- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlınızın size yaptığını bende sevgilime yapıyorum aldığı çoğu şeyi beğenmiyorum ve hepsindede yüzüne söyledim güzel bi huy değil ama beğenmiş numarasıda yapamıyorum kendi aldığı hediyelerin daha güzel olduğunu düşünüyodur şahsen ben öyle düşünüyorummerhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam .teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu ..
kendim kaşkol ördüm olmadı
e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur
![]()
E alma... Hediyeye kiymet vermeyip miymiylanan insan hic sevmem..merhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam .teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu ..
kendim kaşkol ördüm olmadı
e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur
![]()
Sen çok yaşa güldüm yaaZıkkımın kökünü alın ,onu daha alan olmamıştır ...Farklı gelir :)
Nefes alamıyorumKızkardeşim, şöyle bir yastık hazırlat "iums" yazılı yere de " davar" yazdır, tamamdır.
Eki Görüntüle 1323057