Nişanlıma ağır konuştum ve nişan attık

Merhaba, lğtfen sonuna kadar okuyun yarımınıza ihtiyacım var :KK43:
7 yıllık ilişkimizden sonra 6 aydır nişanlıyız ve eylülde düğünümüz vardı. Çok problemlerimiz vardı ben duygularım bitmiş sanıyordum taki ağır konuşmamdan sonra nişan atana kadar :KK43:
şimdi çok canım yanıyor onu seviyorum mutsuzum 1 hafta oldu gece yatamıyorum kalbim sıkısıyor gibi

Kısaca özetliyorum cok sorunlarımız vardı uzakta olduğu için karsılıklı oturup konusamadık hıc ızne geldı tabi konular birikince çözemedık uzadı hep yanlış anlamalar vs cok oldu

Tartısmamızdan sonra bana ilgisiz ve sevgisini göstermediği için diğer erkeklerın ilgisi hoşuma gitmeye basladı dedim ve orda koptuk yüzüğü o cıkardı sonra :KK43:

annesınede ben sevıyorum ama anlaşamıyoruz dıyomus hep. Ben kırılmıştım benim gönlümü alsın diye beklerken şimdi o böyle yapınca bu lafıma karsılık kalakaldım napayım ben geri gelsın istiyorum yazdım konusmak ıcın ama bu lafları kaldıramam sana nefretım bıle kalmadı dıyo çok fazla gururlu bir insan bitiyoruz biz her gün ölüyor gibi hissediyrum şimdi son kez görücem eşyalarını verme bahanesiyle belki ozaman açıklayabılırım kendimi diye düşünüyorum ama nasıl açıklayacağım bu durumu yardım edin
:KK43:((
Hiç dogru cumle olmamiş. Affetse de aklinda hep dönüp dolaşacak. Biri selam verse bile jçinde şupe kalicak. Neyse bunu sadece ' kiskanip daha fazla ilgi gosteresin diye soyledim' diye çevire bilirsin. Ama iliskidr de sorunlar varsa belki boylesi daha hayirlidir.

Yok öyle bir dünya. Bazı insanlar (normal insanlar) gururludur, aşkından ölse de şu sözün üstüne normale dönmez. Ha aramıza üçüncü alalım teklifi yapmışsınız ha başkalarının ilgisi hoşuma gidiyor demişsiniz. Fark yok.
Ben de yakın zamanda bir anda sevgilimden ayrıldım. Aniydi, ne olduğunu anlayamadan pat diye bitirdim. Tabi pişman oldum, gurur murur hak getire dedim, düştüm peşine. Geri aldım tabi. :KK53: Ama ben hayatımı mahvettin, sen de mahvol temasından yukarı çıkmamıştım ayrılırken. Sınır var gurursuzlukta da, dünyada her şeyin bir sınırı var.

7 yıllık ilişkimizden sonra 6 aydır nişanlıyız ve eylülde düğünümüz vardı. Çok problemlerimiz vardı ben duygularım bitmiş sanıyordum taki ağır konuşmamdan sonra nişan atana kadar :KK43:
şimdi çok canım yanıyor onu seviyorum mutsuzum 1 hafta oldu gece yatamıyorum kalbim sıkısıyor gibi

Kısaca özetliyorum cok sorunlarımız vardı uzakta olduğu için karsılıklı oturup konusamadık hıc ızne geldı tabi konular birikince çözemedık uzadı hep yanlış anlamalar vs cok oldu

