- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.629
- 83
- 36
Unutun gitsin. Ben olsam size asla dönmem. İstersen kahırdan ölBitirmesini istemiyorum söylediğim sözler çok ağır biliyorum ama toparlamam lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutun gitsin. Ben olsam size asla dönmem. İstersen kahırdan ölBitirmesini istemiyorum söylediğim sözler çok ağır biliyorum ama toparlamam lazım![]()
Ben başka birini istemiyorum sadeec beni anlasın diye başvurduğum sözlerdi ama çok yanlış yaptımİlgisi hoşunuza giden başka erkeklere yönelin, rahatlayın.![]()
Evet sinirim geçince farkına vardım benim ona olan sadaakatimi beni tanıyan herkes biliyor yanlış sözler söyledim farkındayım nasıl davranacağımı bilmiyorum şuandaMaalesef öfkeyle kalkmıs zararla oturmuşsunuzbiraz empati yapın o size bunu dese eminim aynı tepkiyi verirsiniz. Anlaşamama sorunlarınızı bilmediğimizden bişey diyemiyorum ama biraz karşında ki insana da zaman ver ve aileleri katmamaya çalış kavgalarınıza. yarın da eşya verirken sakin ve düzgünce kendini açıkla hata yaptığını vs vs söyle
Çok çarezis hissedyorum o ailem gibiydi ve halada seviyorum farkettımDuygularınızın bittiğini düşündüyseniz şimdi artık ona sahip olmadığınız için böyle hissediyorsunuzdur. Kendinize biraz zaman verin derim.
Çok acımasızsınUnutun gitsin. Ben olsam size asla dönmem. İstersen kahırdan öl![]()
Çok kızgınım kendimeDilinizin kemiği yok resmen ya, bu nedir?
Kesinlikle katılıyorum böyle bir lafın altından kimse kalkamaz. Düzelmez. Kendini daha fazla küçük düşürme konu sahibi.Burdan toparlanmaz bu ilişki hiç boşuna uğraşmayın. Toparlanmış gibi olsa da her kavgada karşınıza çıkar, o adam ömrü billah güvenmez size. Niye güvensin zaten. Tecrübe olsun size bundan sonra düşünerek konuşun.
Aynen rozacigim bitmiş. Şimdi sadece kendini küçük düşürür konuşmaya açıklamaya çalışırsa.Ooo buradan dönmez artık. Üçüncü kişileri karıştırmasaydınız keşke. Kendi sevgilim dese şunu anında terk ederim dönmemek üzere. Karşıdakinin canını yakacağım diye çok fazla ileri gidersek blöfümüz böyle elimizde patlar. Kıskanır, canı yanar, o da benim gibi üzülür gibi beklentilerle ağızdan çıkıyor o laflar. Ama geri dönüşü olan bir şey değil, tek atımlık kurşun işte. Olan olmuş artık.
Hayırlısı olsun üzülme, çok sevse zaten bırakmaz, aşkta gurur yokturMerhaba, lğtfen sonuna kadar okuyun yarımınıza ihtiyacım var
7 yıllık ilişkimizden sonra 6 aydır nişanlıyız ve eylülde düğünümüz vardı. Çok problemlerimiz vardı ben duygularım bitmiş sanıyordum taki ağır konuşmamdan sonra nişan atana kadar
şimdi çok canım yanıyor onu seviyorum mutsuzum 1 hafta oldu gece yatamıyorum kalbim sıkısıyor gibi
Kısaca özetliyorum cok sorunlarımız vardı uzakta olduğu için karsılıklı oturup konusamadık hıc ızne geldı tabi konular birikince çözemedık uzadı hep yanlış anlamalar vs cok oldu
Tartısmamızdan sonra bana ilgisiz ve sevgisini göstermediği için diğer erkeklerın ilgisi hoşuma gitmeye basladı dedim ve orda koptuk yüzüğü o cıkardı sonra
annesınede ben sevıyorum ama anlaşamıyoruz dıyomus hep. Ben kırılmıştım benim gönlümü alsın diye beklerken şimdi o böyle yapınca bu lafıma karsılık kalakaldım napayım ben geri gelsın istiyorum yazdım konusmak ıcın ama bu lafları kaldıramam sana nefretım bıle kalmadı dıyo çok fazla gururlu bir insan bitiyoruz biz her gün ölüyor gibi hissediyrum şimdi son kez görücem eşyalarını verme bahanesiyle belki ozaman açıklayabılırım kendimi diye düşünüyorum ama nasıl açıklayacağım bu durumu yardım edin
((
Ya zaten o lafı eder etmez küçük düşmüş düşeceği kadar. Bundan daha beteri olmaz zannımca. Yani nafile bir çaba olur en fazla.Aynen rozacigim bitmiş. Şimdi sadece kendini küçük düşürür konuşmaya açıklamaya çalışırsa.
