatili yok. Ben sosyal gezmeyi seven bir insanım. Hiçbir yere birlikte gidemiyoruz. Hatta birkaç gün sonra düğün eğlencemiz var arkadaşlarımızla. Ona bile kendisi gelemiyor ben erkek kardeşim ile katılacağım kendi düğün eğlencemize. Bu durumdan o da çok rahatsız ama benim kadar değil. Ayrıca aynı ilçede yaşıyoruz. Sürekli bize geliyor. Ailem rahatsız değil ama ben rahatsızım. Bir kız olarak ben onlara gitmek istiyorum. Ama kendisi her gün bize geliyor. Kurban bayramının birinci günü için annem bize gel dedi. Kurbanı keseriz dedi. Anneme yok demedi. Bizde ne işi var bayramın ilk günü. Benim onlara gitmem lazım. Bu durumu kaç kere güzelce anlattım tamam dedi dikkat edeceğim dedi ama bir şey değişmedi. Ben sürekli gelmemelisin filan diyorum. Bugün de sinirlendim gelmeyeceksin dedim. Kendisinin annesine ben hep gitmiyorum. Çağırdığı da yok öyle aman aman. Yani bilmiyorum kafam çok karışık. Bir de ben dış görünüşe önem veren biriyim. Bugün mesela fabrika üniforması ile bize gelmiş. Amcalarımla kuzenlerimle aynı yerde yaşıyoruz görüyorlar. Zaten fabrikada çalışan biriyle nişanlanıyorum diye kaç kere yüzüme karşı laf yaptılar. Ben o durumu takmıyorum ama istiyorum ki düzgün giyinsin, tıraşına önem versin parfümünü sıksın güzelce gelsin. Sonuçta daha çok genciz. 29 yaşında daha. Biraz daha önem vermesini istiyorum. Bunları güzelce söylüyorum. Ama biraz da düğün stresinden dolayı bugün çok sert çıkıştım. Biraz kırıldı. Hala da sincirliyim. Zaten haftanın her günü çalışıyor olmasına ve hiç izni olmamasına da çok sinirliyim ve belli etmemeye çalışıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum bana fikir verebilir misiniz?
Sevmeden evlendiğin için böyle hissediyorsun. Neden evlilik kararı aldın ki?Merhabalar benim iki hafta sonra düğünüm var. Öğretmenim memurum. Nişanlım ise bir fabrikada çalışıyor. İlk tanıştığımızda işi yoktu 6 ay askere gitti geldi. Ben o sırada görev yapıyordum kendisini bekledim. Askerden geldikten sonra bir fabrikada işe girdi. Vardiyalı çalışıyor. Haftanın 7 günü çalışıyor hiç tatili yok. Ben sosyal gezmeyi seven bir insanım. Hiçbir yere birlikte gidemiyoruz. Hatta birkaç gün sonra düğün eğlencemiz var arkadaşlarımızla. Ona bile kendisi gelemiyor ben erkek kardeşim ile katılacağım kendi düğün eğlencemize. Bu durumdan o da çok rahatsız ama benim kadar değil. Ayrıca aynı ilçede yaşıyoruz. Sürekli bize geliyor. Ailem rahatsız değil ama ben rahatsızım. Bir kız olarak ben onlara gitmek istiyorum. Ama kendisi her gün bize geliyor. Kurban bayramının birinci günü için annem bize gel dedi. Kurbanı keseriz dedi. Anneme yok demedi. Bizde ne işi var bayramın ilk günü. Benim onlara gitmem lazım. Bu durumu kaç kere güzelce anlattım tamam dedi dikkat edeceğim dedi ama bir şey değişmedi. Ben sürekli gelmemelisin filan diyorum. Bugün de sinirlendim gelmeyeceksin dedim. Kendisinin annesine ben hep gitmiyorum. Çağırdığı da yok öyle aman aman. Yani bilmiyorum kafam çok karışık. Bir de ben dış görünüşe önem veren biriyim. Bugün mesela fabrika üniforması ile bize gelmiş. Amcalarımla kuzenlerimle aynı yerde yaşıyoruz görüyorlar. Zaten fabrikada çalışan biriyle nişanlanıyorum diye kaç kere yüzüme karşı laf yaptılar. Ben o durumu takmıyorum ama istiyorum ki düzgün giyinsin, tıraşına önem versin parfümünü sıksın güzelce gelsin. Sonuçta daha çok genciz. 29 yaşında daha. Biraz daha önem vermesini istiyorum. Bunları güzelce söylüyorum. Ama biraz da düğün stresinden dolayı bugün çok sert çıkıştım. Biraz kırıldı. Hala da sincirliyim. Zaten haftanın her günü çalışıyor olmasına ve hiç izni olmamasına da çok sinirliyim ve belli etmemeye çalışıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum bana fikir verebilir misiniz?
