Nişanlıma iş arkadaşları ile yemek yemeye izin vermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle şeyler için birbirinizden izin mi alıyorsunuz

Sanki sizin çocuğunuz gibi davranıyorsunuz izin vermelimiyim derken yetişkin bir insan yaa karşınızdaki bunaltmayin sevgililerinizi , eslerinizi , nisanlilarinizi bir salın artik

Aklı melekeleri yerinde değilse kendi kararlarını kendisi alamiyorsa uzak durun derim. Hayat ömür boyu birini yönetmek için gereğinden fazla yorucu

Abi sen bu kadar borc icinde her hafta sonu memleketine mi gidiyorsun? Hani bu adam non stop calisiyordu nikah gunu bile alamiyordunuz ne oldu yine mi issiz kaldi? Dun ek is dusunuyordun bu gun actigin konuya bak.

Zorunlu, bazi konularin muhakemesini kendin yapabilirsin bence.
Esine, dostuna, arkadasina soramayacagin sorular olur akil danisirsin anlarim.
Ama ben seni tanimam, nisanlini tanimam, yaptigim yorum ne kadar saglikli olabilir ki?

Yemege gitmek icin izin alan adama adam diyesim gelmedi ne sacma bisey yasiyosunuz ya cocukmu bu sizden izin aliyor

Yanlış anlamayın kesinlikle. Eski bi ilişkim tamda bu kısıtlama yüzünden bitmişti bana dediği laf sen kısıtlamaları la herkesi delirrtirsin. Siz nasıl becerdiniz böyle birisi olmayı. Ve ya ben neden böyle değilim hep kötü şeyler gelir aklıma.

Ben kısıtlasam da kısıtlamasam da aldatmak isterse aldatır,bir yolunu bulur.Ben onu kısıtlarsam "beni aldatacağını düşünüyorum" anlamına gelir ve öyle bir niyeti yoksa eğer çok kırıcı olur.

Baştan söyledim nelerden hoşlanmadığımı,o da yapmıyor zaten.Bu yüzden birbirimizi kısıtlamak yerine güveniyoruz emin olun gözüm hiç arkada kalmıyor ,eğer aldatırsa da gönderirim gider yani.

Yok verme böyle bir adami hemen kaparlar
Nişanlım beni aldatması için cabalıyorum desene sen şuna bekar kızlar varmış orda illaki bir elektriklerime olur .sonra sürekli nışamlın o kzlara düşünür durur gelemeyecegini bildiği için gel diyor sana gitme desene gitmezmi bu nasıl bir iş yemegi anlamadım 4 lü grup kurmuşlar resmen seni de ayak üstü uyutuyor Herşey ayarlanmış

Zorunlu, bazi konularin muhakemesini kendin yapabilirsin bence.
Esine, dostuna, arkadasina soramayacagin sorular olur akil danisirsin anlarim.
Ama ben seni tanimam, nisanlini tanimam, yaptigim yorum ne kadar saglikli olabilir ki?
Ya bazen ben ilişkimde çok mu abartıyorum diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…