Nişanlıma iş arkadaşları ile yemek yemeye izin vermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bazen ben ilişkimde çok mu abartıyorum diye düşünüyorum

Yok canim ne abartmasi abartsan kalkip bu adamla nisanlanir miydin? Abartsan bu kadar borc yapar miydin? Abartsan ortada hicbir sey yokken tasi taragi toplayip olmayan bir eve tasinir miydin? Zorunlu nikah ne zaman? Hallederiz nisanlin onuda mi akisa birakti?

Güvenmiyorsan, neden nişanlın?

"kafeye gitmek" olayını ilk defa bu sitede duydum ya, daha bugün başka konularda da gördüm. kafelerde sürtmek falan diyen var, kafeye giden kızlara bakarmış, sevgilisine kafeye gitmeye izin vermemeler falan. ya bu kafe dediğiniz şey uyduruktan kötü kahve içilen, kremalı makarna yenilen bir şey değil mi, ben mi yanlış biliyorum? hadi alkollü mekan falan olsa bir derece belki anlayacağım da... yoksa pavyon gibi bir şey mi bu kadar olay oluyor. ya da küçük şehirlerde kafeler izdivaç yeri mi, çeşme başı gibi kafelerde göz süzüp mendil mi atıyorlar?

ayrıca iki dakika yalnız bırakınca karı kız peşine koşan adamlarla ilişki kurmamak da bir seçenek.

Eklentiler

• 9747DDB4-94B8-4835-9F13-8CDE375D4571.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 37
Hayatsızlık bu olsa gerek, kafe çok wowowo bir şey bazılarına.

Gerçekten ne kadar doğru , tamam iş arkadakı aama ;(

Evlendikten sonra aldatıldım demişsiniz bir yorumda, eee ne yapsın kadın. Bütün ömrünü gruplardan uzak, aman beni aldatır diye dert ederek mi geçirsin Allah aşkına. Adam öyle biriyse boşar kurtulursun

Gerçekten ne kadar doğru , tamam iş arkadakı aama ;(
Bosver gitsin zorunlu yapacak olan sen memleketteyken her turlusunu yapar ruhun duymaz. Ben seyi merak ediyorum. Emekli maaslari yatti kv gelinlik parasini gonderdi mi? 300.000 borcu nasil odeyecegini dusundun mu nisanlin sana extra para yolluyor mu ode diye?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…