Evet Çok kötü bir görünüm. Başka erkeklerin ilgisi hoşuma gidiyor ne ya. Böyle bir kiskandirma şekli olabilir mi?Ya zaten o lafı eder etmez küçük düşmüş düşeceği kadar. Bundan daha beteri olmaz zannımca. Yani nafile bir çaba olur en fazla.
Ben kırılmıştım benim gönlümü alsın diye beklerken şimdi o böyle yapınca bu lafıma karsılık kalakaldım
O kadar haklı ki. İlgisizlik, iletişim kopuklukları, kavgalar, belli bir dereceye kadar normaldir , üsulünce konuşulur halledilir. Ama bazı şeyler vardır ki kavga anında dahi söylenmemesi gerekir.Tartısmamızdan sonra bana ilgisiz ve sevgisini göstermediği için diğer erkeklerın ilgisi hoşuma gitmeye basladı dedim ve orda koptuk yüzüğü o cıkardı sonra
Aldatma potansiyeliniz olduğunu görmüş ve bitirmiş. Ne bekliyordunuz? 27 yaşındasınız bir de.Ben başka birini istemiyorum sadeec beni anlasın diye başvurduğum sözlerdi ama çok yanlış yaptım
Bu lafı sevgilime edebilmem için onu tamamen gözden çıkarmam gerekir. Çünkü büyük bir duvar yıkarsın bu lafla. Altından kalkamayacağından eminsen etmeyeceksin o lafı işte. Ha adama duygum kalmamıştır, biterse rahatlayacağımdır, o zaman yakarım canını istersem.Evet Çok kötü bir görünüm. Başka erkeklerin ilgisi hoşuma gidiyor ne ya. Böyle bir kiskandirma şekli olabilir mi?
Şöyle zannetti konu sahibi. Başka erkeklerin ilgisi hoşuma gidiyor diyince nişanlısı onlarla yarış haline girecek aman bizim kızla ilgilenen başkaları da varmış diyip kaptırmamak için peşini dolanacak. Konu sahibi hanım da kıymete binecek. Sonra nişanlısı yağdıracakŞu laftan sonra gönlünüzü alma beklentisi içinde miydiniz gerçekten?
O kadar haklı ki. İlgisizlik, iletişim kopuklukları, kavgalar, belli bir dereceye kadar normaldir , üsulünce konuşulur halledilir. Ama bazı şeyler vardır ki kavga anında dahi söylenmemesi gerekir.
Nişanlı bir kadının/erkeğin, bana ilgi göstermiyorsun başkalarının ilgisi hoşuma gidiyor gibi bir cümle kurması, bence bilmiyorum, affedilemez.
Çünkü buradan şu anlam da çıkıyor, siz nişanlıyken, size flörtvari yaklaşan insanların olduğu ve bunu hissetmenize rağmen, öyle konuşmalarının önünü kesmemişsiniz gibi bir şey anlaşılıyor. Vallahi çok ayıp etmişsiniz.
Yok öyle bir dünya. Bazı insanlar (normal insanlar) gururludur, aşkından ölse de şu sözün üstüne normale dönmez. Ha aramıza üçüncü alalım teklifi yapmışsınız ha başkalarının ilgisi hoşuma gidiyor demişsiniz. Fark yok.Hayırlısı olsun üzülme, çok sevse zaten bırakmaz, aşkta gurur yoktur