Nişanlıma iş arkadaşları ile yemek yemeye izin vermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten siz olsaydınız izin verir miydiniz
Canım benim eşim benim onsuz arkadaşımla yurtdışına gitmeme bile karışmıyor çok gittim gezdim yemeği bırak ya da arkadaşlarım arasında yemekte erkek olmasına bile karışmaz 😅 o yüzden ben olsam izin veririm ya izin kelimesi saçma ama senin lügatında cevap vereyim 🤣

Nişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?

Birbirine "izin verme" ne demek ya. Yani ne bilim yasak koyma izin verme, sanki birbirinize anne babasiniz sanki terbiye veriyorsunuz. Tamam hosuna gitmeyebilir bazi haraketleri benimde hosuma gitmiyor bazi seyler ama siz onun annesi rolune girip izin veririm vermem gibi seyler soylemeniz de olmaz, ne bilim ya. Turkiyede Evlilikler o yuzden bir muddet sonra bozuluyor. Sahsen bana birisi bu sekil davransa kabul etmezdim. Yapmak isteyen yine arkanizdan yapar

Canım benim eşim benim onsuz arkadaşımla yurtdışına gitmeme bile karışmıyor çok gittim gezdim yemeği bırak ya da arkadaşlarım arasında yemekte erkek olmasına bile karışmaz 😅 o yüzden ben olsam izin veririm ya izin kelimesi saçma ama senin lügatında cevap vereyim 🤣
Aynen ya kocasini cocuk gibi goruyor. Ben erkek olsam bir an once kurtulmak isterdim bu kadindan. Ozgurlugumun tadini cikarirdim

Nişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
Baban boşan diyodu?

Tam diyordum ki ne saçma bir başlık nişanlıya yemek için izin vermek ne demek, ne kadar saçma diye düşünüyorken bir baktım ki sensin.

Tabiki izin verme, önce eve tuvalet filan yaptırsın😆

Hayatta biryere giderken "gidebilir miyim" demem. "Gidiyorum ben gezmeye" derim. Tamam der.
Olması gereken bu değil mi? Bende sadece haber veriyorum. Ben şuraya gidiyorum akşam beni alır mısın ben mi dönerim diye sorarım ancak. Onun dışında ne aldığımın ne gezdiğimin hesabını verecek değilim.

İzin derken? Kazık kadar herifin anası mısın da izin alınıp veriliyor? Ay sizin kafalar da çok çocuk ya amaaaan🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X