Statü farkı için açılmış bir konu gibi geçti bana aklım almıyor insan böylesine eleştirdiği biriyle niye evlenmek falan ister uyumsuzluk nirvana .Öğretmen değil diye düşünüyorum fikrim bu bilemem genede .Öğretmen olsa bunu öngörür.İlle de kaynanama gitmeliyim mutlaka ziyaret etmeliyim in ardında yeni gelin gezmesi mi var. Koluma boynuma takayım, kaynanam da beni kapı kapı akrabalara götürsün göstersin mi istiyorsunuz? Kılık kıyafeti ne biçim, parfüm bile sıkmıyor ama olsun yeter ki evleneyim kafasıyla evleniyorsanız boşanmanız sürpriz olmasın. Başka işe geçmiyor bulamıyorsa demek ki eğitimi yetersiz diploması uzmanlığı yok. Bir çok üyenin babası fabrika işçisi, bunda hiç sorun yok, alınteriyle kazanılan maaş bana göre kutsal. Sorun sizin beklentilerinize uymaması. Amcanızdan kuzenlerinizden bile utanıyorsunuz. Yarın öğretmen grubunda sosyalleşirken onlardan da utanacaksınız. Çocuk gibi azarlamaya yapmayacaksın gelmeyeceksin diye kızmaya ne hakkınız var? Anneniz çağırmış gel demiş, fikrinizi bile önemsememiş sormamış ama siz adama kızıyorsunuz.
Adamı rahat bırakın, kendine statüsüne denk biriyle evlensin mutlu olsun.
Statü farkı yok bence . Israrla kaynanasına gitmek isteyen vizyonlu kadın hiç görmedim . Aynı tip ailelere sahipler. Tek fark biri öğretmen olmuş diğeri işçi . Öyle olmasa senelerdir sevgili kalamazlardı .Statü farkı için açılmış bir konu gibi geçti bana aklım almıyor insan böylesine eleştirdiği biriyle niye evlenmek falan ister uyumsuzluk nirvana .Öğretmen değil diye düşünüyorum fikrim bu bilemem genede .Öğretmen olsa bunu öngörür.
Eril enerjinizde yüksek görünüyor. Evlilik zor olur sizinle. Nişanınızın oturup düşünmesi lazim
Herşeyin eleştiriyor belki zaman içinde farklılaştılar bilemem artıkStatü farkı yok bence . Israrla kaynanasına gitmek isteyen vizyonlu kadın hiç görmedim . Aynı tip ailelere sahipler. Tek fark biri öğretmen olmuş diğeri işçi . Öyle olmasa senelerdir sevgili kalamazlardı .
Nasıl yani açıkçası benim aklım almıyor bir insan hiç dinlenmeden çalışabilir ve bunu yazık yani belki de çok mecbur kaldığı için kabul ediyor insanlar ama yani böyle bırakın aile yaşantısının kalmamasını kendimize dair bir hayatınız bile kalmazFabrikada çalışan bir tanidigim var pazar günü bile çalışıyor vardiyalı karısı söylenirdi hatta bütün tartismalari adamın özellikle pazar günü bile ise gitmesi fazla para için o da
Daha vaktiniz varken oturun düşünün
Ayrıca adama gelme diyicene annene mi çağırma desen
Nasıl yani açıkçası benim aklım almıyor bir insan hiç dinlenmeden çalışabilir ve bunu yazık yani belki de çok mecbur kaldığı için kabul ediyor insanlar ama yani böyle bırakın aile yaşantısının kalmamasını kendimize dair bir hayatınız bile kalmaz
Ahshs bu tanıdık bırıne benzıyor demı ama ben sevıyordumsana denk olmayan, cok da bayilmadigin bir adamla neden evleniyorsun ki? evde kalmaktan mi korkuyorsun?