Demek ki siz neye hayır deseniz; o size he he deyip saman altından su yürütmeye devam edecek.çok üzgünüm..yanındayken sanki hiç bunlar olmamış gibi yeni bi hesap aldım deyip o an farketmiş gibi göstericem..ne tepki verir bilmiyorum...veya gerçek hesabımda beni neden engellediğini nasıl açıklar..bunun bi açıklamasıda yok gerçi..sana inadımdan dese..görüpte yine sorun olmasın dese...hiç bilmiyorum napıcağımı..bizde nişanlılık öyle uzun sürmez şuan düğün hazırlıklarındaydık..ayrılmammı gerekiyor yoksa işin aslını öğrenip o hesabını mutlaka ekleyip öylemi hareket etmeliyim bilmiyorum
uzaktan mesajla konuştuğumuzda bu tarz sorunlar çok büyüyor..olacaklardan korkuyorum..bana vereceği cevaplarda az çok belli aslında..Sen görünce problem edicektin bende uğraşmak istemedim engelledim..böyle derse ne cvp vericeğimi bilmiyorum..Direk sor bence neden böyle birşeye ihtiyaç duyar ki bir insan. Sosyal medya kullanmak istiyorum kapatmayacağım deseydı daha dürüst olurdu.
bence aslında sosyal medyada olmayı paylaşım yapmayı vs. seviyor..Bu hesabında erkek kardeşiylede takipleşiyorlar düşündüm gizli bişey olsa kardeşini eklemezdi heralde ama beni engellemesi neden..O kadar önemli Ne varmış ki sosyal medyada bir ton dolap dümen çevirmiş gizli gizli
zaten ben ona hesabını kapat dememiştim..sadece gereksizleri sil demiştim oda kendiliğinden kapattı uğraşmak istemiyorum diyerek..Sonra aylar geçti üstünden bana sen niye kullanıyosun demeye başladı.bende benim hesabımda erkek arkadaş bile olmadığından bahsettim..kullanma amacım belli yani..Bunun üzerine bende açıcam bi ara demişti.Bende açmanda bi sorun yok hatta ilk beni ekle diye espri yapmıştım..demekki gerçekten hesap açmış o dönemler..Senin baskici tavrin muhtemelen onu bu yola itti
Ama nisanlin hatali.
Sen ne kadar baskici olursan ol istemiyorsa eski hesabi kapatmamaliydi.
Seni ikna etmeliydi bir sekilde
Yeni hesap acip seni engellemesi cok kötü.
Acikca sormalisin bence
yabancı kişileri kabul etmiyor bunu onu ilk tanıdığım dönem yapmıştım henüz sevgili değilken.kabul etmemiştiEkleyip mesaj atin bakalim ne yapacak
evet bana sıklıkla bunu söylüyor zaten..Ben nerde napıcağımı bilirim..kiminle ne konuşmam gerektiğinide.Asla müdahaleye gelemiyor..İmasına bile hatta..Bu yüzden bana güvenmeyen zaten benimle olmaz çoluk çocuk işleriyle uğraşamam gibi laflar ediyordu..Seni engellemesinin bi açıklaması asla olamaz. Kaybetme korkusu olan insan korkar böyle yanlış anlaşılabilecek birşey yapmaya. Nasıl düşünürsen düşün umursamamış büyük ihtimal güvenmiyosan benle olma falan diyecek. Dürüst bi insan değil bence.
evet bana sıklıkla bunu söylüyor zaten..Ben nerde napıcağımı bilirim..kiminle ne konuşmam gerektiğinide.Asla müdahaleye gelemiyor..İmasına bile hatta..Bu yüzden bana güvenmeyen zaten benimle olmaz çoluk çocuk işleriyle uğraşamam gibi laflar ediyordu..
