Nişanlıma ağır konuştum ve nişan attık

Whitekiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
25
-5
36
30
Merhaba, lğtfen sonuna kadar okuyun yarımınıza ihtiyacım var :(
7 yıllık ilişkimizden sonra 6 aydır nişanlıyız ve eylülde düğünümüz vardı. Çok problemlerimiz vardı ben duygularım bitmiş sanıyordum taki ağır konuşmamdan sonra nişan atana kadar :(
şimdi çok canım yanıyor onu seviyorum mutsuzum 1 hafta oldu gece yatamıyorum kalbim sıkısıyor gibi

Kısaca özetliyorum cok sorunlarımız vardı uzakta olduğu için karsılıklı oturup konusamadık hıc ızne geldı tabi konular birikince çözemedık uzadı hep yanlış anlamalar vs cok oldu

Tartısmamızdan sonra bana ilgisiz ve sevgisini göstermediği için diğer erkeklerın ilgisi hoşuma gitmeye basladı dedim ve orda koptuk yüzüğü o cıkardı sonra :(

annesınede ben sevıyorum ama anlaşamıyoruz dıyomus hep. Ben kırılmıştım benim gönlümü alsın diye beklerken şimdi o böyle yapınca bu lafıma karsılık kalakaldım napayım ben geri gelsın istiyorum yazdım konusmak ıcın ama bu lafları kaldıramam sana nefretım bıle kalmadı dıyo çok fazla gururlu bir insan bitiyoruz biz her gün ölüyor gibi hissediyrum şimdi son kez görücem eşyalarını verme bahanesiyle belki ozaman açıklayabılırım kendimi diye düşünüyorum ama nasıl açıklayacağım bu durumu yardım edin
:(((

Maalesef öfkeyle kalkmıs zararla oturmuşsunuz 🥺 biraz empati yapın o size bunu dese eminim aynı tepkiyi verirsiniz. Anlaşamama sorunlarınızı bilmediğimizden bişey diyemiyorum ama biraz karşında ki insana da zaman ver ve aileleri katmamaya çalış kavgalarınıza. yarın da eşya verirken sakin ve düzgünce kendini açıkla hata yaptığını vs vs söyle

Merhaba, lğtfen sonuna kadar okuyun yarımınıza ihtiyacım var :KK43:
7 yıllık ilişkimizden sonra 6 aydır nişanlıyız ve eylülde düğünümüz vardı. Çok problemlerimiz vardı ben duygularım bitmiş sanıyordum taki ağır konuşmamdan sonra nişan atana kadar :KK43:
şimdi çok canım yanıyor onu seviyorum mutsuzum 1 hafta oldu gece yatamıyorum kalbim sıkısıyor gibi

Kısaca özetliyorum cok sorunlarımız vardı uzakta olduğu için karsılıklı oturup konusamadık hıc ızne geldı tabi konular birikince çözemedık uzadı hep yanlış anlamalar vs cok oldu

Tartısmamızdan sonra bana ilgisiz ve sevgisini göstermediği için diğer erkeklerın ilgisi hoşuma gitmeye basladı dedim ve orda koptuk yüzüğü o cıkardı sonra :KK43:

annesınede ben sevıyorum ama anlaşamıyoruz dıyomus hep. Ben kırılmıştım benim gönlümü alsın diye beklerken şimdi o böyle yapınca bu lafıma karsılık kalakaldım napayım ben geri gelsın istiyorum yazdım konusmak ıcın ama bu lafları kaldıramam sana nefretım bıle kalmadı dıyo çok fazla gururlu bir insan bitiyoruz biz her gün ölüyor gibi hissediyrum şimdi son kez görücem eşyalarını verme bahanesiyle belki ozaman açıklayabılırım kendimi diye düşünüyorum ama nasıl açıklayacağım bu durumu yardım edin
:KK43:((
Söylediğiniz şey gurursuz insana bile ağır gelir bir de çok gururlu diyorsunuz, son derece haklı.. Yaptığınızın telafisi yok gibi gözüküyor, hadi barıştınız diyelim bu mevzu ömür boyu her tartışmada gündeme gelir. 7 yıl çok uzun bir süre ayrılığı benimsemeniz de zaman alacaktır doğal olarak.

son görüşmenizde ''yaptığımın ne kadar korkunç bir şey olduğunun farkındayım ve çok pişmanım, sana hak veriyorum, sadece bunu bilmeni istiyorum'' tarzı şeyler dışında ne derseniz deyin geri tepecektir ama hatanızın farkında olduğunuzu görmesi, belki yumuşatabilir. Sakın ısrarcı olmayın zaten başka sorunlarınızda varmış.

