Seninki noldu peki?Evet, aynısı bana da olmuştu.Nasıl hemen tamam dedi yaa demiştim birkaç gün sonra aklım başıma gelince. Ki ben blöf yapmamıştım.
Ama konu sahibinin blöfü çok sert, keskin yani. Çoğu adamda tutmaz bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki noldu peki?Evet, aynısı bana da olmuştu.Nasıl hemen tamam dedi yaa demiştim birkaç gün sonra aklım başıma gelince. Ki ben blöf yapmamıştım.
Ama konu sahibinin blöfü çok sert, keskin yani. Çoğu adamda tutmaz bu.
Hayır anlattım anlattım anlamadı en son başvurduğum şey bu oldu yanlış yaptığımı sonradan farkettım inş geç olmazBence beklentisi adamın yalvarıp yakarması, böylece isteklerini nişanlıya ve aileye kabul ettirmek biraz nefes almaktı ama elinde patladı bu yüzden hırs yaptı şu an.
üzülecek bi şey yok daha seçici ve daha özenliyim sadece. bunun diğeriyle bi alakası da yok ama seçimlerimizi yaşıyoruz öyle ya da böyle..4 yıl uzun bir süre :/ keşke anlaşılmak bu kadar zor olmasaydı üzüldüm senin için ama eminim ruh eşin hala cıkmamıs karsına umuyorum ki en kısa sürede bulun birbirinizi![]()
Adam altin kaplamami ? Bu denli öz saygınızı hiçe saymak cok yanlış.Merhaba, lğtfen sonuna kadar okuyun yarımınıza ihtiyacım var
7 yıllık ilişkimizden sonra 6 aydır nişanlıyız ve eylülde düğünümüz vardı. Çok problemlerimiz vardı ben duygularım bitmiş sanıyordum taki ağır konuşmamdan sonra nişan atana kadar
şimdi çok canım yanıyor onu seviyorum mutsuzum 1 hafta oldu gece yatamıyorum kalbim sıkısıyor gibi
Kısaca özetliyorum cok sorunlarımız vardı uzakta olduğu için karsılıklı oturup konusamadık hıc ızne geldı tabi konular birikince çözemedık uzadı hep yanlış anlamalar vs cok oldu
Tartısmamızdan sonra bana ilgisiz ve sevgisini göstermediği için diğer erkeklerın ilgisi hoşuma gitmeye basladı dedim ve orda koptuk yüzüğü o cıkardı sonra
annesınede ben sevıyorum ama anlaşamıyoruz dıyomus hep. Ben kırılmıştım benim gönlümü alsın diye beklerken şimdi o böyle yapınca bu lafıma karsılık kalakaldım napayım ben geri gelsın istiyorum yazdım konusmak ıcınama bu lafları kaldıramam sana nefretım bıle kalmadı dıyo çok fazla gururlu bir insan bitiyoruz biz her gün ölüyor gibi hissediyrum şimdi son kez görücem eşyalarını verme bahanesiyle belki ozaman açıklayabılırım kendimi diye düşünüyorum ama nasıl açıklayacağım bu durumu yardım edin
((
Evet daha önceki konumda var ama seviyorum bende zor kadınım inatçıyım benımde hatalarım var önemli olan farkına varıp çabalamaktır ben yanlış anlaşılmak ıstemıyorum elimden geleni yapıcam bitceği varsa biter zatenAyyy zaten daha evvel de nişan atma aşamasına gelmişler. Hep varmış birtakım sorunlar.
Pantolon tişörte laf eden bir aileyle zaten çoook zor Kudra. Konu sahibi bu yüzden boğuluyorum demiş önceki konusunda.
Bana kalırsa şu an aşkından değil üzgün olması. Alışkanlık, ani bitiş, şok vs. olabilir.
Bende öyle olduğum için büyük korkularım var başak burcu olarak fazla detaylara önem veriyorumüzülecek bi şey yok daha seçici ve daha özenliyim sadece. bunun diğeriyle bi alakası da yok ama seçimlerimizi yaşıyoruz öyle ya da böyle..
