Nişanlıma söylemeli miyim?

Eşinle beraber olmaya başladıktan sonra boşa taktığını anlayacaksın, eminim o zaman ameliyat fikri de gidecek kafandan. Sen şimdi sanıyorsun ki bütün kusurlarım göze batacak, umrunda olmayacak emin olabilirsin.

İnceleyecek değildir bence bi de evliliğe bir yıl var ve yanlış anlamayın ama kim öle kim kala, simetrisi yok diye ayrılacak değil ya şimdiden söylemeye ne gerek var ki? Ha tabi cinsellik konuşuluyorsa ve nişanlınız vajinal estetik benim için çok mühim diyorsa söyleyin. Yoksa en azından ufaktan konuyu açın düşüncesini öğrenin

Nişanlına söyle, ya da operasyon geçir diyenleri gerçekten hiç anlamıyorum.

Herkesin vajinası, penisi tam simetrik, ya da çok hoş görünen uzuvlar mı sanıyorsunuz?

Bende böyle bir sorun var diye söylemenin altında yatan mantık ne?
a) görünce şok olmasın b) bunu sorun edecekse baştan bilsin, ona göre belki de benimle evlenmesin. Başka bir açıklaması var mı?

Cinselikte hiç bir sorun oluşturmayacak bir durum için adamın sizden soğumasından endişeleliyseniz, hani nerde sevgi o zaman? Sevgisi yoksa bak bu gerçek bir sorun.

Ya adamlar ayda 1 sevişecek performansa sahip, ya da gerçekten minimal uzuvlu, bunları bile söylemiyor. Siz hiç bir sorun yokken, dikkatini bu küçücük detaya çekin ki, o da gözünde büyütsün; sansınki herkesin kukusuu müthiş, bi benim karımın ki kusurlu...he ben de aksiyon sıkıntılı ise, sorunda bu özürlü kukuuu kesin.

Durup dururken kendinize dert çıkarmissiniz, bir de bunu nisanliniza söyleyip iyice ozguveninizi yerle bir etmeyi planlıyorsunuz. Açık konuşayım, ben estetik yaptıran insanları gercekten hic anlamıyorum. Tabi herkesin kendi özgürlüğü, amacın eleştirmek değil ama bunun için bıçak altına yatıp acı çekmeye değer mi? Bu yorumlardan benim kusursuz olduğum anlaşılmasın, birçok göze batan kusurum var. Ama insani güzel gösteren en önemli şey kendine guvenen, kendinden emin konuşan biri olmasidir. Şimdi siz onun karşısına çıkıp ya benim suram şöyle buram böyle istersen yaptırayım mı diyeceksiniz? Kendinize saygıniz yoksa yapın. Bunlar kusur değil, kusur bunu önemseyip karşısındakini küçümseyen beyinlerde bence.

Oramda bir sivilce bile çıksa çok acıyor sen bir de bıçak altına mı yatıcaksın düşününce içim tuhaf oluyor çektiğin acılara değer mi bana göre değmez hem nişanlın seni seviyorsa narkoz almanı bıçak altına yatmanı istememeli söylemen bile gereksiz.

Kızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.

neden söyleyeceksiniz ki? konusunu neden geçsin aranızda, neden adamı rahatsız etsin bu. bence söylemeyin. saçma çünkü. adamın gözünde kendinizi düşürürsünüz, vajinasının labiasını bana anlatıyor diye düşünür, beni böyle kabul et anlamında mı söyleyeceksiniz bilmiyorum ama heralde aklı biraz başında kimse bu yüzden terketmez.
terketse millete vajina labialarından biri aşağıdaymış mı diyecek valla kusura bakmayın çok saçma geldi bana.
adamın bunu neden bilmesi lazım.
hiçbir erkek yoktur evlenmeden önce bak benim şeyim böyle böyle ona göre hazırlıklı ol diyen.kadınlar erkeklerin beğenisini düşünerek kendilerini çok aşağılıyorlar.

