- 22 Eylül 2022
- 6.328
- 18.769
- 178
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Canım benim eşim benim onsuz arkadaşımla yurtdışına gitmeme bile karışmıyor çok gittim gezdim yemeği bırak ya da arkadaşlarım arasında yemekte erkek olmasına bile karışmazGerçekten siz olsaydınız izin verir miydiniz
Nişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
Aynen ya kocasini cocuk gibi goruyor. Ben erkek olsam bir an once kurtulmak isterdim bu kadindan. Ozgurlugumun tadini cikarirdimCanım benim eşim benim onsuz arkadaşımla yurtdışına gitmeme bile karışmıyor çok gittim gezdim yemeği bırak ya da arkadaşlarım arasında yemekte erkek olmasına bile karışmazo yüzden ben olsam izin veririm ya izin kelimesi saçma ama senin lügatında cevap vereyim
Aslında nişanlısı da sorunlu tencere kapak gibi birazAynen ya kocasini cocuk gibi goruyor. Ben erkek olsam bir an once kurtulmak isterdim bu kadindan. Ozgurlugumun tadini cikarirdim
Ozaman yol yakinken kacmasi daha dogru olur. Yoksa evlendikten sonra adam eş, arkadaş yerine anne almis olurAslında nişanlısı da sorunlu tencere kapak gibi biraz
Iyiki tek degilmisim bu fikirde olanAY ne bunaltıcı bir ilişki bu böyle. Buradan sevgiline sesleniyorum: kaç kurtar kendini...
Baban boşan diyodu?Nişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
Aynen izin mi istiyor çocuk mu bu yahu? Bekar kadınları da erkek peşinde koşan aşüfte formatından normal insan formatına ne zaman çekeceğiniz toplumca merak ediyorum! İşleri güçleri yok milletin tipsiz nişanlısına, eşine göz dikecekler.Yani neden sizden izin almalı ki anlamadım ?
Hayatta biryere giderken "gidebilir miyim" demem. "Gidiyorum ben gezmeye" derim. Tamam der.Kocam neden benden izin alsın ? Evlendim diye sahip mi oldum
Kornişon olayı nedir arkadaşın her konusunda geçiyor?Zorunlu sana iyi bir haberim var,senin bay Kornişon 'un kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum.
Daha birkaç kere geçti yapmayın.Kornişon olayı nedir arkadaşın her konusunda geçiyor?
Önceki konusunda da vardı. Anladım ne olduğunu ama yani konu oraya nasıl gelmiş olabilirDaha birkaç kere geçti yapmayın.
Nişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
KüçükmüşÖnceki konusunda da vardı. Anladım ne olduğunu ama yani konu oraya nasıl gelmiş olabilir
Ahahaha o kısmı anladımKüçükmüşMinicik. Serçe misali.
Cinsellik bölümünde verdi o bilgiyi.Ahahaha o kısmı anladımkonu sahibi bu bilgiyi neden ne sebeple verdi çok merak ettim
Olması gereken bu değil mi? Bende sadece haber veriyorum. Ben şuraya gidiyorum akşam beni alır mısın ben mi dönerim diye sorarım ancak. Onun dışında ne aldığımın ne gezdiğimin hesabını verecek değilim.Hayatta biryere giderken "gidebilir miyim" demem. "Gidiyorum ben gezmeye" derim. Tamam der.
İzin derken? Kazık kadar herifin anası mısın da izin alınıp veriliyor? Ay sizin kafalar da çok çocuk ya amaaaanNişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?