- 14 Ağustos 2018
- 20.916
- En iyi cevaplar
- 2
- 78.994
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
Finansal köle desem değil, cinsel köle desem e o da değil yani her şeyini öğrendik. Ne kölesi agalar neSevgiliniz köleniz midir?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Finansal köle desem değil, cinsel köle desem e o da değil yani her şeyini öğrendik. Ne kölesi agalar neSevgiliniz köleniz midir?
Hayır neden dalga geçim ki ;(Artık dalga geçtiğine çok eminim normal bir insan böyle olamaz bu kadar soru sorup akıl alıp direkt bildiğini okumaz.
Kıskandım sadece ;(Böyle şeyler için birbirinizden izin mi alıyorsunuz
Sanki sizin çocuğunuz gibi davranıyorsunuz izin vermelimiyim derken yetişkin bir insan yaa karşınızdaki bunaltmayin sevgililerinizi , eslerinizi , nisanlilarinizi bir salın artikNişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
Aklı melekeleri yerinde değilse kendi kararlarını kendisi alamiyorsa uzak durun derim. Hayat ömür boyu birini yönetmek için gereğinden fazla yorucuNişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
Nişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
Burda zorunlu, sugar mommyFinansal köle desem değil, cinsel köle desem e o da değil yani her şeyini öğrendik. Ne kölesi agalar ne![]()
Yanlış anlamayın kesinlikle. Eski bi ilişkim tamda bu kısıtlama yüzünden bitmişti bana dediği laf sen kısıtlamaları la herkesi delirrtirsin. Siz nasıl becerdiniz böyle birisi olmayı. Ve ya ben neden böyle değilim hep kötü şeyler gelir aklıma.Kızlar tasma da taksanız niyet bozuk olan bir yolunu bulur.
Serbest bırakın,üzerine düşüp "beni aldatmana izin vermem" kısıtlamalarına gerek yok.Neden kendinizi düşürüyorsunuz ?
Sınırlarınızı çizin,aşıp aşmamasına karışmayın,aşarsa tekmeyi basarsınız.
Mesela erkek arkadaşımın eski sevgilisi çok kıskançmış dışarı çıkmasına izin vermiyormuş her yere giderken yalan söylüyormuş.Ben asla karışmam,bu yüzden nefes alırken bile haber verir,rahatsız olacağım hiçbir şeyi de yapmaz.
Ben kısıtlasam da kısıtlamasam da aldatmak isterse aldatır,bir yolunu bulur.Ben onu kısıtlarsam "beni aldatacağını düşünüyorum" anlamına gelir ve öyle bir niyeti yoksa eğer çok kırıcı olur.Yanlış anlamayın kesinlikle. Eski bi ilişkim tamda bu kısıtlama yüzünden bitmişti bana dediği laf sen kısıtlamaları la herkesi delirrtirsin. Siz nasıl becerdiniz böyle birisi olmayı. Ve ya ben neden böyle değilim hep kötü şeyler gelir aklıma.
Yok verme böyle bir adami hemen kaparlar
Nişanlım beni aldatması için cabalıyorum desene sen şuna bekar kızlar varmış orda illaki bir elektriklerime olur .sonra sürekli nışamlın o kzlara düşünür durur gelemeyecegini bildiği için gel diyor sana gitme desene gitmezmi bu nasıl bir iş yemegi anlamadım 4 lü grup kurmuşlar resmen seni de ayak üstü uyutuyor Herşey ayarlanmışNişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
Ya bazen ben ilişkimde çok mu abartıyorum diye düşünüyorumZorunlu, bazi konularin muhakemesini kendin yapabilirsin bence.
Esine, dostuna, arkadasina soramayacagin sorular olur akil danisirsin anlarim.
Ama ben seni tanimam, nisanlini tanimam, yaptigim yorum ne kadar saglikli olabilir ki?