Merhaba, lğtfen sonuna kadar okuyun yarımınıza ihtiyacım var

7 yıllık ilişkimizden sonra 6 aydır nişanlıyız ve eylülde düğünümüz vardı. Çok problemlerimiz vardı ben duygularım bitmiş sanıyordum taki ağır konuşmamdan sonra nişan atana kadar

şimdi çok canım yanıyor onu seviyorum mutsuzum 1 hafta oldu gece yatamıyorum kalbim sıkısıyor gibi
Kısaca özetliyorum cok sorunlarımız vardı uzakta olduğu için karsılıklı oturup konusamadık hıc ızne geldı tabi konular birikince çözemedık uzadı hep yanlış anlamalar vs cok oldu
Tartısmamızdan sonra bana ilgisiz ve sevgisini göstermediği için
diğer erkeklerın ilgisi hoşuma gitmeye basladı dedim ve orda koptuk yüzüğü o cıkardı sonra
annesınede ben sevıyorum ama anlaşamıyoruz dıyomus hep. Ben kırılmıştım benim gönlümü alsın diye beklerken şimdi o böyle yapınca bu lafıma karsılık kalakaldım napayım ben geri gelsın istiyorum yazdım konusmak ıcın ama bu lafları kaldıramam sana nefretım bıle kalmadı dıyo çok fazla gururlu bir insan bitiyoruz biz her gün ölüyor gibi hissediyrum şimdi son kez görücem eşyalarını verme bahanesiyle belki ozaman açıklayabılırım kendimi diye düşünüyorum ama nasıl açıklayacağım bu durumu yardım edin

((