nisanlima karsi nasil davranmaliyim?

hiç aşık oldun mu:26:

Ah canim ya.sen memnunsun anladik biz ailesi iyi nisanlim iyi.sikintm yok. Okurum dert değil.biz sozlestik okytcaklar söz verdiler gbi gbigbi cümleler kuruosun.anladikki gonullusun.mutluluklar dileriz o zaman canim benim.sonuçta ahlak dişi bi ilişki yasiyo değilsin yargilayamayacgim.ama beklemen taraftariydik bizler... Yani Buradaki tatli hatunlar ve ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdilik boyle diyor oa cunku erkekler zaten kocaman bir bebek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yani benım hayalim hep böyleydı .yuva kurmak en onemlisi ''anne olmak'' :) buraya yazmamdakı amac biraz konusmaya ihtiyacım vardı o kadar cok sukur bir sıkıntım yok

Peki sen babanla ya da annenle konuşmadın mı, okumak istiyorum diye. 2 sene daha beklesek sonra evlensek falan diye. Günümüzde 2 sene nişanlılık ideal.
Hem birbirinizi tanırsınız. Ailen de bilemez kimsenin içini. Bugün onaylarlar, yarın bi gün sana kötü davrandığında senin arkanda bile durmazlar. Kalırsın tek başına.
Kimseye güvenme önce kendine güven.
Kimseyi kandırma, hepimiz 18 yaşında olduk ve 18 yaşında olan kimse doğru düşünemez, hayatı kolay zanneder. Ama öyle değil.

Simdilik boyle diyor oa cunku erkekler zaten kocaman bir bebek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyle ama ne biliyim anne olmak ayrı bişey ben yegenımın bebeklik kıyafetini yıllarca sakladıgımı bilirim cocuklara ayrı bir engelleyemedıgım düşkünlüğüm var

yaşın daha çok küçük
ayrıca sen ne hissediyorsun
yani seviyor musun yoksa ailen istediği için mi evleniyorsun

basta bir nısnalanmadan nişanlımla görüştük aileler konusun birbirinizi istyecekmısınız bakalım dediler konustuk hani içim ısındır simdide ne biliyim seviyorum yanı belki yıllarca konussakta bu kadar severdim

resmi nikahımızda yakında kıyılacak inşAllah

düğün için 2 yıl bekleseniz iyi edersiniz ..
hem okulunuz biter,hem biraz büyürsünüz ..
yaşınız çok küçük :26: hayat toz pembe değil malesef
keşke kanunlar 20 den önce evlilik yasak yapsa ne ii olur

yapmayın böyle :) korkutmayın benıde ben sizden moral almaya geldım

Canımcım sen ne yap biliyo musun, evlen çocuk yap
Ancak bunu diyince mutlu olcaksın belli oldu, ne desek boş
Zaten okumak da istemiyormuşsun, güzel güzel çocuklar yetiştir bari ülkemize ne diyeyim artık.

Canımcım sen ne yap biliyo musun, evlen çocuk yap
Ancak bunu diyince mutlu olcaksın belli oldu, ne desek boş
Zaten okumak da istemiyormuşsun, güzel güzel çocuklar yetiştir bari ülkemize ne diyeyim artık.

aynen ya agzından bal damlıyor beni nede cabuk cözdün .. sen kac yasındasın bu arada

tatlım hayat okul sıraları kadar masum değil ..
hayat mücadelesi,sadakat,güven,saygı,sabır ..
20 yasım bittiğinde evlendim erken diorum ..
kardesim var 21 yasında erken diyor .. sen 18 ne diosn :26:

canım buradaki kişilerin amacı seni korkutmak değil ama hayatın gerçekleri bunlar

biliyorum cok sagolsun düşündükleri için böyle diyorlar ama hep kötü düşünmek istmiyorum nasibimde bu varmıs ve bunu yasıyorum.. ve hayırlısı olduguna inanmk istiyorum ..çünkü beni senelerce dersaneye gönderen okuyum diye didinip duran babamın benım için kötü bişey isteyecegine inanmıyorum

ben aşkın olduguna inanmıyorum .. seversin saygı duyarsın vede birbirinize karsı sorumluluklarını yaparsın ama bence ask yoktur

pekii öyle olsun...
hiç birini sevdin mi? karşılıksız bu duyguyu tattın mı? yıllarca konuşsak bu kadar severim heralde dedin... huyunu suyunu biliyo musun bu adamın neye kızar neyi sever ne zaman üzülür...
çocuklara çok düşkünüm diyorsun bunun sorumluluğunu alabilir misin...
evlenince nelerden mahrum kalıcaksın bunların farkında mısın..
ailesi fakir diyorsun 2 sene bekleseniz okusan işini gücünü eline alsan yine olucaksa bu adam olsa ama bi evin yükünü beraber sırtlansanız...
gözün kapalı giriyorsun bu yola ama bence yanlış yapıyorsun sende ailende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…