Nişanlıma Birşey beğendiremyorum

Ne Alcan yahu alma kendini beğenmiş herife.oyle adama günahımı vermem.ne olursa olsun aldıgın hediyeyi sen aldıgın içim beğenmeli çunki sevdıgı kadın almış ama nerdeeee .peh srn ona en iyisini odun al gazeteye sar ver

merhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam . :KK34:teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. :KK34:kendim kaşkol ördüm olmadı :KK69: e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur o_O:KK43:
Nişanlınızın size yaptığını bende sevgilime yapıyorum aldığı çoğu şeyi beğenmiyorum ve hepsindede yüzüne söyledim güzel bi huy değil ama beğenmiş numarasıda yapamıyorum kendi aldığı hediyelerin daha güzel olduğunu düşünüyodur şahsen ben öyle düşünüyorum:KK73:

seksi çamaşır giy :KK53: dans ve romantik müzikte tabi ; yıkılmaz denilen şatoları yıktı feodaliteyi yerle bir etti bunlar pehh

merhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam . :KK34:teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. :KK34:kendim kaşkol ördüm olmadı :KK69: e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur o_O:KK43:
E alma... Hediyeye kiymet vermeyip miymiylanan insan hic sevmem..

Hic magaza gezmez misiniz aa bu ne guzelmis dedigi hic mi bir sey yok

aldığım diğer şeylerin kıymetini bilmeyen birine bundan sonra asla birşey almam.beğenmiyorsa,kullanmayacaksa illa sizin yüzünüze söylemek zorunda mı? içinde tutamıyor mu?
hiç birşey alma kesinlikle.

Kızkardeşim, şöyle bir yastık hazırlat "iums" yazılı yere de " davar" yazdır, tamamdır.

indir (1).webp

Zıkkımın kökünü alın ,onu daha alan olmamıştır ...Farklı gelir :)
Sen çok yaşa güldüm yaa :-) konu sahibi kusura bakma ama ben olsam hiçbşy almaz tepkimi de belli eder küserdim valla :KK42: benim erkek arkadaşım da çeyizlik ne aldımsa beğenmiyodu ki aldığım şeylerde hep marka ve güzel. Grdik mağazaya baharat takımı setimi gösteriyorum bu ne çin malı dedi bu başladım kavgaya sinirlendim çıktım peşimden geldim vs kavga ettik daha da demedi bu güzel değil bu böyle size de tavsiye ederim :KK11: :KK45:

O ne alıyor ki sana ? İnce düşünen biriyse aynı inceliği bekliyor olabilir.
Gerçi yazdığın hediyeler alelade değil,özenip seçmişsin ama bilemedim.

beğenmeyen birine neden almaya devam ediyorsun..kusura bakma ama çok şimartmışsın..kendini neden bu kadar harap ediyorsun..hediye almazsan inan değerin daha çok olacak..beğenmediği hediyeleride hiç hayatında hediye almamış birine bağışlasın..böylesine hediye olarak pakette boks eldiveni alacaksın..eline takıp hediye böyle olur diye suratına indireceksin..:KK67:

14 yıllık evliyim kocam olan adamcığıza bu kadar hediye almadım hep o almıştır bu kadar yıl içinde toplasan 2 defa doğum gününü hatırladım :oops:ondanmıdır nedir aldıklarımda onun gözünde çok kıymetli :palmayın bence allşmış demekki daha pahalı yüksek şeyler bekliyo birazda o düşünsün sizi mutlu etmenin yollarını :KK53:

Back
X