Benimki döndü. Hatta döndü diyemem, yani birbirimize tekrar çekildik. Barıştık, şöyle oldu böyle oldu, ayrıldık vs. diye bile konuşmadık. Ama ben sizin gibi çok ağır şeyler söylememiştim.Seninki noldu peki?
Benımde gururum ve kendime saygım büyük tabiki. Ama yanlış anlaşılıp nişanın bozulmasına vesilede olmak istemem kimseyide kırmak istemem seviyorum sonucta üzmek istememiştim bu denli anlaşamıyorsak bile bu sebepten bitsin istemiyorum ben iyi hissetmem onu unutmadığım süreceAdam altin kaplamami ? Bu denli öz saygınızı hiçe saymak cok yanlış.
Ayaklarina kapanacak kapasite görüyorum sizde
Kurduğunuz cümle o an için yanlış evet ama nişan atmak da dünyanın son değil.
En azından vicdanen rahatsınızBenimki döndü. Hatta döndü diyemem, yani birbirimize tekrar çekildik. Barıştık, şöyle oldu böyle oldu, ayrıldık vs. diye bile konuşmadık. Ama ben sizin gibi çok ağır şeyler söylememiştim.
Evet öyle düşündü sanırım ama asla öyle bişeyde olmadı olsa gam yemem bu kadar üzülmembaşka erkeklerin ilgisi hoşuna gidiyor demek ki başka erkeklerle görüşüyor diye düşünmüş ki bence çok da haklı. Tam tersi şekilde burada konu açmış olsaydın burda hepimiz demek ki başkalarıyla görüşüyor derdik kusura bakma ama çok haklı adam. Burdan dönülür mü ben sanmıyorum ama gerçekten pişmansan dene bakalım son kez görüştüğünüzde
Bence siz olayın şokundasınız kabullenmek istemiyorsunuz ama maalesef karşı taraf kendince bitirmiş artk uzatmayip kabullenin ve önünüze bakin derim.Benımde gururum ve kendime saygım büyük tabiki. Ama yanlış anlaşılıp nişanın bozulmasına vesilede olmak istemem kimseyide kırmak istemem seviyorum sonucta üzmek istememiştim bu denli anlaşamıyorsak bile bu sebepten bitsin istemiyorum ben iyi hissetmem onu unutmadığım sürece
Yok ya hu adam hala sevgilim. Hiçbir şey olmamış gibi devam ettik.En azından vicdanen rahatsınız![]()
Evet öyle düşündü sanırım ama asla öyle bişeyde olmadı olsa gam yemembaşka erkeklerin ilgisi hoşuna gidiyor demek ki başka erkeklerle görüşüyor diye düşünmüş ki bence çok da haklı. Tam tersi şekilde burada konu açmış olsaydın burda hepimiz demek ki başkalarıyla görüşüyor derdik kusura bakma ama çok haklı adam. Burdan dönülür mü ben sanmıyorum ama gerçekten pişmansan dene bakalım son kez görüştüğünüzde
Çok sevindim adına öylede olmalı tabiki bence sevgi varsa aşılmayacak hiç bir konu yokYok ya hu adam hala sevgilim. Hiçbir şey olmamış gibi devam ettik.
Ama dedim ya, öyle çok şiddetli bir ayrılık değildi bizimki. Ben birkaç hafta sonra özlemeye başladım, yatıştım, duruldum. Sonra adım attım. Ki ben ayrılırken sizinki kadar yıkıcı ve hiddetli değildim. Ondan dolayı üstünü kolay örttük.
Haklı tabi şimdi nasıl düzeltebilirim kiSizce de haklı değil mi?
