Nişanlıma olan güvenim kırıldı..Ne yapmalıyım?

E sizde yedek hesap açıp ona söylememişsiniz.
Nişanlınızdan ne farkınız kaldı?
Ayrıca kısıtlamanız çok yanlış,daha karısı değilsiniz sakin olun şimdiden böyle kısıtlamaya başlarsanız çok uzun süre de karısı olarak kalabileceğinizi sanmıyorum.
benim hesabım kpss notları tamamen sınav için açılmıştı..uzun zamandır girmiyordum..zaten onada söylemiştim bunu hatırlamıyor muhtemelen..Bu onun gizli bir hesap açıp beni engelleyeceği anlamınamı geliyor..bu hiç normal bi durum değilki..Sanki özellikle bazı kızları takip için açılmış ben burdayım diyede 20 tane paylaşım yapılmış bir hesap..üstelik yeni açıldığıda belli..

benim hesabım kpss notları tamamen sınav için açılmıştı..uzun zamandır girmiyordum..zaten onada söylemiştim bunu hatırlamıyor muhtemelen..Bu onun gizli bir hesap açıp beni engelleyeceği anlamınamı geliyor..bu hiç normal bi durum değilki..Sanki özellikle bazı kızları takip için açılmış ben burdayım diyede 20 tane paylaşım yapılmış bir hesap..üstelik yeni açıldığıda belli..
Başta haberi yok demiştin,neyse.
Tecrübeyle sabittir ki şuan arkadam iş çeviriyorsa evliyken daha neler yapacak demek,bence devam ettirme derim. İleride çok yıpranırsın.

Şimdi farklı şehirlerdeyiz yanyana gelince yüzüne sormak istiyorum sanki yanında farketmişim gibi eski şifremi unuttum kendime yeni bi hesap açıyorum deyip yanında açıcam ve kişileri senkronize edince çıkacak zaten..
o an umarım kötü bi tepki vermez..bana hep insan güvenmediği biriyle olmaz diyordu..sosyal kız arkadaşları iş hayatından var bunu biliyorum zaten bişey dediğimde yok..sürekli bana ben nerde napmam gerektiğini bilirim..kısıtlamaya asla gelemem gibi laflar ediyordu..yalnız hesabını kapattıran ben değilim kendisi kapatmıştı.gerçekten şaşkınım..
yapılması gereken nedir..
Yani sorduğunuzda da şu cevabı alacaksınız hemen söyliyim; Ben hesabımı kapattım çünkü sorun çıkarıyodun, sürekli tartışma halinden yorulmuştum falan filan.. Bu hesabı da açtığımı o yüzden sana söylemedim.. Şaşılacak pek bişey yok aslında, karşınızdaki insandan dürüstlük doğruluk bekliyosanız, en ufak şeyde tartışma/kavga çıkarmayacaksınız.

Sizi engellemis olmasi size yapilan en buyuk hakarettir. Evlenecegi kadina yaptigina bak. Oyle ölmem fuze at dedikleri bu olsa gerek
çok üzgünüm..yanındayken sanki hiç bunlar olmamış gibi yeni bi hesap aldım deyip o an farketmiş gibi göstericem..ne tepki verir bilmiyorum...veya gerçek hesabımda beni neden engellediğini nasıl açıklar..bunun bi açıklamasıda yok gerçi..sana inadımdan dese..görüpte yine sorun olmasın dese...hiç bilmiyorum napıcağımı..bizde nişanlılık öyle uzun sürmez şuan düğün hazırlıklarındaydık..ayrılmammı gerekiyor yoksa işin aslını öğrenip o hesabını mutlaka ekleyip öylemi hareket etmeliyim bilmiyorum

çok üzgünüm..yanındayken sanki hiç bunlar olmamış gibi yeni bi hesap aldım deyip o an farketmiş gibi göstericem..ne tepki verir bilmiyorum...veya gerçek hesabımda beni neden engellediğini nasıl açıklar..bunun bi açıklamasıda yok gerçi..sana inadımdan dese..görüpte yine sorun olmasın dese...hiç bilmiyorum napıcağımı..bizde nişanlılık öyle uzun sürmez şuan düğün hazırlıklarındaydık..ayrılmammı gerekiyor yoksa işin aslını öğrenip o hesabını mutlaka ekleyip öylemi hareket etmeliyim bilmiyorum

Belli ki senden habersiz yeni heyecanlar yaşıyor damat bey siz şimdiden önlemi alip ayrılmazsanız 6 ay sonra bosanıyorun diye konu açarsiniz....

İllak herşeyi inkar edecek kabul etmeyecektir doğruyu söylemez asla yol yakınken yaşınız kaç bilmiyorum önünüzde uzun bir hayat varken yolunuza bakin derim...

Siz kendiniz sosyal medya kullanırken onun kullanmasına müsaade etmiyorsunuz. Tabi ki gizli hesap açacaktı.

