- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
- Konu Sahibi isimsiz965
-
18 yasindayim ve Yaklasik 3 aydir nisanliyim.daha dogrusu dini nikahli evliyiz ama dugunumuz Allah izin verirse eylülde ..nisanlima karsi nasil davranmaliyim sizce yablis br tavir takinmaktan korkuyorum . Akil verin bana kizlar :18:
Ne gbi akil istiosun dini nikah var diye cinsel yaklasayimmi yaklasmayimmi mi demek istiosun cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
özünde nasılsan ona da öyle davran
değilim niçin sordun?
Evli isen evlilik nasil birsey zor mu iyi mi kotu biraz anlatmani isteyecektim.
18 yasindayim ve Yaklasik 3 aydir nisanliyim.daha dogrusu dini nikahli evliyiz ama dugunumuz Allah izin verirse eylülde ...birde hem okuyorum hem nisanli olunca biraz kafam karisiyor.korkularim var evlilikle alakli .iste cevremdekiler korkutuyor evlilik soyle zor boyle zor lutfen bu kadar kotu olmadigini soyleyin.. saglikli düşuncelere ihtiyacim var.
. Akil verin bana kizlar :18:
Ailem okumami cok istiyordu ama kader kismet olunca demekki engel olunmuyor babam kizim ben senin icin iyi olacagini düşünüyorum dedi.bende peki dedimablacım seni kim nişanladı bu yaşta?
hıcmı aklı basında bı tanıdığın yok senın?
Ailem okumami cok istiyordu ama kader kismet olunca demekki engel olunmuyor babam kizim ben senin icin iyi olacagini düşünüyorum dedi.bende peki dedim
18 yaşında nişanladın...
yetmedi bide dini nikah kıydırdılar
bu korkularına bakılınca zaten evliliğe hazır olmadığın her halinden belli ailen anlamadı mı?
nısanlın kac yasında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?