Eğer duygularınızın bittiğini düşünüyorsanız güzel bir şekilde henüz evlenmeden bunu belirtebilirdiniz. Başka erkeklerin ilgisi hoşuma gidiyor demeniz sizde haklılık payı olsa dahi bunu sıfıra indirger. Maalesef şuan da nişanlınız sizinle görüşmemekte haklı.Merhaba, lğtfen sonuna kadar okuyun yarımınıza ihtiyacım var
7 yıllık ilişkimizden sonra 6 aydır nişanlıyız ve eylülde düğünümüz vardı. Çok problemlerimiz vardı ben duygularım bitmiş sanıyordum taki ağır konuşmamdan sonra nişan atana kadar
şimdi çok canım yanıyor onu seviyorum mutsuzum 1 hafta oldu gece yatamıyorum kalbim sıkısıyor gibi
Kısaca özetliyorum cok sorunlarımız vardı uzakta olduğu için karsılıklı oturup konusamadık hıc ızne geldı tabi konular birikince çözemedık uzadı hep yanlış anlamalar vs cok oldu
Tartısmamızdan sonra bana ilgisiz ve sevgisini göstermediği için diğer erkeklerın ilgisi hoşuma gitmeye basladı dedim ve orda koptuk yüzüğü o cıkardı sonra
annesınede ben sevıyorum ama anlaşamıyoruz dıyomus hep. Ben kırılmıştım benim gönlümü alsın diye beklerken şimdi o böyle yapınca bu lafıma karsılık kalakaldım napayım ben geri gelsın istiyorum yazdım konusmak ıcın ama bu lafları kaldıramam sana nefretım bıle kalmadı dıyo çok fazla gururlu bir insan bitiyoruz biz her gün ölüyor gibi hissediyrum şimdi son kez görücem eşyalarını verme bahanesiyle belki ozaman açıklayabılırım kendimi diye düşünüyorum ama nasıl açıklayacağım bu durumu yardım edin
((
Yok aşılmayacak şeyler var. Sevgi her şeyi aşamaz.Evet öyle düşündü sanırım ama asla öyle bişeyde olmadı olsa gam yemem
Çok sevindim adına öylede olmalı tabiki bence sevgi varsa aşılmayacak hiç bir konu yok![]()
Çok ağır konuşmuşsunuz ben olsam bende aynısını yapardımMerhaba, lğtfen sonuna kadar okuyun yarımınıza ihtiyacım var
7 yıllık ilişkimizden sonra 6 aydır nişanlıyız ve eylülde düğünümüz vardı. Çok problemlerimiz vardı ben duygularım bitmiş sanıyordum taki ağır konuşmamdan sonra nişan atana kadar![]()
annesınede ben sevıyorum ama anlaşamıyoruz dıyomus hep. Ben kırılmıştım benim gönlümü alsın diye beklerken şimdi o böyle yapınca bu lafıma karsılık kalakaldım napayım ben geri gelsın istiyorum yazdım konusmak ıcın ama bu lafları kaldıramam sana nefretım bıle kalmadı dıyo çok fazla gururlu bir insan bitiyoruz biz her gün ölüyor gibi hissediyrum şimdi son kez görücem eşyalarını verme bahanesiyle belki ozaman açıklayabılırım kendimi diye düşünüyorum ama nasıl açıklayacağım bu durumu yardım edin
((
Dediğiniz lafın Türkçe mealinin farkındasınız değil mi ? Sen beni bir sebepten ilgisiz bırakırsan benim hoşuma başka erkeklerin ilgisi gidebilir . Bunda aşılacak birşey yok . Çünkü can acıtma cümlesi böyle bir şey olmaz ilişkide. En uç can acıtma cümlesi seni sevmiyorum olabilir ki bu da çok kırıcı . Ama şu söylediğiniz şey sanki gerçeklik payı olma ihtimali olan bir durum gibi . Insan düşünüyor evlilikte saglik olmayabilir ,hastalık olabilir yani iyi gün var kötü gün var. Size kötü gunlerde nasıl güvenecek ?Çok sevindim adına öylede olmalı tabiki bence sevgi varsa aşılmayacak hiç bir konu yok![]()
Yanlış YapmışsınızMerhaba, lğtfen sonuna kadar okuyun yarımınıza ihtiyacım var
((