Guvenmezdim boyle biriyle evlendiginizde inanin her haerektinden suphe ediceksiniz ve bu davranisini hic unutmayacaksiniz ve boşanmak nişan atmaktan cok daha zor. Kendiniz yoklayin bu durumu sindiremiyorsaniz uzatmayin ayrilin

İyi de adamı kısıtlaması ona yalan söylemesi anlamına gelmez ki. Evet yaptığı saçma çocukça bir şey ama illa instagram kullanması mı gerek ki gizli saklı hatta nişanlısını engellediği bir hesap açıyor? Bu bana çok korkunç geldi. Yani bunu yapacağına “benim sosyal medyada kimi takip edeceğim beni ilgilendirir, kimsenin hayatına karışma hakkımız yok” diye bir konuşma yapıp eski hesabını kapatmayabilirdi. Ama bu yaptığı iki yüzlülük yalan, dolan yani çok korkunç.
E kadın kullanırken adamın sosyal medya hesabı kullanmaya hakkı yok mu?

ne yapalım peki hayatlarında biri olup her istediği kızın her türlü fotosunu görmelerine müsademi edelim..gerçekten amacım onun hayatını kısıtlamak değil..ona sorsanız o fotolara bile bakan biri değil asla beğeni vs yapmaz..ekli olanlarda7-8 yıldır tanıdıkları..
Bu devirde bu baskı size tuhaf gelmiyor mu? Önümüz arkamız ekran. Sosyal medya hesabı olmasa da internetten istediği kadının fotoğrafına bakabilir. Belki çıplak kadınlara da bakıyordur. Her şeyi nasıl kontrol edeceksiniz?

E kadın kullanırken adamın sosyal medya hesabı kullanmaya hakkı yok mu?
Var tabiki bunda bir sorun görmüyorum fakat sorun gördüğüm şey koca adamın başkası için hesabını gizli tutup nişanlısını engellemesi! Ben kullanmak istiyorum diyebilirdi. Kişi sırf karşısındaki mutlu olsun diye istediği şeyden vazgeçmemeli sonra böyle yalanlar çıkıyor ortaya.
Ama engellemek aklıma başka işler karıştırdığını getirir maalesef.

İyi sabırlısın.
Ben o kadar bekleyemezdim.
Adam şu seni engellediği hesapla sana ihanet etmiyor olabilir,büyük ihtimalle sen kızacaksın diyedir vs. Ama senden habersiz hesap açması ve seni engellemesi büyük yanlış değil mi?
Yani nişanlısınız ama birbirinizden haberiniz yok.
Sadece sanatsal paylaşım mı yapıyor ki?
Yoksa kendi tek ve arkadaşlarıyla beraber fotoğrafları mı var?
Aklımda deli sorular...
Ben affetmezdim.

Biraz kısıtlayıcı bi yapınız var gibi geldi bana.Ama,bu nisanlinizin sizin arkanızdan iş çevirdiği gerçeğini değiştirmez.Karar sizin..

Direk sor bence neden böyle birşeye ihtiyaç duyar ki bir insan. Sosyal medya kullanmak istiyorum kapatmayacağım deseydı daha dürüst olurdu.

Fake hesaptan veya ortak tanımadıgı bi kız arkadasınızdan takip istegi vs göndertin bakalım mesaj atıcakmı

Yine bir sosyal medya üzerinden yaşanan problem..Dün gece farkettim durumu malesef.
Geçen yıl biz ilk tanıştığımız aylarda onu instagramdan eklediğimde çoğu arkadaşının kız olduğunu farkettim normaldede çevresi geniş biridir sosyal bi tip kızlarla iletişime geçerkende utangaç biri değildir bunu biliyordum zaten..çoğu üniversite zamanlarından arkadaşlar olduğu belliydi fakat ben bu durumu normal göremiyorum..Aksine bende bu konuda öyle hassasımki yeterince tanımadığım hiç bi erkek arkadaş ekli değildir olanda3-5 i geçmez..
onunsa 250 arkadaşı varsa örneğin nerdeyse 200 ü kadın..Bunu sorduğumda çok uzun süreli bi hesap olduğu hepsini tanıdığını söyledi..daha sonra ben istemediğimi söyleyincede hesabını kapatmıştı sözde aramızda sorun olmasın diye..

Şimdi üzerinden 1,5 yıl geçti nerdeyse..benim kpss için aldığım yedek bi hesabım vardı tabii o bunu bilmiyor.Dün tesadüfen rehberimdeki kişileri oraya aktarırken kendi adıyla başka bir hesap alındığını fotoğrafına kadar orda durduğunu gördüm..bu sefer 45 takip 35 takipçi gibi görünüyor..Ve işin kötüsü bu hesaptan benim gerçek hesabımı engellemiş.....
Ben asıl kullandığım hesapta asla profilini göremezken fake hesaptan görebiliyorum.Yani açıkça ben görmiyim diye engellemiş.

