Merhaba arkadaşlar biz 3 yıldır birlikteliğin ardından 2014un mayısında nişanandık hazıranında da nıkahımız kıyıldı bu agustosta da dugunumuz olacak.o boluda ben istanbuldayım çalıştıgımız için sürekli gorusemiyoruz iletişimimiz oldukça kısıtlı.çalıştıgı yerde 10 aydır falan çalışıyor.biribirimize herşeyi haber veririz taki gecen gun yasanılanlara kadar.bi akşam arkadaslarıyla bulustu işyerinden 3 bayanla ve eşlerinin de oldugunu soyledi kızdım yine de ama bi nebze yumusadım.sonra ertesi gun onun facesine girdim ve o bayanlardan biri resim paylaşmış "guzel bi gundu" başlıgıyla sonra bir gordumki benmkinin yanında bana hiç bahsetmediği baska bbir bayan var once yemek yemişler sonra cafeye gitmişler 2 mekandada yanyana oturmuşlar tesadufmuş!!!ve parmagıında yüüzüğü de yokmuş "ama benm nikahlı oldugumu herkes biliyo" dedi. ayrıca evli bayanlardan birini almak için işyerine arabasıyla gitmiş onu almış mekana getirmiş.bunuda sonrdan sora sora ogrendim. anlayacagınız one zerre guvenim yok ama daha da kotusu evliliğe inancımı kaybettim,evliliğin sadakatı zedelendi.Allah'ım bunu bana yaşatan üzülmemde payı olan o kadına benim yasadıgımın 10 katını versin iyiyse iyi kotuyse kotu.beddua etmiyorum.napcagımıda bilemiyorum ailem konuştu nişanlımla yemin ederim kotu bişey yapmadım diyo ailem ailesiyle de konustu.biz konuscaz onla siz üzülmeyin demişler kayınvalidem aglamış hatta.nasıl unutucam buunları ne yapmam gerekiyo.çalıştıgı birimimi değiştirse nişanlım ? o arabaya bile binmek istemiyorum