Tartısmamızdan sonra bana ilgisiz ve sevgisini göstermediği için diğer erkeklerın ilgisi hoşuma gitmeye basladı dedim ve orda koptuk yüzüğü o cıkardı sonra :KK43:

annesınede ben sevıyorum ama anlaşamıyoruz dıyomus hep. Ben kırılmıştım benim gönlümü alsın diye beklerken şimdi o böyle yapınca bu lafıma karsılık kalakaldım napayım ben geri gelsın istiyorum yazdım konusmak ıcın ama bu lafları kaldıramam sana nefretım bıle kalmadı dıyo çok fazla gururlu bir insan bitiyoruz biz her gün ölüyor gibi hissediyrum şimdi son kez görücem eşyalarını verme bahanesiyle belki ozaman açıklayabılırım kendimi diye düşünüyorum ama nasıl açıklayacağım bu durumu yardım edin
Bu sözün nesini açıklayacaksın? Ne diyeceksin? Sözün içeriği, taşıdığı anlam ayan beyan ortada. Daha edilecek bir söz kalmamış ki bu laftan sonra. Nişanlıyken gerilimler, sorunlar olur ama böyle bir söz nişanı geçtim sevgiliyken bile söylenmez.
Siz artık bir bardak soğuk su için.

Ben de yakın zamanda bir anda sevgilimden ayrıldım. Aniydi, ne olduğunu anlayamadan pat diye bitirdim. Tabi pişman oldum, gurur murur hak getire dedim, düştüm peşine. Geri aldım tabi. :KK53: Ama ben hayatımı mahvettin, sen de mahvol temasından yukarı çıkmamıştım ayrılırken. Sınır var gurursuzlukta da, dünyada her şeyin bir sınırı var.
Ya bi de şimdi bir önceki konusuna baktım pantolon tişörte laf söyleyecek kadar mutaassıp bir adam ve aile. Mümkün değil kabullenip geri dönmez o adam. Yine de düzgün adammış ki konu sahibinin söylediklerini ortalığa yaymamış, daha zor duruma düşürmemiş onu.

Ya bi de şimdi bir önceki konusuna baktım pantolon tişörte laf söyleyecek kadar mutaassıp bir adam ve aile. Mümkün değil kabullenip geri dönmez o adam. Yine de düzgün adammış ki konu sahibinin söylediklerini ortalığa yaymamış, daha zor duruma düşürmemiş onu.
Ayyy zaten daha evvel de nişan atma aşamasına gelmişler. Hep varmış birtakım sorunlar.
Pantolon tişörte laf eden bir aileyle zaten çoook zor Kudra. Konu sahibi bu yüzden boğuluyorum demiş önceki konusunda.
Bana kalırsa şu an aşkından değil üzgün olması. Alışkanlık, ani bitiş, şok vs. olabilir.

başka erkeklerin ilgisi hoşuna gidiyor demek ki başka erkeklerle görüşüyor diye düşünmüş ki bence çok da haklı. Tam tersi şekilde burada konu açmış olsaydın burda hepimiz demek ki başkalarıyla görüşüyor derdik kusura bakma ama çok haklı adam. Burdan dönülür mü ben sanmıyorum ama gerçekten pişmansan dene bakalım son kez görüştüğünüzde

Son sözünüz incitici ama bu sözlerinizi sadakatsizlik maksadı ile değil, aksine sizin artık son raddenizde, bu kadar uzun süreli ve uzak mesafeli birlikteliğinizde karşı tarafa ilgisizliğinin farkına varması için öfkeyle söylediğinizi düşünüyorum. Bence kendinizi suçlamayın. Daha evlenmeden sizi bu kadar mutsuz eden biri barışsanız da değişmeyecektir. Demek ki mutlu etmek istediği kişi siz değilsiniz. Evet yıllarca emek vermişsiniz.Bu kadar zamandan sonra bir anda arkanıza bakamadan bitirmek kabullenmek çok zor ama bu lafı söyleyecek raddeye getiren biriyle de devam etmemeniz sizin için daha hayırlı görünüyor bence.