çok gururlu ve yalvaracak bi tip değil..o zaman aramızda sorun olmasın diye kapattım demişti güya..şimdi çok daha büyük sorunun kapısını açtı.Öyleyse neden hesabını kapattı senin söylediklerin yüzünden. Olgun insan arkadan engellemeye ihtiyaç duymaz ki. İşine geldiği zaman olgun o zaman.Böyle eyvallahı olmayan insana sen de aynı olacaksın yoksa çok feda olursun yapmasaydın derler sonra da. Ne yaparsın bilmiyorum ama dimdik dur ve seni hafife almasın
Yarın evlendıgınde sahte hesaplardan baska kadınlarla görüsürse kaldıramazsın yalnız. Iyı dusun nişan atmak zor degıl ama bosanmak cok zordur. Eger adam gizli zamparaysa cok cekersın.uzaktan mesajla konuştuğumuzda bu tarz sorunlar çok büyüyor..olacaklardan korkuyorum..bana vereceği cevaplarda az çok belli aslında..Sen görünce problem edicektin bende uğraşmak istemedim engelledim..böyle derse ne cvp vericeğimi bilmiyorum..
Bu durumu söyledikten sonra, geçerli beni ikna edecek bi açıklaması olmadığında güvenmiyorsan sen bilirsin gibi laflar ettiğinde geri dönüşüm olmayacak..Devam etsem karakterimi hiçe saymış olurum.ailem tarafındanda bi baskı var üzerimde artık yaşın geldi gibi..29 yaşındayım..fakat ben yinede ne durumda olursam olayım bu durumu kabullenmek istemiyorum..ona ancak söylediğim an yanımda hesabı açıp şifresini bana rahatça verdiğinde inanabilirim..böyle bişeyi yapmasınıda çok beklemiyorum açıkçası.Yarın evlendıgınde sahte hesaplardan baska kadınlarla görüsürse kaldıramazsın yalnız. Iyı dusun nişan atmak zor degıl ama bosanmak cok zordur. Eger adam gizli zamparaysa cok cekersın.
Yaşınız kaç olursa olsun karakterinizden ödün vermeyin ve de içinize sinmeyen bir şeyi kabul etmeyin . Ben de 27 yasindayim bu yaşlarda içine sinmeyen bir şeyi yapmak daha zor oluyor. Gençken insanın gözü kör oluyor da. Size zor geliyor ama bence ayrılmak en mantiklisi. Evlenmeden arkanizdan iş çeviren biri var. Dürüst insan siz onun kafasına silah da dayasanız arkadan iş çevirmez , dürüstçe her şeyi anlatır. Maalesef erkek arkadaşınız dürüst biri değil.Bu durumu söyledikten sonra, geçerli beni ikna edecek bi açıklaması olmadığında güvenmiyorsan sen bilirsin gibi laflar ettiğinde geri dönüşüm olmayacak..Devam etsem karakterimi hiçe saymış olurum.ailem tarafındanda bi baskı var üzerimde artık yaşın geldi gibi..29 yaşındayım..fakat ben yinede ne durumda olursam olayım bu durumu kabullenmek istemiyorum..ona ancak söylediğim an yanımda hesabı açıp şifresini bana rahatça verdiğinde inanabilirim..böyle bişeyi yapmasınıda çok beklemiyorum açıkçası.
Bunu sana evliyken yaptıgında daha caresız kalacaksın. Ailen daha cok baskı yapacak ve kendıne olan saygını kaybedeceksın. Yuvanı dagıtma evlilikte olur boyle seyler erkektır bı kereden bişey olmaz diyen insanlar senı daha cok bastıracaklar. Hayat senın hayatın aynı yastayız senınle. Kımsenın lagına bakma güvenın olmayan ilişkiyi evlilikle noktalama. Acık acık sor yanyana gelınce ve cevabı tatmın etmezse kendı yoluna bak sil gitsin.Bu durumu söyledikten sonra, geçerli beni ikna edecek bi açıklaması olmadığında güvenmiyorsan sen bilirsin gibi laflar ettiğinde geri dönüşüm olmayacak..Devam etsem karakterimi hiçe saymış olurum.ailem tarafındanda bi baskı var üzerimde artık yaşın geldi gibi..29 yaşındayım..fakat ben yinede ne durumda olursam olayım bu durumu kabullenmek istemiyorum..ona ancak söylediğim an yanımda hesabı açıp şifresini bana rahatça verdiğinde inanabilirim..böyle bişeyi yapmasınıda çok beklemiyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?