Tartısmamızdan sonra bana ilgisiz ve sevgisini göstermediği için diğer erkeklerın ilgisi hoşuma gitmeye basladı dedim ve orda koptuk yüzüğü o cıkardı sonra :KK43:

annesınede ben sevıyorum ama anlaşamıyoruz dıyomus hep.
Bacım öncelikle kendi bindiğin dalı kesmissin. Ne bekliyorsun ki? Kim olsa o yüzüğü çıkarır. İkincisi ben seviyorum ama anlaşamıyoruz diyen erkekten korkacaksin. Belli ki kafasında bu tartışmalarınizdan dolayı soru işaretleri var. Bence böylesi sizin için daha hayırlı olmuş. Evlendikten sonra çok daha kötü olur emin ol. Sevebilirsin. Ya da seninkisi yılların vermiş olduğu alışkanlık. Yalnız kalma korkusu. Artık ne dersen de. Ama ben o erkeğin yerinde olsam bu işi bitiririm. Sarf ettigin cümle yenilir yutulur bir cümle değil. Bugün bunu dersin yarın başka bişey. Lastik gibi uzamış ilişki. Hayr gelmez.

Bacım öncelikle kendi bindiğin dalı kesmissin. Ne bekliyorsun ki? Kim olsa o yüzüğü çıkarır. İkincisi ben seviyorum ama anlaşamıyoruz diyen erkekten korkacaksin. Belli ki kafasında bu tartışmalarınizdan dolayı soru işaretleri var. Bence böylesi sizin için daha hayırlı olmuş. Evlendikten sonra çok daha kötü olur emin ol. Sevebilirsin. Ya da seninkisi yılların vermiş olduğu alışkanlık. Yalnız kalma korkusu. Artık ne dersen de. Ama ben o erkeğin yerinde olsam bu işi bitiririm. Sarf ettigin cümle yenilir yutulur bir cümle değil. Bugün bunu dersin yarın başka bişey. Lastik gibi uzamış ilişki. Hayr gelmez.
Bitirmesini istemiyorum söylediğim sözler çok ağır biliyorum ama toparlamam lazım :(

Tamamen öfke ile söyledim benı anlasın dıye başvurmamam gereken son kelımerdı 😞

Belki sende dolup tasmissin ama hicbir insan sadakatsizlige sessiz kalmaz. Adamin kafasinda cizdigin imaj "Bugün baskasinin ilgisi hoşuna gidiyorsa, yarin baskasina da kacar" olur. Pisman oldugunu söylesen bile bu saatdan sonra sana tekrar güvenir mi bilemedim vallaha

Bitirmesini istemiyorum söylediğim sözler çok ağır biliyorum ama toparlamam lazım :KK43:
Burdan toparlanmaz bu ilişki hiç boşuna uğraşmayın. Toparlanmış gibi olsa da her kavgada karşınıza çıkar, o adam ömrü billah güvenmez size. Niye güvensin zaten. Tecrübe olsun size bundan sonra düşünerek konuşun.

Söylediğiniz şey gurursuz insana bile ağır gelir bir de çok gururlu diyorsunuz, son derece haklı.. Yaptığınızın telafisi yok gibi gözüküyor, hadi barıştınız diyelim bu mevzu ömür boyu her tartışmada gündeme gelir. 7 yıl çok uzun bir süre ayrılığı benimsemeniz de zaman alacaktır doğal olarak.

son görüşmenizde ''yaptığımın ne kadar korkunç bir şey olduğunun farkındayım ve çok pişmanım, sana hak veriyorum, sadece bunu bilmeni istiyorum'' tarzı şeyler dışında ne derseniz deyin geri tepecektir ama hatanızın farkında olduğunuzu görmesi, belki yumuşatabilir. Sakın ısrarcı olmayın zaten başka sorunlarınızda varmış.
Öyle yapıcam haklıyken haksız duruma düşürdüm kendimi çok pişmanım

Evliyken boşanma sebebi olabilecek kadar ağır bir laf etmişsiniz. Bunun dönüşü yok. Siniri geçse barışsanız bile her tartışmada karşınıza çıkacak bir şey. Aldatmayla eş değer. Bu yüzden alışsanız iyi olur.
Ağır laflar evet beni anlasın diye yaptım ama bukadar ileri gitmemem gerekiyordu bununda sonradan farkına vardım :(

Back
X