- 14 Aralık 2013
- 8.315
- 6.282
- 448
- Konu Sahibi isimsiz965
-
Yok evlilik yonunden bir sıkıntim yok cok sukur nisanlimda cok iyi aileside ama dertlesmek istedim sadece
18 yasindayim ve Yaklasik 3 aydir nisanliyim.daha dogrusu dini nikahli evliyiz ama dugunumuz Allah izin verirse eylülde ...birde hem okuyorum hem nisanli olunca biraz kafam karisiyor.korkularim var evlilikle alakli .iste cevremdekiler korkutuyor evlilik soyle zor boyle zor lutfen bu kadar kotu olmadigini soyleyin.. saglikli düşuncelere ihtiyacim var.
. Akil verin bana kizlar :18:
23 yasinda nisanlim
18 yasindayim ve Yaklasik 3 aydir nisanliyim.daha dogrusu dini nikahli evliyiz ama dugunumuz Allah izin verirse eylülde ...birde hem okuyorum hem nisanli olunca biraz kafam karisiyor.korkularim var evlilikle alakli .iste cevremdekiler korkutuyor evlilik soyle zor boyle zor lutfen bu kadar kotu olmadigini soyleyin.. saglikli düşuncelere ihtiyacim var.
. Akil verin bana kizlar
bak bu cümleler sana ait...
bazen bize söylenen bize uygun görülen şeyler aslında bize uygun olmuyor...
insanın karşısındaki kimse hayır demeyi bilmesi gerekiyor
inşallah hakkında hayırlısı olur...
ama resmi nikah olmadan dini nikahda olmasaymış keşke...
baslıkta okuyorum demışsın..az öncede aılem okumamı cok ıstedı ama kısmet boyleymıs dedın..
yanı okuyomusun,okumuyor musun?
18 yasında unıv.okuyor olmalısın..okuyan bı kızı babası neden nısanlayıp,evlendırsın kı?
nısanlın ne iş yapıyor?
Zaten artık resmi nikah olmadan dini nikah kıymıyor hocalar doğrusu da bu bence
Yok canim onunla alakali degil cok sükür nisanlim oyle bri degil
Korkuttunuz kızı.
Bi de "ne anlatıyorsun sen bize" diye üzerine gitmeyin bari.
Öcü gibisiniz yani.
Lise son sinifta okuyorum universiteyide disaridan okuyacqgimyani ailem universiteyi normal okumami istiyordu ama bu durum olunca disaridan okumak zorunda kalacagim .onu demek istedim nisanlim belediyede calisiyor
sana tek tavsıyem...
-hemen çocuk yapma
-okulunu okumaya calıs
-bır mesek sahıbı ol
-kimseye boyun eğme..
Evlilik zor ben gibi rahat 24 unde ve cok sevdigi ve 6 yil birlikte oldugu insanla evlenmia biri icin bile zor korkumdan cocuk yapmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evli isen evlilik nasil birsey zor mu iyi mi kotu biraz anlatmani isteyecektim.
neden bir insanın anne olması kadar güzel bişey yok bence ? korkularınız esinizden dolayı mı
Evlilik zor tabi ki, hele senin yaşında. Keşke bekleseydin biraz daha.
Bir kadın üniv. diplomasını almalı en azından. Yarın bi gün Allah korusun boşandığın zaman ya da eşine bişey olduğu zaman hayata 1-0 geriden başlarsın.
O yüzden oku arkadaşım oku, sonra düşün nişanı düğünü.
24 yaşındayım, evlilik bana bile zor. Aşk, sevgi her şey var ama bazı şeyler için aşk bile yetmiyor.
Hayatını kazan, önce kendini düşün. Şimdi belki bulutlar üstündesin, nişanlını beyaz atlı prensin zannediyosun ama zamanla işler değişiyor. Sorumluluklar iki tarafı da yıpratıyor.
Karakterini sağlamlaştır, hayata karşı bi vizyon sahibi ol daha sonra kendiliğinden gelişcek bi olay zaten evlilik.
Hayir ben kendime guveniyorum. Temizlik yemek ia bazen o kadar bakimsiz oluyorum ki? Kucucuk bebek hem nasil balilacak ilgi ister... Ben daha kendimle ilgilenemiyorum i sebeple. Esim yardim eder her konuda bulasigima temizligime ama cok keyif duskunu insanlariz yani odun vermek zor geliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?