Daha geçen gün bi konuşmada sen nasılsa kullanmıyosun instagram demiştim rahatsın zamanını almıyor pek..evet demişti bana..hatta sende kapat boşa vaktin gitmesin diyen insan bu..ve ben bu insanla evlilik yolunda ilk adımı attım artık nişanlıyız..
Bu sabah kalktım hiçbişey olmamış gibi konuştum eskiden olsa hemen söylerdim apaçık bir yalan var ortada çünkü..
Ben şimdi bana bu yalanı söyleyen biri ilerdede çok şeyi gizleyebilir diye düşünüyorum...Kafam çok karışık..Söylersem onun yalan söylediği açığa çıkacak ve buna rağmen nişanlı kalmaya devam edersem karakterimden taviz vermiş olurum...Demekki neymiş aslında matemm görmezden gelebilir..Şuan ayrı şehirlerdeyiz muhtemelen büyük bi kavga çıkarıp bana güvenmiyorsan ....ile başlayan cümleler kuracak..
Bu hesabın eski unutulmuş kullanılmayan bir hesap olmadığını düşünüyorum zaten özellikle beni engellemesi herşeyi gösteriyor.. 20 gönderisi var üstelik..
Sizce ben ne yapmalıyım?

Eee senin yedek hesabından da adamın haberi yok . Bunu ne yapıcaz şimdi? :deli:

Yine bir sosyal medya üzerinden yaşanan problem..Dün gece farkettim durumu malesef.
Geçen yıl biz ilk tanıştığımız aylarda onu instagramdan eklediğimde çoğu arkadaşının kız olduğunu farkettim normaldede çevresi geniş biridir sosyal bi tip kızlarla iletişime geçerkende utangaç biri değildir bunu biliyordum zaten..çoğu üniversite zamanlarından arkadaşlar olduğu belliydi fakat ben bu durumu normal göremiyorum..Aksine bende bu konuda öyle hassasımki yeterince tanımadığım hiç bi erkek arkadaş ekli değildir olanda3-5 i geçmez..
onunsa 250 arkadaşı varsa örneğin nerdeyse 200 ü kadın..Bunu sorduğumda çok uzun süreli bi hesap olduğu hepsini tanıdığını söyledi..daha sonra ben istemediğimi söyleyincede hesabını kapatmıştı sözde aramızda sorun olmasın diye..

Şimdi üzerinden 1,5 yıl geçti nerdeyse..benim kpss için aldığım yedek bi hesabım vardı tabii o bunu bilmiyor.Dün tesadüfen rehberimdeki kişileri oraya aktarırken kendi adıyla başka bir hesap alındığını fotoğrafına kadar orda durduğunu gördüm..bu sefer 45 takip 35 takipçi gibi görünüyor..Ve işin kötüsü bu hesaptan benim gerçek hesabımı engellemiş.....
Ben asıl kullandığım hesapta asla profilini göremezken fake hesaptan görebiliyorum.Yani açıkça ben görmiyim diye engellemiş.

Daha geçen gün bi konuşmada sen nasılsa kullanmıyosun instagram demiştim rahatsın zamanını almıyor pek..evet demişti bana..hatta sende kapat boşa vaktin gitmesin diyen insan bu..ve ben bu insanla evlilik yolunda ilk adımı attım artık nişanlıyız..
Bu sabah kalktım hiçbişey olmamış gibi konuştum eskiden olsa hemen söylerdim apaçık bir yalan var ortada çünkü..
Ben şimdi bana bu yalanı söyleyen biri ilerdede çok şeyi gizleyebilir diye düşünüyorum...Kafam çok karışık..Söylersem onun yalan söylediği açığa çıkacak ve buna rağmen nişanlı kalmaya devam edersem karakterimden taviz vermiş olurum...Demekki neymiş aslında matemm görmezden gelebilir..Şuan ayrı şehirlerdeyiz muhtemelen büyük bi kavga çıkarıp bana güvenmiyorsan ....ile başlayan cümleler kuracak..
Bu hesabın eski unutulmuş kullanılmayan bir hesap olmadığını düşünüyorum zaten özellikle beni engellemesi herşeyi gösteriyor.. 20 gönderisi var üstelik..
Sizce ben ne yapmalıyım?
Merhaba canım ben 7 aylık evliyim çok şükür eşimle bu zamana kadar hiç bir güven sorunu yaşamadık. Nişanlına açık açık sormayı denedin mi peki bu ne demek diye?

konuyu acan hanimin sucu yok. hesabi gizledigine gore bir haltlar yiyor bu iyi niyetli bir is degil. ayrilin guvensizlikle evlilik yurumez.

isin aslini mutlaka ogrenin. hatta bot bir hesap acip ekleyin ama yuzde doksan iyi niyetli bir hareket degil.

Back
X