Nişanlınıza söylemenin anlamı yok ama nişanlınıza söylemekten daha önemlisi sizin bunu bu kadar takıyor oluşunuz. Çok gereksiz bence. Kimse mükemmel değil. Durumunuz el verdiğinde olursunuz estetik ameliyatınızı ama bu kadar kafaya takmak hiç normal değil.

Söylersen yıllarca farketmeyecek adamın dikkatını çeker belki de sen kadar takar.
Kendinle barışık ol.
Ha kendiliğinden farketti diyelim
"Ahh evet hayatım bende bi tuhaflık var diyip doktora gitmiştim eskiden ama doktor böyle olmasının avantaj olduğunu ender kişilerde olduğunu söyledi şanslısın dedi yani benden dolayı sende şanslısın haha:KK53: :KK53: dersin
Yıllar sonra farkederse de "ee kaç yıldır evliyiz deformasyona uğradım sayende hayatım, at 3-5 bin de estetik olak:KK53: :KK53: dersin

Bununla ilgili operasyon olmayı düşünüyorum diye söylemeyi düşünüyorum. Belki gerek yok kendine sıkıntı yapma diyecek :KK43:
Bu durum ilişkiye veya doğuma engel degil fakat ciddi bi sarkiklik varsa cinsel iliski esnasinda rahatsızlık verebilir diye okumuştum..
Kafana takilmasi normal ama berbat/korkunc/feci bi durum degil kesinlikle, sakın oyle düşünüp üzülme.. Allah'a şükür çaresi de var..
Dediğim gibi, nişanlını tanıyan sensin, adam takıntılı mi yoksa "hic sorun degil" mi diyecek, biz bilemeyiz bunu.. Zaten takintili ise tek dert ettigi sey bu olmakla kalmaz, ki bu cok daha buyuk bi sorun..

Son düzenleme:
söyleyecek bir durum yok bence. böyle bir şey bana söylensene “foto atsana merak ettim” derdim:KK53:

bu öyle önceden anlatıp karşı tarafı hazırlayacak bir şey değil ki. bilse ne bilmese ne. zaten gördüğü zaman oturur konuşursunuz estetik olmayı düşündüğünüzü.

Kızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin,muhtemelen farketmicek,size kusurlu muamelesi yapmasın gereksiz yere,evlendikten sonra bakarsınız icabına. Ben sizinki gibi miyim merak ettim şimdi hiçbir fikrim yok :KK49:

valla benimde öyle hiç söylemedim hiç takmadımda. 2 yıllık evliyim kocam hımm burası niye sarkık demedide :)) oturup orayamı inceleyecek adam işine bakar :) birde kaç tane görmüşki seninkinin farklı oldugunu bilsin :D

Ben olsam söylerdim. Ama erkeklerin böyle şeyleri umursadığını sanmıyorum

Sen söylemezsen büyük ihtimalle farkına bile varmaz.lutfen böyle saçma seyleri takıntı yapmayın.ayrica evlenmeden önce yapmadığın iyi olmuş,yoksa bekarektini diktirdiğin ile suclanabilirdin.

Bununla ilgili operasyon olmayı düşünüyorum diye söylemeyi düşünüyorum. Belki gerek yok kendine sıkıntı yapma diyecek :KK43:
Evlendikten sonra eğer o sorun ederse, size söyler zaten, o zaman ameliyat olursunuz.

Bence bu konu sizi özgüvensiz biri olarak gösterebilir.

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Kimileri söyle kimileri söyleme demiş. Şöyle bi durum var, nişanlının karakterini biliyorum beni sevmez kesinlikle yargılar ve yadırgar diye düşünmüyorum. Hatta bazı konulardaki çıkarımlarımdan takmayacağını benim gereksiz takıntı yaptığımı söyleyeceğini düşünüyorum. Henüz daha cinsellikle ilgili bi şeyler konuşmadık. Elbette konuşacağız konuşulması gerektiğini düşünüyorum kesinlikle. Bu konuyu da söylersem bi sene evvelden değil de düğüne yakın bi zamanda söylemeyi düşünüyordum. Ve ilk önce kendim için estetik istemiştim. Madem öyle diyorsunuz evlendikten sonra söyleyeyim ki o da isterse tedavisine bakalım

Back
X