Ayyy zaten daha evvel de nişan atma aşamasına gelmişler. Hep varmış birtakım sorunlar.
Pantolon tişörte laf eden bir aileyle zaten çoook zor Kudra. Konu sahibi bu yüzden boğuluyorum demiş önceki konusunda.
Bana kalırsa şu an aşkından değil üzgün olması. Alışkanlık, ani bitiş, şok vs. olabilir.
Bence beklentisi adamın yalvarıp yakarması, böylece isteklerini nişanlıya ve aileye kabul ettirmek biraz nefes almaktı ama elinde patladı bu yüzden hırs yaptı şu an.

Bence beklentisi adamın yalvarıp yakarması, böylece isteklerini nişanlıya ve aileye kabul ettirmek biraz nefes almaktı ama elinde patladı bu yüzden hırs yaptı şu an.
Evet, aynısı bana da olmuştu. :KK53: Nasıl hemen tamam dedi yaa demiştim birkaç gün sonra aklım başıma gelince. Ki ben blöf yapmamıştım.
Ama konu sahibinin blöfü çok sert, keskin yani. Çoğu adamda tutmaz bu.

Evet, aynısı bana da olmuştu. :KK53: Nasıl hemen tamam dedi yaa demiştim birkaç gün sonra aklım başıma gelince. Ki ben blöf yapmamıştım.
Ama konu sahibinin blöfü çok sert, keskin yani. Çoğu adamda tutmaz bu.
%0.01 ihtimalle falan tutar ya. Bırak sevgiliyi nişanlıyı evlilik bitirir o cümle.

O da doğru. Ülke şartları ve nişanlı profili göz önüne alınınca yine ucuz atlatmış sanırım.
Valla yine olması gerektiği gibi davranmış adam. Vurmamış, el aleme yaymamış. Tabi madalya takacak değiliz, ama olması gerekene o denli hasretiz ki aferin diyesimiz geliyor valla. :KK51:

Sevgilim kalkıp dese başka kızların ilgisi hoşuma gidiyor o dakika şutlarım. Bence haklı bir terk ediliş. Biraz empati kurun başka kızların ilgisi hoşuma gidiyor dese siz ne tepki verirdiniz? Size ilgi göstermiyorsa daha doğru kelimeler seçerek ifade edebilirdiniz bu lafınız çok başka yerlere gitmiş. Kızgınlık haliyle söylenmiş bir söz ise kızgındım saçmalamadım özür dilerim diyin kendinizi affettirebilir misiniz bilmem ama şahsen bana bu laf söylense affetsem bile hep aklıma gelir ve acaba yetemiyor muyum başkalarının ilgisiyle mi mutlu oluyor diye düşünür dururum.

Öyle yapıcam haklıyken haksız duruma düşürdüm kendimi çok pişmanım
Benzer bi hatayı bende yaptım, çoğu kişi de yapıyor maalesef.. 4 yıl oldu hala ayrıyız ve ben kimseyi içime sindirip sevgili olamıyorum.. keşke size verdiğim tavsiyeyi kendim uygulayabilseydim..

Mesajların hepsini okumadım ama önceki konunuzu hatırlıyorum. Zaten ayrılığa giden bir ilişki olduğu belliydi. Bu konuşmalar olmasa da aranızda ayrılmanın gerekirdi babası sizin giyiminizi uygun bulamayıp bunu da çok rahat söyleyebilmişti.

Sevginiz o konuda da azalmıştır. Şu an hissettiğiniz seviyorum dönsün değil. Alışkanlık ya da onun tarafından terkwdilmeyi kaldıramama durumu. Gerçekten seviyor olsaydınız o cümle dilinize gelmezdi zaten.

Benzer bi hatayı bende yaptım, çoğu kişi de yapıyor maalesef.. 4 yıl oldu hala ayrıyız ve ben kimseyi içime sindirip sevgili olamıyorum.. keşke size verdiğim tavsiyeyi kendim uygulayabilseydim..
4 yıl uzun bir süre :/ keşke anlaşılmak bu kadar zor olmasaydı üzüldüm senin için ama eminim ruh eşin hala cıkmamıs karsına umuyorum ki en kısa sürede bulun birbirinizi 🙏

Back
X